Home » Het schattige servies van Worcester Wrendale

Het schattige servies van Worcester Wrendale

Ik heb toch wel een beetje een zwak voor leuk servies. Het liefst heb ik voor iedere gelegenheid weer een ander soort servies en drink mijn theetje graag uit een unieke mok. Ik heb daarom ook een apart kastje in mijn keuken vol met verschillende mokken. Als je van eenheid houdt, dan word je waarschijnlijk niet blij van dit chaotische kastje. Maar het zijn wel stuk voor stuk allemaal hele leuke en schattige mokjes die er in dit kastje te vinden zijn.

Een servies merk dat al een lange tijd op mijn verlanglijstje staat is het servies van Worcester. Dit super schattige servies heeft lieve prints van alles soorten dieren die gelijk je hartje zullen stelen. Ken je het merk nog niet? Scroll dan even naar beneden, want ik heb een paar hele lieve exemplaren onder elkaar gezet.

Ken jij het servies van Worcester Wrendale al?

Delen:

11 Reacties

 1. chucky1012
  20 februari 2019 / 5:34 AM

  Prachtig services

 2. 20 februari 2019 / 6:26 AM

  Wat een mooi servies! Ik kende dit merk niet.

 3. 20 februari 2019 / 7:02 AM

  Oh wat een mooi servies, zeg! De afbeeldingen op de mokken zijn zo schattig! En juist wel leuk dat je heel veel verschillende mokken in je kast hebt staan. Ik ben ook gek op mooie mokken en heb er heel wat staan.

 4. 20 februari 2019 / 7:56 AM

  Ik ken het merk nog niet, het ziet er inderdaad wel echt onwijs lief uit. Leuk om al die verschillende printjes met elkaar te combineren.

 5. 20 februari 2019 / 8:59 AM

  Schattig zelf, lijkt een beetje op Beatrix Potter! 🙂

 6. 20 februari 2019 / 12:41 PM

  Wat een prachtig servies! Leuke tip, want ik kende die merk nog niet en toevallig ben ik servies aan het sparen voor mijn uitzet. Zo ontzettend lief met die diertjes erop! Ik ga het merk zeker even opzoeken! Thanks voor de tip!

 7. 20 februari 2019 / 3:11 PM

  Wat een super leuk service, erg cute! Ik had er nog nooit van gehoord. Ik heb zelf laatst een prachtig servies van wedgwood gekregen van de oma van mijn vriend.

 8. 20 februari 2019 / 9:10 PM

  Suuuperleuk, ik houd echt van dit soort printjes <3

 9. 25 februari 2019 / 12:33 PM

  Ah, wat super schattig. Ik ben helemaal verliefd! Ik kende het merk helemaal nog niet. Wel wat aan de prijzige kant.. Zeker als ik ze allemaal wil hebben!

 10. 28 februari 2019 / 4:16 PM

  Wat een schattig servies! Ik zou het wel allemaal willen hebben. Wij hebben allemaal verschillende mokken in huis, omdat ik elke keer een mok koop als ik een leuke zie, haha 🙂 Ik kende het merk overigens niet. Het is helaas wel aan de dure kant als je dit servies compleet zou willen hebben…

  Liefs,
  Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.