Home » Sunny Side Up! met Goodiebox

Sunny Side Up! met Goodiebox

Yay! De nieuwe Goodiebox is er weer en ook dit keer heeft hij weer een heel passend thema, namelijk “Sunny Side Up!”. Het Goodiebox team heeft deze maand weer haar best gedaan en heeft er allemaal producten ingestopt die perfect bij de zomer passen. Ideaal nu het volop zomer is. Ik ben enorm benieuwd welke producten er dit keer in zitten en stiekem hoop ik op wat verkoelende producten. Ben jij net zo benieuwd naar de inhoud van deze maand? Scroll dan verder!

Masque Me Up Aftersun Sheet mask

Heb je je gezichtje verbrand, dan is het wel zo lekker dat je hem kan afkoelen, verzorgen en herstellen met een lekker gezichtsmaskertje. Altijd handig om in huis te hebben. Wel moet ik zeggen dat er regelmatig maskertjes van dit merk in de Goodiebox te vinden is. Gelukkig zijn de maskertjes mij tot nu toe allemaal goed bevallen.

Winkelwaarde: €6,50

My Jewellery Headband

Dit keer zit er een keer een fashion item in de box, namelijk een haarband van My Jewellery. Super leuk! Hij staat heel zomers en het is ook wel erg fijn om tijdens dit warme weer je haar uit je gezicht te hebben.

Winkelwaarde €12,95

Kueshi Aloë Vera Gel

Deze Aloë Vera gel kwam echt als geroepen! Ik heb namelijk last van kleine bultjes die ontstaan door de processierups en ik heb gelezen dat Aloë Vera hier goed tegen helpt. En dat klopt. De bultjes jeuken net wat erger dan muggenbultjes en door de Aloë Vera wordt de jeuk aanzienelijk minder door het verkoelende verwerking. Top!

Winkelwaarde €15,99 voor 250 ml.

Seacret makeup Remover Wipes

Make-updoekjes zijn altijd handig om op een snelle manier je huid te verfrissen of te reinigen. Maar toen ik zag dat deze verpakking “maar” 25 doekjes bevat en toch wel €24,95 kostte, viel ik bijna van mijn stoel af. Dat is gewoon 1 euro per doekje! Waarschijnlijk komt het doordat er zeemineralen inzetten. Stiekem kon ik natuurlijk niet wachten om een doekje uit te proberen en ik moet zeggen dat het wel goede doekjes zijn. Mijn huid voelt heel schoon aan.

Winkelwaarde: €24,95

Polaar Ice Source Moisturizing Gel

Wat een schattige tube is dit! Het is een verkoelende moisturizer en dat is natuurlijk wel heel erg fijn tijdens de zomermaanden. Het is een kleine tube, maar daardoor is hij ook gemakkelijk mee te nemen op vakantie.

Winkelwaarde €34,95 per stuk voor 50 ml

Rituals – The Ritual of Karma Foot Balm

Het laatste product is een heerlijk producten van Rituals. Ik ben dol op dit merk! En wat ben ik blij dat het een voetenmalsem is, want op dit moment heb ik zulke droge voeten. Zodra het lekker weer is, loop ik namelijk op blote voeten de tuin in. Op zich heel erg fijn natuurlijk, maar fluweelzachte voetjes zijn ver te zoeken.

Winkelwaarde €10,90

De inhoud van de GOODIEBOX

De inhoud van deze nieuwe Goodiebox vind ik deze maand weer erg leuk. Goodiebox heeft weer leuke producten bij elkaar gevonden en er een zomerse box van weten te maken! Vooral de voetenbalsem van Rituals en de Aloë Vera gel vind ik erg fijn. Maar ik vind het ook wel heel verrassend dat er dit keer een haarband in zit.

De goodiebox kost €19,95 per maand en is maandelijks opzegbaar. En vind je je box niet leuk? Dan heeft GOODIEBOX een niet goed, geld terug garantie. En word je nu lid, dan krijg je een speciale box. Whoehoe!! Ik wil ook lid worden!

Als je nu member wordt via een vriendin door middel van ”HappyInvite” krijg je €5,- korting op je eerste box en de member die de vriendin uitnodigd krijgt dan 100 Goodiepoints (staat gelijk aan €6,-). Met Goodiepoints kun je sparen voor een gratis box of voor korting krijgen op de webshop en Limited Edition boxen! Naar de website!

Wat vind jij de inhoud van deze maand?

Delen:

2 Reacties

  1. 30 juni 2019 / 11:55 AM

    Mooie inhoud, vooral de haarband en het Rituals product.

  2. 2 juli 2019 / 8:12 AM

    Op de doekjes na zijn het voor mij allemaal bruikbare producten. Ik ‘geloof’ nooit zo in doekjes, ik heb altijd alleen maar het idee dat ik alles dan heen en weer smeer haha;-) De haarband vind ik ontzettend leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.