Home » Een heerlijke wandeling met mijn dochtertje

Een heerlijke wandeling met mijn dochtertje

Het ene moment kunnen we genieten van een heerlijk zonnetje en het ander moment is hij toch wel helemaal uit beeld. Maar toch is het volop lente. Mijn favoriete seizoen. Ik blijf het geweldig vinden dat onze dochter op de allereerste lentedag geboren is en dat we al heel veel fijne wandelingetjes hebben kunnen maken.

Afgelopen zondag gingen we als gezinnetje ook een wandeling maken. We besloten door het park te gaan, waar ik voor mijn zwangerschap best wel vaak kwam. Het was best lekker weer en ondanks dat ik best verkouden was, zorgde de frisse lucht ervoor dat ik mee een stuk beter voelde.

Overal zie je op dit moment nog van die prachtige bloesembomen. We moeten er echt nog even goed van genieten, want voordat we het weten zijn al die zachtroze bloesemblaadjes weer van de bomen gevallen. Al moet ik zeggen dat het er ook wel weer heel erg leuk uitziet om alle straten en het gras bedekt te zien met roze confetti. Het is zo vrolijk en leuk om te fotograferen!


Voor mijn zwangerschap was ik vaak in het park te vinden. Het is zo’n fijne plek en vaak nam ik een zak met oud brood met me mee om aan de dieren te voeren. Stiekem hoop ik dat mijn dochtertje het later ook erg leuk vindt om dit samen met ons te doen.

Het was trouwens ook weer de eerste keer na mijn zwangerschap dat ik weer enkellaarsjes aan had. Maar ik moet zeggen dat op hakken lopen me niet tegenviel. Dus voortaan heb ik eindelijk weer wat meer keuze als het om schoenen gaat. Jeej! Mocht je trouwens benieuwd zijn, ze zijn van Manfield. Deze leuke rotan shopper heb ik van de Dille & Kamille en vrijwel alles van mijn outfit komt van de H&M.

Fijne dag meiden!

Delen:

4 Reacties

 1. 30 april 2019 / 6:27 AM

  Wat een mooie foto’s! Heerlijk om naar het park te gaan en te genieten van het zonnetje. Je laarsjes vind ik heel mooi al is de hak wel te hoog voor mij 🙂

 2. chucky1012
  30 april 2019 / 7:13 AM

  Prachtige foto’s.
  Fijn om te wandelen in een park….

  Xoxo

 3. 30 april 2019 / 7:16 AM

  Wat heerlijk om dit als gezinnetje te kunnen doen! Het klinkt als een heerlijke wandeling. En wat staan die laarzen je goed!

 4. 4 mei 2019 / 3:55 PM

  Wat een leuke foto’s en wat een fantastische laarsjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.