Home » Mooie inspirerende Kersttafels

Mooie inspirerende Kersttafels

Kerst staat er om bekend dat we met z’n allen uit mogen pakken. Kerstcadeautjes, mooie outfits, uitgebreide diners en natuurlijk ook lekkere drankjes erbij. We maken er allemaal een groot feest van en het is een mooi moment om samen met je dierbaren te genieten. Inmiddels heb ik al een paar leuke cadeautjes gekocht en stiekem kan ik niet wachten tot ze uitgepakt kunnen worden. Maar tot die tijd liggen ze gezellig onder de kerstboom en ook dat ziet er heel leuk uit.

Zoals ik al eerder verteld heb gaan we kerst bij ons thuis vieren. Super gezellig en ik kijk hier ook erg naar uit. De folders van alle supermarkten kijk in aandachtig door en langzaam wordt het menu steeds duidelijker. Maar het kerstmenu maakt het natuurlijk wel helemaal af als het ook op een mooi gedekte tafel wordt geserveerd. Vinden jullie niet? Daarom heb ik vandaag 18 inspirerende kersttafels bij elkaar gevonden die ik graag met jullie wil delen. Hier komen ze.

1 / 2
3 / 4
5 / 6
7 / 8
9 / 10
11 / 12
13 / 14
15 / 16
17 / 18

Bekijk hier nog meer leuke ideetjes voor Kerst.

Volg mij ook op Instagram!

kersttafel 2019, kersttafel versieren 2018, traditionele kersttafel, kersttafel rood, kersttafel versierings, originele kersttafel, kerstdecoratie, naamkaartjes kersttafel, kerst decoratie, kersttafel 2019, kersttafelversiering, kerst tafeldecoratie, tips kersttafel, kersttafel zwart goud, tafelversiering kerst, gezellige kersttafel, kersttafel 2019, kersttafel rood, kersttafel versierings, kerst tafel stukjes, originele kersttafel, inspiratie kersttafel, kersttafel versieren 2018, tafelversiering kerst

Delen:

4 Reacties

 1. 12 december 2019 / 6:53 AM

  Prachtige kersttafels! Als ik thuis kerst zou vieren dan zou ik het achtste plaatje met de kaarsen als inspiratie gebruiken.

 2. 12 december 2019 / 1:13 PM

  wauw het ziet er super uit zeg! ik vind kaarsjes ook altijd enorm sfeervol

 3. 12 december 2019 / 2:53 PM

  Wauw zo mooi helemaal mijn ding!:) Wij pakken ook altijd heel erg uit met kerst.
  X Robin

 4. 17 december 2019 / 7:59 AM

  Wauw, wat een mooie en inspirerende kersttafels. Er zitten ook leuke ideetjes bij om voor andere gelegenheden te gebruiken. Ik vind vooral nummer 4 erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.