Home » Een lijstje met de leukste kookboeken!

Een lijstje met de leukste kookboeken!

 

Ik ben dol op kookboeken! Ik heb er al aardig wat. En ik vind het ook erg leuk om ze te verzamelen. Het staat gezellig en het is toch wel anders dan wanneer je op internet op zoek gaat naar een recept. Met een grote kop thee blader ik graag door een kookboek heen en vervolgens neem ik het kookboek mee naar de keuken om aan de slag te gaan.

Toch ben ik ook wel kieskeurig als het om kookboeken gaat. Stiekem kijk ik namelijk niet alleen naar de inhoud, maar ook naar de vormgeving, foto’s en kleuren. Daarom deel ik vandaag een lijstje met kookboeken die ik erg leuk vind!

 

Mary Berry’s bakbijbel // Uit Pauline’s keuken // Chloe’s Vegan Italian Kitchen // The Forest Feast Gatherings // All-day breakfast // Bakken met haver // The Forest Feast // Afternoon tea at home // Sugar, Butter, Flour // Rachel Khoo’s Kookschrift

 

Welke kennen jullie al?

 

 

Delen:

5 Reacties

 1. 5 september 2017 / 9:07 AM

  Ik ken er geen een haha;-) Maar als ik er een moest kiezen is de keus voor mij niet moeilijk; Afternoon tea at home! Ik moest direct denken aan onze vakantie in Londen. Wij hadden op de website van het hotel gezien dat ze daar zoiets organiseerden. Dus wij gingen naar de balie om een ‘high tea’ te boeken. Maar dié term kennen ze dus in Engeland blijkbaar niet, ze stonden ons mooi met z’n tweeën met opgetrokken wenkbrauwen aan te kijken. Het is daar inderdaad een ‘afternoon tea’.

 2. 5 september 2017 / 9:35 AM

  Ik kende er eigenlijk nog geen, behalve die van ‘Uit Pauline’s Keuken’! Zitten zeker mooie boeken tussen, ze zien er al heel mooi uit in ieder geval.

 3. 5 september 2017 / 9:35 AM

  Dit zijn stuk voor stuk prachtige kookboeken.
  Zo kleurrijk.
  Ik zal er zeker een aantal van op mijn lijstje zetten…..

  Xoxo

 4. 5 september 2017 / 10:26 PM

  Ik wil heel graag de all day breakfast! Ik ben namelijk dol op ontbijt maar ben zo inspiratieloos op dat gebied. Om af te wisselen lijkt dit me heel handig.

 5. 6 september 2017 / 10:50 AM

  Ze lijken me erg leuk deze kookboeken, ik gebruik alleen nooit zo snel een kookboek. Ik struin Pinterest altijd af. Misschien toch maar eens een van deze aanschaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.