Home » Sneeuwpopjes voor in je chocolademelk

Sneeuwpopjes voor in je chocolademelk

 

Vorig weekend lag er gewoon al sneeuw! Het eerste moment dat je uit je raam kijkt en je ziet dat alles onder een witte sneeuwlaag zit, vind ik zo leuk! Het heeft iets speciaals, iets magisch. Vinden jullie niet? Nu krijgen we helemaal dat wintergevoel.

Nu moet ik wel zeggen dat ik niet zo heel erg van kou houd. Zonder dikke sjaal ga ik al niet meer de deur uit. Brr… Maar gelukkig kun je thuis weer heerlijk opwarmen met een kopje thee of met een warme chocolademelk! En wat is er nu leuker dan een grote mok warme chocolademelk mét een marshmallow sneeuwpop?!

 

 

Wat heb je nodig

Warme chocolademelk

Grote marshmallows

Zoute sticks

Oranje M&M’s

Ohocolade stift (Dr. Oetker)

Oh, en vergeet je favoriete mok niet!

 

 

Het is echt super simpel om deze marshmallow sneeuwpopjes te maken. Ik denk eigenlijk ook niet dat jullie hier uitleg voor nodig zijn. Want het enige dat je maar hoeft te doen is wat zoute sticks in de marshmallows te prikken, zodat er uiteindelijk een sneeuwpopjes ontstaat. Vervolgens teken je oogjes, een mondje en knoopjes met de chocolade stift. En plak je door middel van een beetje chocolade een oranje kleurige m&m als neus op het hoofdje van de sneeuwpop.

 

 

Wat een cutie, hè? En het is zo gemakkelijk om te maken. Nodig daarom je vriendinnen uit en maak een grote mok met warme chocolademelk voor ze!

 

 

Delen:

10 Reacties

 1. chucky1012
  19 december 2018 / 5:04 AM

  Zo schattig

 2. 19 december 2018 / 7:35 AM

  Geniaal dit! Die eerste foto is ZO tof, het lijkt gewoon alsof dat kereltje NET in die beker geploft is en nu heel tevreden ligt te badderen. Ik word er helemaal blij van.

 3. 19 december 2018 / 7:38 AM

  Wauw, wat een ontzettend leuk idee! Het ziet er zo schattig uit en is inderdaad nog heel simpel om te maken ook 🙂 Ik ga dit receptje onthouden voor als ik een keer mensen op iets vrolijks in hun chocolademelk of koffie wil trakteren.

 4. Will Langenberg
  19 december 2018 / 2:31 PM

  Wat een leuk idee !!
  Ga ik zeker maken met de Kerst.

 5. 19 december 2018 / 10:36 PM

  oh zo enorm schattig en wat heb je er leuke foto’s van gemaakt!

 6. 20 december 2018 / 5:34 PM

  Awww dit is echt enorm schattig! Ik drink geen koffie maar door de mooie foto’s en het schattige sneeuwpopje zou ik het bijna gaan doen 🙂

 7. 23 december 2018 / 3:49 PM

  Ontzettend schattig sneeuwpopje en zo’n leuk idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.