Home » Friday Favorites #6

Friday Favorites #6

 

We zijn al weer over de helft van de maand augustus. Wat gaat de zomer toch altijd snel! Hoewel ik nog niet echt het gevoel heb gehad dat we een top zomer hebben, lijkt voor mijn gevoel de winter altijd een stuk langer te duren. Hebben jullie dat ook?

Maar goed, het is vandaag ook weer vrijdag en dat betekend dat we ook al weer bijna weekend hebben. Yay! Daar heb ik vandaag ook weer een nieuwe “Friday Favorites” klaar staan. Hier komt ie!

 

Zelfgemaakte yoghurtijsjes

 

Hoe lekker zien deze yoghurtijsjes er uit! Helaas is het (nog) geen perfecte ijsjes-zomer, maar deze ijsjes gaan er volgens mij altijd wel in. Je maakt ze heel gemakkelijk zelf en ze zijn ook nog eens gezond. Mocht je benieuwd zijn naar het recept, neem dan een kijkje op realfoodbydad.com.

 

Schattige schoteljes

 

Hoe leuk is het om je servies nog mooier te maken! Deze schattige schoteltjes kocht ik bij de Xenos voor €0,89 per stuk. Ik vind ze zo mooi en het formaat is ook perfect. Daarnaast kocht ik bij de kringloopwinkel deze lieve beeldjes. Het poesje kostte €0,20 en het zwaantje kostte €0,10. Ik blijf het apart vinden dat mensen deze leuke beeldjes niet meer willen hebben. Ze zijn erg leuk om gewoon ergens naar te zetten, maar ook ideaal voor op de schoteltjes!

 

Het echte kasteel van Doornroosje!

 

Iets dat zeker weten nog op mijn Bucketlist staat is een bezoekje brengen aan het kasteel Neuschwanstein. Dit sprookjeskasteel staat bovenop een berg en is de inspiratiebron geweest voor het kasteel van Doornroosje in Disneyland.  Hoe gaaf! Het kasteel is te vinden in München en het lijkt me echt zo magisch om hier een keertje een bezoekje te brengen!

 

 

Delen:

9 Reacties

 1. 18 augustus 2017 / 7:20 AM

  Wauw, wat een mooi kasteel inderdaad! Ik kan me voorstellen dat dat kasteel nu op je bucketlist staat 🙂 En die schoteltjes met de beeldjes erop zijn zo leuk. Wat een goede kringloopvondsten doe jij toch altijd! 🙂

 2. 18 augustus 2017 / 8:09 AM

  Oeh die ijsjes zien er inderdaad mooi uit, nou ja, wie weet krijgen we nog een nazomer, volgens mij hadden we dat vorig jaar ook. Schattig inderdaad die beeldjes, ik vind vooral het zwaantje mooi. Leuk he, als je van die schatten kan vinden, en ook nog voor zulke prijsjes!

 3. 18 augustus 2017 / 8:18 AM

  Ahhhh, die schoteltjes! Wat heb ik daar een zwak voor.

 4. 18 augustus 2017 / 3:25 PM

  Wauw, wat een prachtig kasteel! Lijkt me ook gaaf om die eens te bezoeken!

 5. 19 augustus 2017 / 12:08 PM

  Ooooh zo schattig gedaan die schoteltjes!
  Heel leuk om zo je koekjes te serveren.:-)

  Liefs, Nathalie

 6. 21 augustus 2017 / 11:29 AM

  Wat een lekkere ijsjes. Ik moet ook binnenkort weer eens ijsjes maken. Ik ga het recept bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.