Home » DIY ♥ Ananas vaasje

DIY ♥ Ananas vaasje

DSC_0217 copy

 

Een hype die ik de laatste tijd echt niet snapte was het vaasje van de HEMA. Iedereen vond ze geweldig en voor mijn gevoel kwam ik hem op iedere blog tegen. Huh? Wat was er nou zo speciaal aan deze vaasjes? Zo leuk zijn te toch helemaal niet? Tot ik de DIY van Serena zag! Want zij zorgde ervoor dat ik bijna naar de HEMA rende voor zo’n vaasje!

Serena kwam namelijk met het geweldige idee om van dit nogal saaie vaasje een ananas te maken! Lekker zomers en super leuk om je kamer mee op te vrolijken! Ik haalde daarom de benodigdheden bij elkaar en ging aan de slag om net zo´n leuk vaasje te maken.

 

DSC_0211 copy

 

De gouden verfspray had ik al in huis. Ik heb namelijk een tijdje terug een hele oude camera goud gespoten en ook dit zorgde voor een heel leuk effect. De gouden spray had ik trouwens bij de Action gekocht. Hier kostte hij tussen de €2,00 en €3,00 en bij de HEMA betaal je €8,50. Misschien is die van de HEMA wel beter, maar ik vond het zelf ietsjes te duur.

Oh, en je hebt gelijk, Serena! Ik moest erg lachen toen ik je verhaal las, maar ik begrijp je nu helemaal! Het was inderdaad een hele zoektocht om een goed, springerig plantje te vinden. Helaas is die van mij niet zo mooi als die van jou, maar ik ben allang blij dat deze in de buurt komt.

 

DSC_0216 copy

 

Na een lange zoektocht en een kopje thee om bij te komen, ging ik aan de slag. Als eerste ontvette ik het vaasje, zodat de gouden verf beter zou hechten. Nadat hij helemaal vetvrij was, was het dan eindelijk tijd om dit witte vaasje om te toveren tot een ware ananas! Ik liet hem 45 minuten drogen. Na drie kwartier ging er nog een laagje gouden verf op en vervolgens kon ik niet wachten om het plantje er in te doen.

 

45

 

Omdat het vaasje in verhouding met het plantje best wel diep is, heb ik er eerst plastic folie in gedaan. Hierop het heb ik het plantje gezet. En ta-da! Ook mijn ananas was geboren!

Ik wil Serena van Beautylab heel erg bedanken voor deze leuke DIY!

 

Ga jij deze toffe DIY ook maken?

 

HEMA DIY

Delen:

13 Reacties

 1. 5 april 2015 / 8:14 AM

  Ik had hem ook bij Serna gezien! De jouwe is ook goed gelukt! Heel leuk!

 2. 5 april 2015 / 9:52 AM

  Heel erg leuk gedaan! Serena heeft vaak leuke DIY’s hé

  Liefs

  xoxo

 3. 5 april 2015 / 10:01 AM

  Echt super schattig! Ziet er harstikke leuk en chique uit!

 4. 5 april 2015 / 2:57 PM

  O die is leuk! Ik had hem bij haar niet gezien dus bedankt voor deze leuke tip!

 5. 5 april 2015 / 3:00 PM

  Wat een super leuke DIY! Die van jou lijkt echt op een ananas, erg leuk! Liefs,

 6. 5 april 2015 / 6:45 PM

  Wat leuk dat je de DIY van Serena hebt gedaan! Het resultaat is echt super geworden! Die Action verf ga ik ook halen! 😀

 7. 6 april 2015 / 4:39 PM

  Ik heb deze DIY ook al bij Serena gezien en wilde vandaag het vaasje scoren maar onze Hema had hem niet, dus nog even verder zoeken! Heel leuk!

 8. 10 april 2015 / 6:06 AM

  Ik zag hem inderdaad ook bij Serna, super leuk! Dat vaasje zag ik inderdaad overal haha. hij is goed gelukt bij jou, leuke tropische sfeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.