Home » Personal | Werk & nieuwe (oude) blog

Personal | Werk & nieuwe (oude) blog

personal

 

Hee meiden! Het leek mij een leuk idee om weer eens een soort van persoonlijke update met jullie te delen. De laatste tijd is er namelijk wat veranderd en daar wil ik jullie graag wat meer over vertellen. Zo is mijn blog wat veranderd, maar ook ben ik van baan veranderd. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de veranderingen, lees dan verder.

 

Blog

Zoals jullie wel weten ben ik ongeveer een maandje geleden weer terug gegaan naar mijn “oude” blognaam. Dit kostte veel tijd en werk (zonder Matthijs was het nooit gelukt), maar nog steeds is het een beetje rommelig op mijn blog. Een paar foto’s zijn niet meegekomen en het kan zijn dat er een artikel dubbel op mijn blog is komen te staan. Mijn excuus hiervoor. Ik probeer het zo snel mogelijk allemaal weer netjes en overzichtelijk te maken, maar dit kost wat tijd.

Ik ben nog steeds heel erg blij dat ik weer terug ben gegaan naar mijn “oude” blognaam. Het is een leuke naam en het past net wat meer bij mijn blog. En vanaf hier ga ik gewoon weer lekker door met bloggen.

 

Werk

Vol enthousiasme kan ik vertellen dat ik een nieuwe baan heb! Mijn vorige baan paste niet helemaal bij mij, dus werd het tijd om iets anders te gaan zoeken. En dat is gelukt! Sinds een paar dagen werk ik als Medewerker Backoffice PSA bij een groot bedrijf dat onder andere bestaat uit de organisaties Icare en GGZ Drenthe. Dit zijn zorginstellingen en aangezien ik hiervoor in het ziekenhuis gewerkt heb, was het ook wel heel leuk om weer in de zorgsector te gaan werken.

De afkorting PSA staat trouwens voor Personeels- en salarisadministratie. Hier houd ik mij bezig met het personeelsbeheer en zorg ik er samen met mijn collega’s voor dat alles rondom het personeel goed geregeld is. Ik vind het erg leuk om te “zorgen” voor het personeel en die past natuurlijk ook perfect bij mijn opleiding Personeel & Arbeid.

Ik ben nu nog maar net begonnen, maar mijn eerste indruk is echt heel goed. Het is nog even wennen, omdat alles heel erg nieuw is. Maar mijn nieuwe collega’s zijn heel aardig en behulpzaam. Dus ik weet zeker dat ik snel helemaal op mijn plekje zit.

Natuurlijk vraagt een nieuwe baan vaak ook wel even wat meer energie. En aangezien het ’s avonds al donker is als ik thuis kom, kan ik geen foto’s meer maken voor mijn blog. Ik ga mijn best doen om ieder dag een nieuwe blogpost te plaatsen, zodat er iedere dag weer iets nieuws te lezen is. Maar vergeef mij als dit een keertje niet lukt ?

 

 Trouwen

Afgelopen woensdag ben ik samen met mijn vriendin Jojanneke naar Zwolle gegaan om bij een bruidsjurkenshow te gaan kijken. Hier kregen we een lekker drankje, een taartje en konden we de nieuwe collectie bruidsjurken bewonderen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de “bruidsjurken-spirit” een beetje kwijt was, maar hij is er weer! Mijn doel is daarom deze maand/halverwege volgende maand een bruidsjurk te hebben.

 

Delen:

15 Reacties

 1. 11 november 2016 / 5:58 AM

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan!
  Veel succes.
  Zo leuk dat je naar een bruidsjurken show was geweest.
  Spannend hoor dat je binnenkort een jurk voor je bruiloft gaat uitzoeken…..

  Xoxo

 2. 11 november 2016 / 6:38 AM

  Gefeliciteerd met je baan! Wat een geweldig nieuws! Het klinkt als een leuke functie.
  En spannend zeg,d ie trouwjurk! Ik ben heel benieuwd welke je zult uitkiezen.

 3. 11 november 2016 / 8:26 AM

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan Iris <3 En wat heerlijk dat je samen met een vriendin naar een bruidsjurken show bent geweest, ik ben zo benieuwd voor wat voor een jurk je uiteindelijk gaat!

 4. 11 november 2016 / 8:26 AM

  Fijn dat je een goede nieuwe baan hebt! En helaas herken ik het gebrek aan goed licht voor foto’s. Succes met de zoektocht naar de perfecte bruidsjurk !

 5. 11 november 2016 / 9:01 AM

  je moet doen wat goed voelt, ik vond je andere naam ook leuk, maar als dit meer de lading van je blog dekt. Veel succes met je nieuwe werk 🙂 en die jurk ga je zeker vinden…

 6. 11 november 2016 / 9:48 AM

  Ik vergeef het je hoor als er een keer niets online staat, natuurlijk! Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Ben zo benieuwd naar je trouwjurk! 🙂

 7. 11 november 2016 / 9:57 AM

  heel veel succes met alles 😀 ben erg benieuwd welke jurk je hart zal veroveren!

 8. Marjanne
  11 november 2016 / 11:27 AM

  Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan! Wat tof zeg! Ik had je nog gemaild vanuit het ziekenhuis, maar dat lees je natuurlijk niet niet meer 😉

  • The Beauty Magazine
   Auteur
   11 november 2016 / 5:28 PM

   Dankjewel! Nee, ik werk niet meer in het ziekenhuis. 🙂 Ik app je wel even.

 9. 11 november 2016 / 2:14 PM

  Leuk dat je weer terug bent naar je oude naam, ik vind het ook echt een leuke blognaam hoor! Ook echt fijn dat je een nieuwe baan hebt en alvast heel veel plezier met het uitzoeken van een trouwjurk. Dat lijkt me zo leuk om te doen!

 10. 11 november 2016 / 5:31 PM

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan (en oude blog hahaha) 😉

 11. 11 november 2016 / 6:15 PM

  Gefeliciteerd! Wat fijn dat je een baan gevonden hebt die meer bij je past.

 12. 11 november 2016 / 7:39 PM

  Wat fijn dat je een nieuwe baan hebt waar je helemaal lekker op je plekje bent! Veel werk is het, de ombouw van een site, ik had het dus een poosje geleden ook en je bent er achter de schermen héél wat uurtjes zoet mee!!

 13. 11 november 2016 / 8:05 PM

  Tof dat je een nieuwe baan hebt gevonden! Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.