Home » 3x Leuke en simpele kookboeken

3x Leuke en simpele kookboeken

Ik ben dol op kookboeken. Maar als ik heel eerlijk ben hou ik niet zo heel erg van uitgebreide recepten. Een recept moet voor mij niet te moeilijk zijn, niet te veel tijd kosten en al helemaal niet te veel “gekke” ingrediënten bevatten die je nooit meer gebruikt. Ik hou van simpel en lekker. En als het er ook nog leuk uitziet, is het voor mij helemaal een feestje.

Uit mijn grote stapel kookboeken heb ik drie kookboeken gehaald die ikzelf heel leuk vind. Ze zijn qua vormgeving heel mooi en de recepten die er in staan zijn niet zo complex. Oftewel, kookboeken waad iedereen wel iets uit kan maken.

Het forest feast kookboek | Erin Gleeson

Dit mooie kookboek is alleen al geweldig om te hebben, omdat hij er zo waanzinnig mooi uitziet. De mooie foto’s en het sfeertje dat dit kookboek uitstraalt maken mij helemaal blij! Hij is zo mooi en echt een musthave voor kookliefhebbers. Oh, en voor vegetariërs. Dit kookboek bevat namelijk alleen maar vegetarische recepten. En ik kan je vertellen, als niet vegetariër, dat de recepten heerlijk zijn!

All day breakfast | Denise kortlever

Eén van mijn favoriete kookboeken is “All Day Breakfast” van Denise Kortlever. Dit prachtige boek bevat allerlei gemakkelijk en lekkere receptjes om je eigen ontbijtje maken. En laat ik nu dol zijn op ontbijtje. In “All Day Breakfast” vind je maar liefst 80 verschillende ontbijtjes/brunches. Ik kan er wel uren door heen bladeren, want niet alleen de recepten zien er erg goed uit, ook het boek zelf is een plaatje. De mooie licht blauwe kaft staat perfect in mijn keuken en ook de foto’s die in het boek te vinden zijn, zijn een feestje om naar te kijken.

Easy peasy | Claire van den Heuvel

Dit laatste kookboek bevat allerlei recepten voor kinderen, maar is eigenlijk niet echt een kinderkookboek. Het is een boek met 80 verschillende recepten die ervoor zorgen dat je kindje gezond eet. Het is vooral een heel leuk boek voor als je zwanger bent of net een kindje hebt, omdat de recepten gericht zijn op kindjes tot 4 jaar, maar de recepten zijn allemaal gemakkelijk om te maken en erg lekker. Dus perfect voor iedereen!

Easy Peasy // All Day Breakfast // Het Forest Feast Kookoek

Ken jij al één van deze kookboeken?

Delen:

4 Reacties

  1. 23 augustus 2019 / 10:46 AM

    Prachtige kookboeken. Ik kende deze nog niet.

  2. 25 augustus 2019 / 11:07 AM

    All day breakfast heb ik nodig. Ik heb meer inspiratie voor mijn ontbijt nodig.

  3. 25 augustus 2019 / 3:56 PM

    Ik ben zoals je weet geen keukenprinses. Ik mocht willen dat ik lekker kon koken, maar ik verdiep me er dan ook totaal niet in. Dat ontbijtjes-boek lijkt me wel erg leuk. Ik eet geloof ik al twee jaar hetzelfde ontbijt haha;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.