Home » Mijn verlanglijstje voor Kerst

Mijn verlanglijstje voor Kerst

Kerstcadeau voor vrouwen

Kerstcadeau voor vrouwen

Kerstcadeau voor vrouwen. Hebben jullie de Kerstboom al opgetuigd? En hebben jullie er al wat cadeautjes onder liggen? De Kerstboom staat bij ons al een weekje, maar toch zijn er nog geen Kerstcadeautjes onder te vinden. Het is daarom tijd om voor mijzelf ook een verlanglijstje op te stellen en ik kan jullie vertellen dat dit lastiger is dan voorgaande jaren. Maar toch is het mij gelukt! Op mijn verlanglijstje heb ik drie verschillende boeken gezet waar ik erg benieuwd naar ben. Het boek van Toon van Tellegen heb ik bij mijn zusje zien liggen en volgens haar is het een heel leuk boek vol dierenverhalen. 

Daarnaast heb ik heel veel leuke dingen bij Sissy-boy gezien. Van leuke sterren slingers tot aan een super lief giraffe hangertje. Eigenlijk is dit hangertje voor in de Kerstboom, maar ik vind hem ook wel heel erg leuk voor op de babykamer. En hebben jullie het muziekdoosje van L’Occitane al gezien? Deze ziet er ook zo leuk uit! Anyway, kijk lekker op mijn Kerstcadeau verlanglijstje en misschien doe jij ook nog wat inspiratie op. 🙂

Verlanglijstje voor Kerst

Kerstcadeau vrouwen

Leuke cadeau’s voor op je verlanglijstje he! Ik word er zelf helemaal hebberig van. Maar dat heb ik altijd wel als de Kerst eraan komt. De verpakkingen alleen al zien er vaak al heel feestelijk uit. Het is daarom echt niet moeilijk om een cadeau voor vrouwen te vinden. Toch?

Ben je op zoek naar een leuk boek? Neem dan ook even een kijkje tussen deze geweldige boeken voor Kerst!

Volg ook mijn Instagram account!

Kerstcadeau voor vrouwen

cadeauvrouw 30

cadeau inspiratie vrouw

cadeau voor haar verjaardag

cadeau voor haar tips

luxe cadeau voor haar

cadeau vrouw 40 jaar

cadeau idee vriendin

cadeau voor haar idee

Delen:

6 Reacties

 1. chucky1012
  9 december 2018 / 4:03 PM

  Zoveel moois.
  Fijne kado tips

 2. 10 december 2018 / 7:02 AM

  Mooie items, voor l’Occitane heeft altijd prachtige producten.

 3. 10 december 2018 / 10:09 PM

  Wat een super leuke wishlist heb je. Die krans met de belletjes is echt te leuk. Het gift setje van Loccitane ziet er ook echt mooi uit.

 4. 11 december 2018 / 8:33 AM

  Ah wat leuk dat het muziekdoosje van L’Occitane op je lijstje staat. Ik heb hem thuis staan, hij is echt TE leuk! Zodra hij binnenkwam moest ik hem meteen hebben. Er komt een heel lief muziekje uit en hij draait ook in het rond. De nieuwe Rose producten die er in zitten zijn bovendien ook heerlijk.

 5. 11 december 2018 / 11:24 PM

  Wat een leuk lijstje heb je gemaakt zeg! Ik wil ook nog even het een en ander onder elkaar zetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.