Home » De “Perfect Hostess” guide

De “Perfect Hostess” guide

wes

 

Kennen jullie de webshop Westwing al? Westwing is een hele leuke webshop als het gaat om Home & Living. Je vindt hier de mooiste meubels, leuke accessoires en af en toe ook hele mooie tassen en sieraden. En iedere dag vind je er nieuwe aanbiedingen en kortingen tot wel 70%. Ik heb Westwing via mijn schoonmoeder ontdekt en sindsdien neem ik regelmatig een kijkje.

Maar er is iets nieuws in deze webshop, namelijk de Perfect Hostess guide. Dit is een online magazine waarbij je allerlei leuke inspiratie kunt vinden voor verschillende activiteiten. Hierbij kun je denken aan een Girls Night In, een babyshower, een romantisch diner en een housewarming party.

 

we

 

Zoals ik al zei vind je op de site van Westwing hele leuke tips voor een leuke avond. Vooral die voor een Girl’s Night In! vind ik heel erg leuk. Je krijgt gelijk zin om, net als vroeger, weer een meidenavond te organiseren. Leuke films, lekkere hapjes, drankjes, veel lachen en kletsen over jongens en meiden dingen.

Maar ook de andere gelegenheden bevatten hele leuke tips. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze lekkere receptjes?

 

Recipe5-NL Recipe1-NL 3.-Eis

 

Ben je benieuwd naar de rest van de tips uit dit inspirerende online magazine? Neem dan een kijkje in de Perfect Hostess quide.

Organiseerde jij ook wel eens een meidenavond?

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.