Home » Mijn week | Een dagje Groningen voor mijn verjaardag, eetbare bloemetjes & veel dierenhuisjes

Mijn week | Een dagje Groningen voor mijn verjaardag, eetbare bloemetjes & veel dierenhuisjes

 

Maandag

Na een druk maar gezellig weekend moest ik maandag weer aan het werk. Als ontbijt nam ik een lekker broodje kaas, tomaat en verse rucola uit de tuin van mijn zusje. Ik moest erg lachen om de grootte van de rucola, maar het smaakte echt heerlijk!

 

 

Aan het einde van de dag ging even langs konijn Gijs. Mijn ouders waren op vakantie, dus moest er gezorgd worden voor Gijs. Het is zo’n schatje en zo lekker zacht!

 

 

Nadat ik even met Gijs geknuffeld en gespeeld had ging ik mijn nieuwe vogelmandje een plekje in de tuin geven. Helaas hebben we nog geen boom in de tuin, dus maakte ik hem aan het vogelhuisje vast.

 

Dinsdag

Sinds kort heb ik deze lieve viooltjes in de tuin. En het leuke aan deze viooltjes is dat je ze kan eten. Ze hebben geen uitgesproken smaak, maar ze smaken een beetje naar sla. En hoe leuk is het om ze in een salade te verwerken!

 

 

Woensdag

Woensdag had ik mijn vrije dag en ging is als verjaardag cadeautje een dagje winkelen met mijn lieve zusje. We hadden zin om dit keer naar Groningen te gaan. Dit vinden we allebei een gezellige stad en je hebt er van die leuke, onbekende winkeltjes 

 

 

Eenmaal op het station konden we niet wachten om met een lekker drankje richting het centrum te gaan. Ik vind voor een Mango Passion Juice van Starbucks. Mmm…!!

 

 

Al snel kwamen we bij een winkeltje genaamd “Toy Toy” dit schattige bestek tegen. Ik liet ze gisteren al in mijn shoplogje zien. En ik blijf ze helemaal geweldig vinden!

 

 

Nadat we wat gewinkeld hadden, was het tijd om wat te gaan eten. We kwamen terecht bij “Het Bakkerscafe”. Hier bestel je het beleg dat je graag op je brood zou willen hebben en vervolgens mag je onbeperkt brood pakken bij de brandstapel. Zo leuk!

 

 

Donderdag

Ik vind het de laatste tijd zo leuk om in de tuin bezig te zijn. Bloemetjes te planten, gezellige plekjes te maken voor de vogels. Maar misschien ben ik afgelopen week toch iets te hard van stapel gelopen voor wat betreft dierenhuisje. Ik kocht namelijk deze vogelhuisjes en een insectenhuisje. Ik heb zwakke vier bij elkaar aan de schutting gehangen. Gezellig!

 

 

Daarnaast kocht ik bij Dille & Kamille ook nog dit leuke huisje. Deze heeft een apart plekje in de tuin gekregen, omdat ik echt een eye catcher vind.

 

 

Vrijdag

Vrijdag was de laatste werkdag van de week. Ik was kapot. Mijn werk is ontzettend leuk, maar de week was wel echt heel vermoeiend. Toch leek het mij handig om mijn “bruidsschoenen” nog een keer aan te trekken en ze een klein beetje in te lopen. Ik vind ze zo mooi! Alleen twijfel ik nog wel een beetje of dit wel echt geschikte schoenen zijn.

 

 

Zaterdag

Ik ben dol op bloemen en dan met name pioenrozen. Helaas zijn ze maar heel kort verkrijgbaar. Maar als ze er zijn dan kan ik niet wachten om ze te kopen. Daarom kocht ik twee bossen. Eentje voor mijzelf en eentje voor mijn moeder.

 

 

Zondag

De heerlijke zonnige week sloten mijn vriend en ik af met pannenkoeken! We aten buiten in het zonnetje aan onze nieuwe eettafel. Hij moet nog behandeld worden, maar dat is een klusje voor later…

 

 

Delen:

9 Reacties

 1. 23 mei 2017 / 6:42 AM

  Leuke en gezellige week had je 😉
  Zulke mooie huisjes voor de tuin.
  Wat een gezellige dag had je met je zus.

  Xoxo

 2. 23 mei 2017 / 6:54 AM

  Dat klinkt als een vermoeiende, maar ook hele leuke week. Wat een goed idee om viooltjes in je salade te verwerken!

 3. 23 mei 2017 / 8:54 AM

  Superleuk cadeau, shoppen met je zus! Ik vind je trouwschoenen trouwens echt heel erg mooi. Kun je ook goed op lopen denk ik. Dat bestek is zo gaaf trouwens! Malou x

 4. 23 mei 2017 / 9:32 AM

  Wat leuk dat je die viooltjes kunt eten! Heerlijk om lekker te rommelen in de tuin hé? 🙂 Fantastische vogelhuisjes heb je gekocht! De vogels hebben genoeg keus, hihi. Liefs, Sija

 5. 23 mei 2017 / 1:28 PM

  Wat een mooie foto’s maak jij toch! Leuk overzicht! Ik vind de schoenen erg mooi, ook voor een bruiloft! 🙂

 6. 23 mei 2017 / 1:43 PM

  Ziet er altijd zo pretty uit die eetbare bloemetjes 🙂

 7. 26 mei 2017 / 7:39 PM

  Ah, je bruidsschoenen zijn echt FABULOUS! Jammer dat je twijfelt, maar natuurlijk alleen doen als je je er voor duizend procent achter staat (en natuurlijk als je er de hele dag zonder zere voeten op kan lopen;-))

 8. Wendy (B)
  5 juni 2017 / 7:33 PM

  Oh: Gijsje is zo een schatje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.