Home » De liefste High Tea ooit!

De liefste High Tea ooit!

Gisteren werd ik verrast door mijn lieve zusje met een uitgebreide High tea in haar mooie tuin. Er was al meerdere keren aan mij gevraagd of ik een babyshower wilde hebben. En eigenlijk was ik daar al snel over uit. Ik wilde het namelijk niet. Natuurlijk ben ik dol op feestjes, maar een babyshower heb ik nooit echt heel geweldig gevonden. Persoonlijk vind ik het leuker om een feestje/babyborrel te organiseren als ons babytje er straks is. Mijn lieve zusje besloot het daarom klein en knus te houden door een gezellige “Lente achtige” hightea te organiseren voor mij, mijn moedere en natuurlijk voor haarzelf. 

Ze dook ’s ochtends al vroeg de keuken in om allerlei lekkere dingen te bakken en te maken en wat hebben we hier van gesmult. Van verse cupcakes met verrukkelijke botercrème tot aan scones met roomkaas en jam. Mmm… Maar ook lekkere sandwiches, chocolade hapjes en mereniques zorgde voor een hele complete High tea. Ze had zo haar best gedaan en alles was ontzettend lekker.

Mijn zusje is een ster in het decoreren. Het kon daarom niet anders dan dat de tafel er perfect uitzag. Pasteltinten, mooie schaaltjes, lieve bordjes. Helaas heb ik hier geen foto’s van gemaakt (wat heb ik een spijt!), maar gelukkig heeft ze zelf nog wel wat foto’s kunnen maken van het geheel voordat ze besloot buiten de eettafel mooi op te dekken.

Ook had ze van die gezellige servetjes en party crackers met gebakken eitjes erop op de tafel liggen en schonk ze de verse sapjes en thee in super schattig servies. We zaten heerlijk in de zon te genieten en we hebben een hele gezellige middag gehad. Kortom, de high tea was perfect! Dankjewel Laura voor de onwijs gezellige dag!!

Bekijk hier het hele artikel over de High tea!

Kennen jullie de blog van Laura al? Neem dan nu een kijkje!

Delen:

8 Reacties

 1. 28 februari 2019 / 4:11 PM

  Echt heel cute! & natuurlijk volg ik Laura’s blog ook al jaren hihi 🙂

 2. 28 februari 2019 / 6:55 PM

  Ahhwww at een lief stukje heb je gemaakt! En die complimentjes! !! Lief Lief Lief <33333
  Snel weer doen? 😀

 3. 28 februari 2019 / 8:58 PM

  Wat een onwijs leuk en lief idee! Het ziet er zo gezellig uit! <3 Wat lief dat ze dit voor jullie heeft georganiseerd!

 4. 1 maart 2019 / 6:56 AM

  Een heel leuk idee! Het ziet er vrolijk en heel gezellig uit.

 5. 1 maart 2019 / 8:04 PM

  Wat leuk dat ze een kleine high tea heeft gegeven ^^ ik kende haar blog ook al.

 6. 3 maart 2019 / 3:21 PM

  Wat ontzettend lief dat ze dit voor jou had georganiseerd en ook echt naar jouw wensen had geluisterd en het klein (maar fijn!!) had gehouden;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.