Home » Stuur een persoonlijke Kleenex tissuekaart

Stuur een persoonlijke Kleenex tissuekaart

kleenex-balsam

 

Het snotterseizoen komt er weer aan en dan zal er weer flink wat afgeniest, gesnoten en gehoest gaan worden. Een schrale, rode neus is een serieuze irritatiefactor bij verkoudheid. Als redder in nood ontwikkelde Kleenex speciale Balsam tissues met kalmerende en beschermende balsem die je neusje een beetje extra liefde geeft in de kou.

En om ons allemaal wat gemakkelijker door deze periode heen te helpen steekt Kleenex al deze pechvogels een hart onder de riem met een speciale actie. Want je kunt nu je verkouden vriendin, geliefde, buurvrouw, opa of collega een persoonlijk kaartje sturen, voorzien van een opbeurende boodschap én Kleenex Balsam tissues!

 

Hoe werkt het?

Op www.mijnkleenex.nl maak je je persoonlijke tissuekaart door een foto te uploaden of een kaartdesign te kiezen. Vervolgens voeg je de liefste, grappigste of mooiste beterschapswens toe. De snotteraar in kwestie ontvangt binnen een paar dagen jouw kaart met 10 Kleenex Balsam tissues erin, plus een coupon voor een gratis pak Kleenex Balsam tissues of zakdoeken. Tenslotte laat een échte verkoudheid zich niet bedwingen met tien tissues… Als afzender ontvang je zelf ook een coupon om een pak Kleenex Balsam uit te proberen.

De online actie loopt van 7 november tot en met 20 maart 2017 en/of zolang de voorraad strekt.

 

Delen:

6 Reacties

  1. 8 november 2016 / 2:50 PM

    wat leuk zeg ik heb er ook het een en ander over gelezen ! fijne week verder liefs

  2. 9 november 2016 / 12:24 PM

    Ik vind het een briljant idee. Zo leuk verzonnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.