Home » Mijn favoriete winterfilms

Mijn favoriete winterfilms

Eén van de fijnste dingen tijdens de maand december vind ik lekker binnen zitten en genieten van een leuke film. Kopje thee of warme chocolademelk erbij, lekker onder een dekentje en genieten van een cheesy film. Heerlijk! Momenteel zijn er op Netflex en op televisie al weer heel veel films te vinden, maar welke films zijn nu echt heel erg leuk om te kijken? Ik heb daarom een lijstje gemaakt met winter/kerstfilms die ikzelf echt helemaal geweldig vind en die ik ieder jaar wel weer zou willen zien.

The Holiday

The Holiday is één van mijn favoriete films. De film gaat over twee vrouwen die allebei liefdesverdriet hebben en met kerst van huis wisselen. Ze kennen elkaar niet en ze komen allebei in een totaal andere wereld terecht. De ene vrouw woont namelijk een prachtig Amerikaans huis. En de andere vrouw in een schattige Engelse cottage. Het is echt een film die je gezien moet hebben.

Bridget Jones’ Diary

Wie kent deze films niet. Er zijn meerdere delen van Bridget Jones en allemaal zijn ze hilarisch. Bridget Jones is haar gewone leventje zat en gooit het roer om. En dit levert zo veel leuke momenten op.

Misschien ligt het aan mij maar sommige dingen zijn ook zo herkenbaar.

The Polar Express

The Polar Expres is een van de mooiste Kerstfilms die er is. Oké, er zitten een paar Kerstfilms in dit lijstje. Maar deze film hoort er gewoon in thuis! Hij zit zo goed in elkaar en hij geeft je echt het Kerstgevoel.

Just Married

Ben je fan van romantische komedies dan moet je Just Married gezien hebben. Deze film is niet alleen heel erg leuk voor in de kerstvakantie, maar eigenlijk zou je hem het hele jaar door kunnen kijken. Er zit veel humor in en aan het eind valt alles toch goed op zijn plek. Dit is zeker een aanrader om samen met je liefje te kijken.

A Christmas Carol

De tweede en laatste Kerstfilm uit dit lijstje is A Christmas Carol. Ook deze film is een film die je gezien niet hebben. Hij zit perfect in elkaar en brengt ook een mooie boodschap met zich mee. Ik weet zeker dat je hem geweldig zal vinden!

La La Land

La La Land is een muzikale, romantische film. Ik moet eerlijk toegeven dating hem nog niet gezien heb. Maar daar gaat binnenkort verandering in komen. Hij lijkt me namelijk geweldig!

Beauty and the Beast

Dit jaar ben ik samen met mijn zusje naar de nieuwe Beauty and the Beast film geweest en wat was hij fantastisch! We zijn allebei dol op Disney, maar deze films staat ook zeker in mijn lijstje van favoriete Disneyfilms.

Ice age

Nog een leuke film, namelijk Ice Age. Deze film is lekker makkelijk om weg te kijken en leuk voor iedere leeftijd. Ook hier zijn meerdere delen van. Dus mocht je aan deel 1 nog niet genoeg hebben, dan kun je zo door naar de andere delen.

Sex and the City

Zowel de sereie als de film van Sex and the City blijf ik geweldig vinden. Ze gaan nooit vervelen. Vooral de eerste film vind ik heel erg leuk, omdat deze ook echt een winter sfeertje heeft. Ideaal om samen met je vriendinnen te kijken.

Frozen

De laatste film die natuurlijk niet kan ontbreken is Frozen. Ook deze Disneyfilm is prachtig en heb ik al zo vaak gezien! Er zit een heel mooi verhaal in en door de meeslepende muziek wil ik hem nog wel een paar keer zien.

Wat is jouw favoriete film voor de Kerstvakantie?

Delen:

6 Reacties

 1. chucky1012
  20 december 2018 / 5:32 PM

  Fijne en mooie films om te zien in de holiday

 2. 21 december 2018 / 3:45 PM

  The Holiday is mijn favoriet, gisteren was die nog op tv maar heb deze film al zoveel gezien…en hij blijft leuk! x

 3. 21 december 2018 / 9:05 PM

  The holiday lijkt me zooo leuk haha. Ik ga hem kijken!

 4. 24 december 2018 / 1:57 PM

  Ik heb de laatste tijd ook veel kerstfilms gekeken, ik vond the holiday calender verrassend leuk. Maar net als jij vind ik SATC en Beauty and the beast bijvoorbeeld ook heerlijk om te kijken. Ik vind het interieur van Carrie en Big in SATC 2 ook zo schitterend, daar droom ik dan helemaal bij weg;-)

 5. 29 december 2018 / 9:42 AM

  Frozen en the polar express zijn inderdaad echt geweldig! Die eerst wil ik ook wel graag zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.