Home » Mijn kleine “Me time” momentje

Mijn kleine “Me time” momentje

 

Hee lieve meiden. Helaas is het weekend weer voorbij en moeten we er weer tegenaan. Aanstaande dinsdag ben ik gelukkig een dagje vrij en dan heb ik iets heel leuks gepland, want dan gaan mijn vriend en ik gewoon in ondertrouw!

Wauw, wat gaat dat snel zeg. De weken vliegen nu wel echt voorbij. Over drie weekjes is het zo ver en dan ben ik gewoon getrouwd. Hoe bizar en bijzonder! Het is daarom de hoogste tijd om tussen het plannen van de bruiloft ook even te ontspannen.

 

 

Gisteren aan het eind van de dag besloot ik een klein “me time” momentje te hebben. Ik pakte een aantal kleine producten van Philosophy erbij en ik gaf mijn huid een oppepper en mijn nagels een mooie kleurtje.

Om mijn gezicht lekker schoon te maken gebruik ik Purity van Philosophy. Ik heb deze ook in een fullsize. Maar dit kleine flesje vind ik zo schattig.

Nadat mijn huidje helemaal schoon is is het tijd voor de verzorging. Ik heb een kleine tube “Time in a bottle” van Philosophy. Dit is een repair serum die je huid hersteld en verjongd.

 

 

Af en toe heb ik van die donkere kringen onder mijn ogen. Met een beetje concealer kun je dit gemakkelijk een beetje camoufleren. Helaas los je het daarmee niet op. Daar gebruik ik Renewed hope in a jar – eye. Deze creme is speciaal ontwikkeld voor de huid onder je ogen. Het geprobeerd je huid en het voedt de huid, waardoor de donkere kringen zullen verminderen.

En als laatste breng ik voor het slapen gaan een beetje Renewed hope in a jar Overnight Recharging & refining moisturizing aan op mijn gezicht. De creme kan de hele nacht op je gezicht blijven, waardoor je de volgende dag echt een heerlijk zacht, gezond en gevoed huidje hebt!

 

 

Om mijn “Me time” momentje helemaal compleet te maken, lak ik mijn nagels met Le Vernis 535 May van Chanel. Ik vind dit zo’n leuk kleurtje! Perfect voor de lente en de zomer.

 

Delen:

6 Reacties

 1. 12 juni 2017 / 7:53 AM

  Zo een leuk vooruitzicht…..
  Fijn dat je even jezelf me-time gunt

  Xoxo

 2. 12 juni 2017 / 11:58 AM

  Ik heb nog nooit producten van Philosophy gebruikt! Je doet me eraan denken dat ik dringend m’n nagels nog ‘ns moet lakken. 🙂

 3. 12 juni 2017 / 12:15 PM

  voor mij is me time echt mijn nagels doen! ben sowieso een nailpolish addict en maak er altijd kunstwerkjes van 🙂

 4. 12 juni 2017 / 12:53 PM

  Fijne producten! En de kleur van de nagellak vind ik erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.