Home » Deze boeken lees ik momenteel

Deze boeken lees ik momenteel

 

Eén van mijn favoriete manieren om lekker te ontspannen is het lezen van een boek. Oké, lezen is misschien niet helemaal het juiste woord. Want ik ben helemaal niet zo van het lezen van romans, thillers of andere aangrijpende boeken. Nee, geef mij maar een inspirerend boek. En dan het liefst een boek vol met afbeeldingen en mooie foto’s. 

Een tijdje geleden deelde ik al een lijstje met een aantal hele leuke boeken. Een paar van deze boeken heb ik al in mijn bezit. Maar stiekem kan ik niet wachten tot ik ze allemaal in mijn boekenkast  heb staan. Want op één of andere manier vind ik een goed gevulde boekenkast toch wel echt heel gezellig staan.

Voor vandaag heb ik 4 boeken uitgekozen die ik momenteel graag lees of graag doorblader ter inspiratie. Ik laat ze jullie graag zien!

 

 

Dit mooie boek van Kate Hudson kreeg ik in december van mijn schoonouders. Het boek heet “Pretty Happy” en gaat hoofdzakelijk over het lekkerder in je vel te zitten. Er wordt hierbij gekeken naar voeding, het ontgiften van je lichaam, minder gestrest te zijn en het vinden van innerlijke rust. Het boek staat vol met persoonlijke verhalen, handige tips, recepten en oefeningen. Ik ben ju halverwege en ik merk wel dat ik een stuk bewuster ben geworden van mijn lichaam en dat ik graag extra lief wil zijn voor mijn lichaam.

The year of cozy” is echt zo’n boek dat je in de kast moet hebben staan. Helaas is hij wel Engelstalig, maar in combinatie met de mooie afbeeldingen is het zeker een boek dat gemakkelijk leesbaar is. “The year of cozy” is onderverdeeld in de vier seizoenen en bevat 125 recepten, Do It Yourselfs en andere leuke dingen om zelf te maken. Er staat van alles in en blijft een boek die je door wilt blijven bladeren.

 

 

Dit grote kookboek is één van mijn favoriete kookboeken. De kaft van “Tarte Tatin” ziet er niet alleen geweldig uit, ook de inhoud is perfect. In dit kookboek vind je namelijk alle recepten van de Franse patisserie. Van basis recepten tot aan heerlijke koekjes. En van cakes tot aan verrukkelijke taartjes. Echt alle recepten. Ik ben dol op zoete dingen, dus die boek moest ik gewoon in mijn kast hebben staan.

Het laatste boekje heet “Hoe slim is je kat“. Dit schattige, kleine boekje is speciaal bedacht voor mensen met een kat en die graag meer over het karakter van hun huisgenootje te weten willen komen. Ik heb ook een kat als huisdier, dus kon ik het niet laten om dit boekje te kopen. In dit boekje vind je handige tests, leuke weetjes en hilarische afbeeldingen.

 

 

Nu ik toch lekker aan het werk lezen ben, vind ik het een perfect moment om dit schattige kopje met jullie te delen. Hoe lief is de beschildering op dit kopje! Er staat een kat en een konijntje op en ik ben hem tegen gekomen bij de Kringloopwinkel. Hoe kan iemand dit leuke kopje nu naar de kringloopwinkel brengen? Dat snap je toch niet? Ik ga hem min ieder geval nooit weg doen.

 

 

 

Pretty Happy // The Year of Cozy // Tarte Tatin // Hoe slim is je kat

 

Delen:

8 Reacties

 1. 12 februari 2018 / 6:56 AM

  Wat een schattig kopje en mooie boeken! The year of cozy en pretty happy spreken me erg aan.

 2. 12 februari 2018 / 7:35 AM

  Wat een prachtige foto’s en de boeken klinken stuk voor stuk erg leuk. Toevallig zag ik bij een jarige vriendin dit weekend ‘Hoe slim is je kat?’ op tafel liggen. Dat lijkt me ook wel een heel grappig boekje 🙂

 3. 12 februari 2018 / 8:28 AM

  Prachtige foto’s! Ik lees op dit moment geen boek haha

 4. 12 februari 2018 / 9:17 AM

  Leuke boeken! Ik moet echt meer boeken gaan lezen. Super mooie foto’s ook!

 5. 12 februari 2018 / 1:09 PM

  Het boek van Kate Hudson staat hier ook in de kast, moet ‘m wel nog lezen maar het lijkt me echt een fijn boek.

 6. 12 februari 2018 / 4:13 PM

  Wauw, wat een mooi theekopje zeg! En haha… dat boek ‘Hoe slim is je kat?’ Zo grappig. Klinkt als iets voor mij, als de catlady die ik ben 😉

 7. 13 februari 2018 / 12:42 PM

  Mooie foto’s zeg! Hoe slim is je kat is dus ook echt een boek voor mij, haha. Vrees dat die van mij gaat falen, gelukkig is ze heel lief ;p

 8. 14 februari 2018 / 9:41 AM

  Hahaha, ik ben heel benieuwd naar het boek ‘Hoe slim is je kat?’. Vraag me af wat mijn katten zouden halen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.