Home » De leukste Valentijnskaarten (+ korting!)

De leukste Valentijnskaarten (+ korting!)

valentijnskaarten

 

Valentijnsdag komt steeds dichterbij. Dé dag om je (stille) liefde op een leuke manier te laten zien dat je van hem of haar houdt. Natuurlijk moet het iedere dag een beetje Valentijnsdag zijn. Maar ik kan mij heel goed voorstellen dat 14 februari echt ideaal is als je verliefd bent en je niet op diegene af durft te stappen.

Een kaartje is dan ook een hele leuke en veilige oplossing als je niet face-to-face wilt vertellen dat je diegene leuk vindt. De winkels liggen vol met leuke liefdeskaartjes, maar ook via verschillende websites (Greetz, Hallmark) kun je hele lieve Valentijnskaarten versturen. Om je op wat ideetjes te brengen heb ik er een aantal voor je uitgekozen die ikzelf erg leuk vind. Hier komen ze!

 

kaartje

 

Heb je een leuke kaart gezien en wil je nog wat extra korting? Ga dan naar deze site en bekijk alle kaarten en alle acties! Zo is er nu ook korting op de XL kaarten en krijg je er een leuke rode envelop om heen. Daarnaast vind je op bijvoorbeeld Greetz.nl ook nog een aantal leuke cadeautjes, als bijvoorbeeld een heliumballon. Hoe tof!

 

 

Delen:

6 Reacties

  1. 10 februari 2016 / 6:21 AM

    Wat een leuke kaarten zijn dit. Je wordt wel blij van. XL kaart dat lijkt mij ook wat. Hoe groter de liefde, hoe groter de kaart. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.