Home » Mooi tulpenveld in de Noordoostpolder

Mooi tulpenveld in de Noordoostpolder

De tulpenvelden in Lisse zijn natuurlijk oogverblindend mooi. Je kan er de mooiste tulpen bewonderen en de prachtigste foto’s maken. Helaas woon ik er niet dicht in de buurt en is de kans groot dat ik er niet snel naar toe ga.

Maar wisten jullie dat er in de Noordoostpolder ook onwijs veel mooie bloemen- en tulpen velden te vinden zijn? Vorig weekend reden we langs een heel mooi veld en natuurlijk kon ik het niet laten om er eventjes te stoppen.

Veel tulpenvelden zijn de laatste jaren erg toeristisch geworden. Ook dit tulpenveld is er speciaal voor toeristen, want er was zelfs een parkeerplaats om je auto te kunnen parkeren. Er liepen ook wel wat mensen rond, maar druk was het zeker niet.

Heel even hebben we wat foto’s gemaakt en stiekem heeft mijn dochtertje ook een tulp meegenomen. Ssssst… Onderweg was de tulp al een beetje geplet en niet zo mooi als toen hij in het tulpenveld stond, maar eenmaal thuis in een vaasje heeft hij zich bijna weer helemaal hersteld! Wow, wat een supertulp! Haha.

Mocht je nog een mooi tulpenveld willen bezoeken en woon je niet in de buurt van Lisse, dan is dit tulpenveld misschien een leuk idee. Ga wel snel, want de tulpen zijn zo weer uitgebloeid.

Het tulpenveld in de Noordoostpolder is trouwens te vinden op het volgende adres: Muntweg 3 in Emmeloord.

Delen:

11 Reacties

 1. 8 mei 2020 / 8:05 PM

  Toen ik jaren geleden in Lisse was waren er dranghekken, borden en beveiligers nodig om iedereen tussen de bloemen weg te houden…Ik heb toevallig een leuk adresje gekregen voor volgend jaar

 2. 8 mei 2020 / 9:55 PM

  Prachtige foto’s zeg en wat zijn ze toch mooi he die tulpen.. puur genieten!

 3. 9 mei 2020 / 8:08 AM

  Ow , wat mooi zeg, dit is inderdaad een plek waar ik ook wel even zou willen stoppen;-)

 4. 9 mei 2020 / 9:23 AM

  Wauw, wat een prachtige foto’s! En wat mooi om te zien dat er ook ver bij Lisse vandaan zulke mooie bollenvelden zijn. Echt een fijne plek om foto’s te maken!

 5. 9 mei 2020 / 10:31 AM

  Wauw echt prachtig. Ik wou dat we hier zulke mooie bloemenvelden hadden.

 6. 9 mei 2020 / 7:58 PM

  Prachtig! Ik kan zo genieten als ik langs de bollenvelden fiets. Al die kleuren! En geuren als het hyacintenvelden zijn!

 7. chucky1012
  10 mei 2020 / 4:19 AM

  Wauw…..
  Prachtige foto’s…..

  Xoxo

 8. 12 mei 2020 / 11:56 AM

  Wow na het zien van deze foto’s vind ik het jammer dat ik geen tulpenvelden in de buurt heb. Het ziet er zo vrolijk en gezellig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.