Home » Gezellig Kerstsfeertje in ons huis #1

Gezellig Kerstsfeertje in ons huis #1

Waarschijnlijk hebben jullie je kamer ook weer gezellig gemaakt met kerstversiering. Het is zo’n leuk moment als je de kerstversiering weer van zolder af kan halen en helemaal los kan gaan met decoreren. Want met kerst mag alles! Felle kleuren, glitters, metallic kerstballen, guirlandes. Kerstdecoratie in een bepaald thema of gewoon van alles wat. Je kan er gewoon niet de fout mee in gaan.

Het leek mij leuk om vandaag een paar foto’s te maken van onze woonkamer. Ik heb sommige hoekjes in kerstsfeer gebracht en dat is natuurlijk wel heel erg gezellig. Lichtjes, notenkrakers, kerstballen. Ik moet zeggen dat het er nog wat bescheiden uitzien en daarom komt er nog een deel 2. 🙂 Maar voor nu heb ik alvast een paar foto’s.

Heb jij je huis ook al helemaal Kerstklaar?

Delen:

5 Reacties

 1. 15 december 2019 / 4:40 PM

  Ohh, vooral jullie mooie achterwand in de keuken valt me op! Heel chique en stoer tegelijkertijd. Wij hebben het huis eigenlijk niet versierd voor kerst dit jaar. Sketch eet alles maar dan ook alles van de grond en ik las dat dennennaaldjes heel gevaarlijk kunnen zijn voor hondjes. Ik durfde het gewoon niet aan. Ik heb wel lekker volop de kaarsjes aan steeds en daarmee vind ik het altijd al heel gezellig in huis.

 2. 16 december 2019 / 6:32 AM

  Het ziet er heel gezellig uit! Onze kamer is ook helemaal kerstklaar en laat ik deze week zien.

 3. 16 december 2019 / 8:28 AM

  Wat ziet het er allemaal mooi en feestelijk uit! Echt heel sfeervol ingericht! Ik vind het vooral heel leuk dat jullie in de kerstboom zo veel leuke, speciale ornamentjes hebben hangen.

 4. 16 december 2019 / 10:14 AM

  Super gezellig! Bij ons staat de boom wel al, maar heb het huis verder nog niet in kerstsfeer gebracht, dat komt van de week wel.

 5. 20 december 2019 / 7:34 AM

  Oh wat gezellig, wij hebben enkel een kerstboom staan in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.