Home » Friday Favorites #8

Friday Favorites #8

 

De herfst!

Ik ben dol op de lente en de herfst. Dat zijn voor mijn echt mijn favoriete seizoenen. Ik vind het daarom ook helemaal niet zo heel erg dat de zomer al weer bijna voor bij is. Laat mij maar lekker door de wind fiets, het huis versieren met pompoentjes, door het bos lopen en een heerlijke kop herfstthee  drinken. Heerlijk! De herfst is een heel sfeervol seizoen.  En om jullie van dit fijne seizoen te overtuigen, heb ik een aantal super mooie afbeeldingen gezien van voordeuren. Wauw, wat zou ik graag zo’n voordeur willen hebben!

 

 

Films die ik wil zien

Maleficent 2

De film Maleficent vond ik zo gaaf! Het is jammer dat hij nu niet op Netflix staat, want anders ging ik hem gelijk bekijken. Maleficent gaat natuurlijk om de slechterik van het sprookje Doornroosje, waarin verhaal van Maleficent meer wordt belicht. Hierdoor krijg je een hele andere kijk op het sprookje. En de rol van Angelina Jolie maakt deze film natuurlijk helemaal compleet. Ik kan daarom niet wachten op deel 2!

 

Mamma Mia! 2

Mamma Mia, Here we go again! Oh, wat is dit een heerlijke film. Lekker zomers, grappig en perfect om ondertussen mee te zingen. Meryl Streep en Amanda Seyfried spelen in de hoofdrol en dat maakte deze film ook wel echt heel leuk. Ik hoop daarom ook echt dat deel 2 net zo leuk is als deel 1.

 

Olaf’s Frozen Adventure

De laatste film die ik graag met jullie wil delen is “Olaf’s Frozen Adventure”. Olaf kennen we natuurlijk van de film “Frozen” en daar vond ik dit figuurtje al heel grappig in. Deze nieuwe film is gericht op de Kerst, waardoor het echt een gezellige familie film zal zijn. Daarnaast is hij waarschijnlijk in de bioscoop te zijn in 3D. Hoe gaaf!

 

Rosanna Pasino

Ik ben dol op bakken! Gisteren deelde ik al een recept om je eigen Oreo Chocolade Fudge te maken en eergisteren maakte ik Ratatouille geïnspireerd op de gelijknamige Disneyfilm. Toen ik op de site Rosanna Pasino terecht kwam werd ik helemaal blij door de vrolijke en kleurrijke receptjes. Ze zijn zo leuk gemaakt! Het is daarom zeker weten de moeite waard om een kijkje op haar site te nemen. Oh, en ze heeft trouwens ook een eigen kookboek.

 

 

 

Delen:

4 Reacties

  1. 8 september 2017 / 8:04 AM

    Oh wauw, die duren! Zo’n mooie deur zou ik inderdaad ook wel willen hebben ooit. En wat leuk dat er een Mamma Mia 2 én een Maleficent 2 komen. Van allebei heb ik deel 1 met veel plezier gekeken, dus ik zie uit naar deel 2!

  2. 8 september 2017 / 8:54 AM

    Ik ben ook zo ontzettend dol op de herfst. Het is mijn lievelingsseizoen en daarom trouwen wij ook in de herfst. <3 Ik wist niet dat er een deel 2 kwam van Maleficent! Die wil ik echt zien <3

  3. 8 september 2017 / 9:41 AM

    Ik kom dat kookboek van Rosanna Pasino inderdaad overal tegen! En ja, ik heb ook zin in de herfst, maar dan zonder regen;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.