Home » Ons geboortekaartje voor Nora

Ons geboortekaartje voor Nora

Zoals jullie inmiddels weten ben ik op 20 maart bevallen van ons dochtertje Nora. Ik zweef iedere dag in de wolken en ik kan alleen maar zeggen dat Nora enorm makkelijk is. Ze slaapt lekker, ze drinkt goed, ze groeit goed. Ik ben daarom dolgelukkig en ik kan volop genieten van mijn verlof. Dit zorgde er ook voor dat ik mij goed kon richten op het geboortekaartje van ons kleine meisje. Want aangezien ze 2,5 week te vroeg geboren is, waren we te laat met het kiezen van het geboortekaartje.

Aan het begin mijn zwangerschapsverlof heb ik mij op het geboortekaartje gericht. Ik speurde alle kaartjeswebshops af, ik bekeek voorbeeldjes op Pinterest en ik zocht op verschillende hashtags via Instagram. Maar toch lukte het mij niet om hét geboorte kaartje te vinden. Uiteindelijk heb ik daarom voor gekozen om zelf een kaartje te ontwerpen. Je kan dan zelf de afbeeldingen, het lettertype en de rest van de vormgeving bepalen. En achteraf ben ik heel erg blij dat ik dit gedaan heb. Het resultaat is namelijk precies zo geworden als we voor ogen hadden en het is natuurlijk ook wel heel erg leuk om straks tegen haar te zeggen dat wij zelf het kaartje ontworpen hebben.

Delen:

7 Reacties

 1. chucky1012
  5 april 2019 / 1:56 PM

  Zo een prachtig zelf ontworpen geboorte kaart.
  Super schattig….

  Xoxo

 2. Cindy
  5 april 2019 / 2:58 PM

  Welk lettertype heb je gebruikt :)?

  • The Beauty Magazine
   Auteur
   5 april 2019 / 3:17 PM

   Ik heb verschillende lettertypes gebruikt. Welke wil je graag weten?

 3. 5 april 2019 / 3:44 PM

  Ahh ik vind hem zó leuk! Echt helemaal in de stijl van ‘jou’ en je blog. Heel mooi, een beetje vintage en vooral héél erg schattig! <3

 4. 6 april 2019 / 9:41 AM

  Wauw, het geboortekaartje is echt schitterend. Het ziet er zo lief en stijlvol uit. Ik kan me voorstellen dat je het kaartje heel graag zelf wilde ontwerpen. Een geboortekaartje is toch iets heel bijzonders en het is wel zo leuk als je er echt iets heel moois van kunt maken. En dat is dit kaartje zeker!

 5. 7 april 2019 / 9:29 AM

  Ah ja, dit is helemaal ‘jij’. Prachtig en zo lief, dat plaatje. Wat bijzonder dat haar tweede naam Louise heet, naar je zus denk ik?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.