Home » ♡ 1 jaar verloofd ♡

♡ 1 jaar verloofd ♡

Oh my! Gisteren waren mijn vriend en ik 1 jaar verloofd. Het is ongelofelijk dat het afgelopen jaar zo snel voorbij is gegaan en dat we nu anders getrouwd zouden zijn. Want naast dat we op 2 september verloofd zijn, was dit ook de datum die we in ons hoofd hadden om het “ja-woord” te gaan zeggen. Zo bijzonder! Helemaal omdat het gisteren ook echt een perfecte zomerdag was.

Toch hebben we er uiteindelijk voor gekozen om aan het begin van de zomer te gaan trouwen. Dit vinden we allebei een mooiere tijd en ook zouden we dan nog wat langer de tijd hebben om te sparen. Want ja, trouwen is niet goedkoop. Daarom hebben we de datum verplaatst naar 30 juni 2017.

Hoe nu verder tot de bruiloft

Om precies te zijn zal onze trouwdag over 10 maanden plaats gaan vinden. Spannend! Want zoals ik al zei is het afgelopen jaar echt heel snel voorbij gegaan. Ik verwacht daarom dat de komende maanden ook heel snel zullen gaan. Tijd om in actie te komen dus!

In middels hebben we onze trouwlocatie al vastgelegd. Dit geeft al heel veel rust, aangezien je hier vaak wel snel bij moet zijn. Verder hebben we onze hoofden al vol met ideeen. Zo lijkt het ons heel erg leuk om een beetje een Bohemian Beach Stijl te creëren op onze trouwdag. Veel bloemen, kaarsjes, schelpen. Gelukkig is Pinterest daar een hele goede inspiratiebron voor. Hier alvast een kleine preview…

Benieuwd hoe mijn vriend mij ten huwelijk vroeg? Je leest het hier!

Delen:

13 Reacties

 1. 3 september 2016 / 7:29 AM

  Gefeliciteerd lieve Iris! <3 Jullie hebben een prachtige datum uitgekozen. Ik ben ook echt ontzettend benieuwd naar je jurk! Dat vind ik altijd het leukst haha.

  • iris
   3 september 2016 / 8:45 AM

   Dankjewel Brittany! Dat vind ikzelf ook het leukste! En als het zo ver is, ga ik zeker foto´s laten zien 🙂

 2. 3 september 2016 / 8:15 AM

  Gefeliciteerd! En leuke ideetjes hebben jullie voor jullie bruiloft! Lijkt me ook wel wat. 🙂

 3. 3 september 2016 / 9:43 AM

  Gefeliciteerd! Het lijkt me echt heerlijk om zo bezig te zijn met inspiratie op doen voor je bruiloft! Geniet er van!

 4. 3 september 2016 / 5:16 PM

  Leuk hoor! En gefeliciteerd! Die tien maanden vliegen voorbij. Geniet van de voorpret 😉

 5. 3 september 2016 / 5:18 PM

  Gefeliciteerd en tof dat jullie 30 Juni gaan trouwen wij trouwen 16 Juni 2017. Het is inderdaad een heel geregel en er komt meer bij kijken dan dat ik dacht. Gelukkig hebben wij ook de lokatie al vast kunnen leggen en ben ik al geslaagd voor mijn trouwjurk! Echt een fantastische ervaring. Geniet ervan!

 6. 7 september 2016 / 8:27 PM

  Ahhh spannend en wat grappig, jij trouwt 1 dag voor mij. Mijn grote dag is 1-7-’17 :-)! Bij mij ligt vrijwel alles al vast haha, toevallig komt mijn update zaterdag online. Ik ga binnenkort ook op pad voor mijn jurk!

 7. 8 september 2016 / 3:38 AM

  Gefeliciteerd!
  Leuk thema hadden jullie bedacht voor het huwelijksfeest….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.