Home » Voordelige verlanglijstjes maken voor de feestdagen

Voordelige verlanglijstjes maken voor de feestdagen

 r
 g
Sinds kort heb ik iets nieuws ontdekt, namelijk de App GET1,2. GET1,2 is een mobiele website waarmee je makkelijk prijzen van een product kunt vergelijken en met je mobiele telefoon kunt kopen. Hierdoor kun je op een snelle en eenvoudige manier zien waar je product het goedkoopst is, zodat je nooit meer te veel betaald of tijd kwijt bent aan het zoeken van de goedkoopste verkoper.
 o
Nu kennen we dat al wel een beetje van Beslist.nl, maar GET1,2 is toch anders. Je kan op deze App namelijk ook nog je eigen Wishlist maken en die van anderen inzien. Ze zijn heel simpel om te maken, gemakkelijk te verspreiden via Facebook, Twitter of je mail en te bekijken door anderen die de mobiele website bezoeken. Je krijgt gelijk de prijs en de verkoper erbij. En dat is natuurlijk ook echt ideaal als je nog een verlanglijstje voor Sinterklaas of Kerstmis moet maken.
 0
Ik werd nieuwsgierig en daarom besloot ik een verlanglijstje (Shortlist) te gaan maken. Al snel had ik de smaak te pakken, waardoor ik nu drie verschillende lijstjes heb gemaakt. Het eerste lijstje heb ik hieronder weergegeven.

0

wish
1. Marc Jacobs Dot Bodylotion // 2. MAC Highlighter Cheeky Bronze // 3. L’Oreal Paris Color Riche Natural – 266 Rose Saphir // 4. Marc Jacobs Decadence Eau de Parfum // 5. Makeup Revoluton Wonder – I Heart Chocolate // 6. O.P.I. Relentless Ruby // 7. Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette // 8. Benefit Cosmetics Roller Lash // 9. Makeup Revolution Redemption – Essential Shimmers
Naast dit lijstje (Shortlist) heb ik nog twee andere verlanglijstjes gemaakt die perfect te gebruiken zijn als verlanglijstje voor Sinterklaas of Kerstmis. Zo heb ik nog een lijstje van de lekkerste parfums voor op je verlanglijstje voor Sinterklaas en een verlanglijstje voor de perfecte feestdagen make-up look.
Button-MijnLijstjesStaatOp-400x100

Ken jij GET1,2 al?

Ga jij het proberen?

Delen:

10 Reacties

 1. 26 november 2015 / 12:05 PM

  Super leuk concept! Bovendien heb je echt mooie items erop staan 🙂

 2. 26 november 2015 / 3:24 PM

  Leuk concept, ik kende het nog niet!

 3. 26 november 2015 / 4:58 PM

  Mooie items heb je gekozen! Ik vind het altijd leuk om het zelf helemaal uit te zoeken hihi!

 4. 26 november 2015 / 6:25 PM

  Mooie lijst zeg, ik word er zelf hebberig van 🙂
  X

 5. 26 november 2015 / 8:46 PM

  Ik ga deze app zeker eens bekijken. Wat een leuke wenslijst heb je samengesteld. Alles van Marc Jacobs zou ik wel willen hebben 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.