Home » Droom zacht met Nivea Tales

Droom zacht met Nivea Tales

De Nivea Creme is naar meer dan 100 jaar niet meer weg te denken. Bijna ieder gezin heeft wel een blikje in huis (gehad) en ook ik ken het al van jongs af aan. De crème heeft een heerlijke, vertrouwde geur en het maakt je huid lekker zacht. Ideaal als je droge plekjes op je huid hebt, maar ook heel erg fijn om je huid mee in te smeren voordat je gaat slapen.

Vandaag wil ik jullie echt iets heel schattigs laten zien, namelijk de nieuwe Tales blikjes van NIVEA. De NIVEA Tales blikjes zijn vier unieke limited editions met een hele lieve afbeelding op de deksel. Ze zijn geïllustreerd door de gerenommeerde kunstenares Joelle Tourlonias en nemen moeder en kind mee om spannende avonturen van Lea, Mia, Konijn en Elfje.

Ik vond het vroeger helemaal geweldig als mijn ouders een verhaaltje voor het slapengaan vertelde. Het was gezellig en vervolgens kun je rustig in slaapvallen. Ik werd daarom ook helemaal verliefd op de schattige blikjes en de leuke verhalen van NIVEA Tales. Bij ieder blikje past weer een eigen verhaaltje en ieder verhaal is weer een nieuw avontuur.

De gedachte achter de blikjes is dat het voorlezen voor het slapengaan een bijzonder moment is tussen een moeder en kind. Kinderen ervaren veel plezier aan voorlezen en daarnaast biedt het de gelegenheid om gezellig samen te zijn. De lieve verhaaltjes van NIVEA Tales in combinatie met de vertrouwde verzorging van NIVEA Creme draagt bij aan het speciale moment voor het slapengaan.

De verschillende verhalen zijn:

Leo en Konijn doen een wedstrijd

“Leo heeft net leren fietsen en Konijn daagt hem uit voor een fietswedstrijdje. Met een likje gelukscrème op hun neus zetten ze allebei hun helm op en fietsen ze erop los. Wie wint de wedstrijd?”

Mia en Elfje gaan naar het strand

“Op het strand geeft Elfje aan dat ze graag zou willen varen, maar dat ze niet durft omdat ze bang is voor de zee. Mia wil Elfje graag helpen, maar weet niet hoe. Door een likje crème op haar neus komt Mia op een idee.”

Mia en Elfje ruimen de kamer op

“Mama heeft een leuke verrassing voor Mia. Maar Mia komt er pas achter wat de verrassing is als ze haar kamer heeft opgeruimd. Mama heeft namelijk een aanwijzing in de kamer van Mia verstopt. Met een likje crème op haar neus roept Mia snel de hulp in van Elfje en gaan ze samen aan de slag. “

Leo en Konijn bouwen een huis

“Net zoals Leo en Mia een eigen kamer hebben, wil Konijn ook wel zijn eigen plekje. Leo bouwt een prachtig huisje van karton voor Konijn. Met een likje crème op hun neus kruipen ze in hun eigen bed. Dan blijkt Konijn Leo ’s nachts toch te missen en kruipt hij uiteindelijk weer knus bij hem in bed.”

Verkrijgbaar

Deze schattige blikjes zijn vanaf week 23 in beperkte oplage verkrijgbaar in supermarkten en drogisterijen. De vier voorleesverhaaltjes vind je op tales.NIVEA.com. Op deze website vind je alle verhalen en vind je o.a. educatieve spellen en kleurplaten.

Prijzen

NIVEA Creme Limited Edition        75 ml       €1,79
NIVEA Creme Limited Edition      150 ml       €2,99
NIVEA Creme Limited Edition     250 ml       €4,49

Heb jij ook een NIVEA blikje?

Wat je vind je van deze blikjes?

Delen:

10 Reacties

 1. 31 mei 2016 / 10:16 AM

  Heel schattig! Ik gebruik deze creme alleen nooit bij mijn zoontje. De boekjes zijn wel schattig vind ik.

 2. 31 mei 2016 / 1:27 PM

  Superschattig! Ik hou zo van de geur van ‘de blauwe pot’ van Nivea dat ik nu ook hun deo met deze geur gebruik 🙂

 3. 31 mei 2016 / 5:33 PM

  Oo wat schattige blikjes, ik hou ook van het typisch Nivea geurtje 🙂
  X

 4. 29 januari 2017 / 2:31 AM

  Beeldschoon de blikjes en de nieuwe blikjes met wintertrafelen zijn ook geweldig….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.