Home » Mijn eigen naamketting!

Mijn eigen naamketting!

DSC_0343 copy

Ik heb vandaag echt iets super leuks om te laten zien! Ik denk dat de meeste van jullie de serie/films van Sex and the City wel kennen. En waarschijnlijk weet je dan ook wel dat Carrie Bradshaw een eigen naam kettinkje draagt. Deze ketting was zo populair en nog steeds vind ik hem heel erg leuk.

Toen ik de vraag van Names4ever.nl kreeg om een ketting uit te zoeken, wist ik gelijk al dat ik voor deze leuke naamketting zou gaan. In plaats van de gouden variant ging ik voor de zilveren naamketting en vandaag laat ik hem aan jullie zien!

 

DSC_0336 copyisnta

 

Dit is hem dan; mijn eigen ketting met naam à la Carrie Bradshaw! Hij zat verpakt in een heel schattig roze doosje met een strikje erom heen. Heel erg leuk om als cadeautje te geven (of natuurlijk te krijgen).

Eerlijk gezegd vond ik het best spannend om hem te bestellen. Op de site vind je verschillende naamkettingen waarbij je ook nog eens keuze hebt uit verschillende lettertypes. Heel erg leuk, alleen kun je van te voren niet zien hoe jouw ketting er uiteindelijk uit komt te zien. Bij een lange naam is dat niet zo heel spannend, maar bij een korte naam als die van mij, is het toch altijd een beetje afwachten. Maar nu ik het kettinkje zie vind ik hem eigenlijk nog veel mooier dan verwacht!

 

DSC_0294 copy

 

Hij is heel subtiel, maar toch opvallend. Ik ben er super blij mee en ik ga hem daarom de komende tijd ook heel veel dragen!

Ik bestelde deze leuke naamketting bij Names4ever.nl. Hier vind je een ruim assortiment aan naamsieraden, als kettingen, armbanden, hangertjes en ringen in zilver en in goud. Ik koos voor een zilveren naamketting met het lettertype “Claudia” en deze kost €35,95. Dit is trouwens inclusief verzendkosten.

 

Wat vind jij van een naamketting?

 

Delen:

4 Reacties

 1. chucky1012
  10 november 2015 / 5:38 PM

  Prachtig sieraad en zo een mooi ontwerp!
  Ik zal eens even op de website rondkijken waar men dit kan laten maken.
  Prachtige foto’s.

 2. 11 november 2015 / 6:51 AM

  Erg mooi en subtiel kettinkje, leuk dat het ook nog persoonlijk is doordat je naam erop staat!
  XOXO esmee

 3. 17 november 2015 / 3:26 PM

  Bedankt voor dit artikel en deze geweldige ideeën!

 4. 18 november 2015 / 2:51 PM

  Ik ben eigenlijk niet zo heel erg van de naamkettingen, maar ik vind deze oprecht heel mooi! Mooie naam heb je ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.