Home » Plog | Dagje Roermond & Designer Outlet Roermond

Plog | Dagje Roermond & Designer Outlet Roermond

roermond

 

Gisteren ging ik samen met Laura met de trein naar Roermond. We stonden al vroeg op, want deze reis zou 3 uur gaan duren. Pfff… Maar goed, we hadden er ontzettend veel zin in, want we gingen naar de Designer Outlet Roermond!

De Designer Outlet Roermond is een heel groot winkelcentrum met hoofdzakelijk grote merken. Laura en ik waren beide uitgenodigd om de outlet van L’Oréal te bewonderen, dus besloten we r een dagje Roermond van te maken. Door middel van de volgende foto’s neem ik je mee naar deze mooie stad en de Designer Outlet. Veel plezier!

 

DSC_0724 copy

 

We begonnen de dag met een lekkere Starbucks. Het is misschien een beetje raar in de zomer, maar ik had zo veel zin in warme chocolademelk. Yummy!

 

DSC_0730 copy DSC_0734 copy DSC_0736 copy

 

Wauw! Wat is Roermond toch een prachtige stad. Alles was zo mooi aangelegd, overal hingen bloemen en er hing een heel gezellig sfeertje.

 

DSC_0739 copy DSC_0741 copy asdDSC_0742 copy

 

Nadat we even door Roermond gelopen hadden, was het tijd om naar de Designer Outlet Roermond te gaan. Het is trouwens gewoon in het centrum te vinden en het wordt duidelijk op de borden aangegeven.

DSC_0745 copy DSC_0747 copy DSC_0750 copy

 

De Designer Outlet was ook erg mooi opgezet. De winkels zagen er heel stijlvol uit en ook hier hingen overal kleurrijke bloemen. Zo gezellig!

 

DSC_0754 copy DSC_0760 copy

DSC_0770 copy

 

In het midden van dit grote centrum was de outlet van L’Oréal te vinden. Tijd om naar binnen te gaan!

 

IMG-20150808-WA0012 copy

DSC_0763 copy DSC_0764 copy

 

 

We werden helemaal enthousiast door de mooie make-upjes van L’Oreal, Maybelline, Garnier en Essie (Deze merken vallen onder L’Oreal) Ze hadden echt van alles en hele leuke aanbeidingen! Lipsticks, mascara’s, foundation en noem maar op. Helaas waren het geen nieuwe producten, maar producten die al een tijdje in de winkel te vinden zijn. Maar toch zaten er heel veel leuke producten tussen!

 

IMG-20150808-WA0019 copyIMG-20150808-WA0013 copyIMG-20150808-WA0010 copy

Met een goed gevuld mandje verlieten we uiteindelijk de winkel. We gingen op de terug weg naar het station nog een paar winkeltjes in en daar kwam we deze super schattige muziek carrouselletjes tegen. Hoe leuk!

 

DSC_0772 copy DSC_0773 copy

 

En waar we de dag mee begonnen, sloten we de dag ook mee af. Dit keer ging ik niet voor een warme chocolade melk, maar voor een heerlijk Lemon Vanille Frappuccino. Oh, dit is zo lekker! Echt een aanrader!

 

SAM_2428 copy

 

Dit was ons dagje Roermond. Ik vond het erg leuk om hier een keertje geweest te zijn. Het is namelijk echt een hele mooi stad met veel prachtige gebouwen, mooie bloemen en heel veel winkeltjes. Ik ga er daarom zeker weten nog een keertje naar toe.

Toch moet ik wel zeggen dat ik de Designer Outlet wat tegen vond vallen. Ik had misschien verwacht dat er wat meer “betaalbare” merken zouden zijn. Maar helaas waren L’Oréal en The Body Shop de enige winkels die ik bezocht heb.

 

Ben jij al eens in Roermond geweest?

 

 

 

 

Delen:

10 Reacties

 1. 9 augustus 2015 / 8:01 AM

  Wat een drukte! Zelf ben ik 1 keer in de outlet geweest en ik vond het ontzettend leuk. Vooral voor een groot Michael Kors fan zoals ik.

 2. 9 augustus 2015 / 8:32 AM

  Ik ben nog nooit in Roermond geweest, laat staan in de outlet. Ik wil er zo graag een keer heen! Vooral als ik al die make-up zie…:)

 3. 9 augustus 2015 / 9:32 AM

  Zoals ik ook al bij Laura’s artikel zei, ik wil hier echt een keertje heen! Leuke foto’s heb je gemaalt!

 4. 9 augustus 2015 / 9:38 AM

  Ik dacht er precies zo over, maar ik kocht super weinig omdat het alsnog vrij duur is! Maar de make-up is wel leuk!

 5. 9 augustus 2015 / 9:53 AM

  Outlet Roermond is heel leuk! Zelf vind ik de winkels wel heel leuk! Maar de binnenstad bevalt ook goed!

 6. 9 augustus 2015 / 10:00 AM

  Wat een leuk dagje! De outlet bij Roermond lijkt me zeker leuk om een keer heen te gaan. Ik ben er zelf nog nooit geweest.

 7. 9 augustus 2015 / 6:46 PM

  ik ben nog nooit in roermond geweest, mij te duur. dat ze er alleen maar oudere producten hebben is logisch, dat is in elke outlet het geval, daarom is het ook zo goedkoop:)

 8. 9 augustus 2015 / 10:47 PM

  Leuk om te zien. Ik ben Roermondse en woon nog steeds vlakbij Roermond. Ik heb jaren in de binnenstad gewerkt en daarna nog jaren in het outlet waar ik ook mijn man heb leren kennen die toen bezig was met de bouw van het ‘nieuwe’gedeelte ( inmiddels 10 jaar geleden 😉 )

  Ik weet dat heel veel mensen van buiten Roermond speciaal voor het outlet komen en het is er vooral in de weekenden en vakanties erg druk. Ik heb er echter nooit mijn geld kwijt gekund. Als ik al naar het outlet ga, dan is het meestal voor merkschoenen voor de kinderen, die zijn daar dan wel weer mooi geprijsd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.