Home » 9X Leuke prentenboeken

9X Leuke prentenboeken

Ik ben dol op kinderboeken en prentenboeken. Ze zijn zo vrolijk, lezen gemakkelijk weg en vaak zijn de illustraties ook nog eens geweldig om te zien. Het is ook zo leuk om te zien dat kinderen helemaal in de verhalen wegdwalen, alsof het een groot avontuur is. Je kan daarom ook niet genoeg voorleesboeken hebben. Een groot aantal boeken heb ik in een mand staan, maar de kinderboeken met de mooiste kaften verdienen natuurlijk een plekje in een leuk wandrek. Dit maakt een slaapkamer gelijk heel gezellig en kleurrijk.

Voor vandaag heb ik 9 verschillende prentenboeken uitgekozen die ikzelf heel erg leuk vind en dus echt aanraders zijn. Benieuwd welke ik uitgekozen heb? Hier komen ze!

Die peer is voor mij! / Gewoon gelukkig zijn / Coco kan het! / Gewoon zoals je bent / De Gruffalo / De leeuw in de muis / Moppereend / De verhuisdieren / Raad eens hoeveel ik van je hou – Altijd en overal

Eigenlijk is het boek “Hoe je een wollige mammoet moet wassen” ook helemaal geweldig. Dit boek is momenteel alleen helaas uitverkocht, maar mocht je hem een keertje tegenkomen, dan moet je hem eventjes bekijken. Hij is echt leuk!

Ken jij nog een leuk prentenboek?

Delen:

4 Reacties

 1. 30 juni 2020 / 12:15 PM

  Ik ben ook echt dol op kinderboeken en vooral prentenboeken! Ondanks dat ik nog geen moeder ben (of zwanger), koop ik er toch best vaak alvast 😉

 2. 1 juli 2020 / 6:57 AM

  De meeste heb ik al eens gelezen met mijn zoontje, hij is een echte boekenwurm en wij hebben een abonnement op de bibliotheek. Maar Coco kan het hebben wij nog nooit gelezen en nu ben ik erg benieuwd.

 3. 1 juli 2020 / 8:56 PM

  Prentenboeken zijn zo leuk! Ik heb ze vroeger met veel plezier aan mijn zoon voorgelezen en ook op de peuterspeelzaal waar ik jaren gewerkt heb.
  Wat een leuk boek lijkt me dat, die van die wollige mammoet!

 4. 6 juli 2020 / 9:22 PM

  Wat leuke prentenboeken zijn het.
  Ik heb der ook gekocht in de tijd als hij nog peuter was. En stiekeme vind hij die nog steeds leuk om in te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.