Home » Stijlvolle IKEA DIY’s met goudspray

Stijlvolle IKEA DIY’s met goudspray

IKEA DIY

 

Volgens mij kennen we allemaal de IKEA wel. Ik vind het een erg leuke winkel en neem er daarom regelmatig een kijkje. Toch moet ik wel zeggen dat IKEA niet heel vernieuwend is en vaak ook niet zo veel “stijl” uitstralen. Als je er nu heen gaat, zie je over een half jaar (en waarschijnlijk over een jaar) nog steeds dezelfde dingen.

Op zich maakt dat niet zo veel uit, maar heb je een LACK tafeltje in huis staan, dan weet iedereen dat je hem bij IKEA gekocht hebt. Om dit te voorkomen zou je de meubels een beetje op kunnen pimpen met goud spray. Om je op wat inspiratie te brengen heb ik een aantal items bij elkaar gezocht, waarbij je vast niet zult denken dat ze bij IKEA gekocht zijn.

ikea

Ga jij wel eens naar IKEA?

 

 

Delen:

13 Reacties

 1. 10 januari 2016 / 9:55 AM

  Ik kom regelmatig bij Ikea, maar ik ben het wel met je eens dat heel veel dingen gewoon zo normaal zijn geworden. Met een paar handige tips kun je er iets heel leuks van maken. Lang leve Pinterest. Ik hou van goud, dus ik vind dit hele leuke ideeën :-)!

 2. 10 januari 2016 / 10:21 AM

  Ik ben gisteren nog naar de Ikea geweest voor een nieuw bed. Ik heb er niet zoveel moeite mee dat het herkenbaar Ikea is. Het is nou eenmaal een meubelzaak die bijna alles heeft en betaalbaar is. Maar het is wel leuk om sommige dingen te pimpen! Vooral de laatste foto vind ik heel leuk!

 3. 10 januari 2016 / 11:13 AM

  Wat stoer dit! Echt enorm tof dat goud. Zo kun je van iets standaards iets unieks maken. Nice! Vind die onderste tafel en de bureaustoel echt heel gaaf. 🙂

 4. 10 januari 2016 / 11:52 AM

  Er zitten echt super leuke ideetjes tussen! Het maakt het allemaal net even leuker en persoonlijker! <3

 5. 10 januari 2016 / 12:36 PM

  Wat een leuke ideeën! Ik kom niet heel vaak bij Ikea omdat ik veel spullen nogal basic vind en alles behalve origineel. Van goud houd ik wel, dus wel een leuk idee om deze basic meubels wat te pimpen! Geeft gelijk een veel toffere look!

 6. 10 januari 2016 / 12:54 PM

  Wat een prachtig foto’s zeg. Ik zal hem idd niet snel denken dat van IKEA vandaan komt, maar als er genoeg creativiteit in je zit dan wordt alles beeldig.

 7. 10 januari 2016 / 2:09 PM

  Lang leve pinterest! Zo kun je van iets wat inmiddels herkenbaar en onorigineel is, toch nog iets tofs en unieks maken!

 8. 10 januari 2016 / 7:08 PM

  Ik ben 2e kerstdag naar de IKEA geweest. Iedereen verklaarde ons voor gek, maar het viel me reuze mee qua drukte haha. Ik kom er regelmatig, ik vind deze ideeen wel heel erg tof! Vooral die foto lijstjes en die 3 plankjes onder elkaar. Ziet er zo mooi uit!

 9. 10 januari 2016 / 8:08 PM

  Ohnee, nu heb ik weer zin om lekker aan de slag te gaan haha!

 10. 11 januari 2016 / 5:59 AM

  Hoe leuk is dit! 🙂 Tegenwoordig kom ik niet zo veel meer bij IKEA. Toch vind ik het wel een leuke winkel om af en toe eens tussen te neuzen.

 11. 11 januari 2016 / 4:09 PM

  Supermooi. Ik kom regelmatig bij Ikea, dus deze blog werkt zeer inspirerend 🙂

  • iris
   11 januari 2016 / 4:31 PM

   Dankjewel 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.