Home » De beste Action aankoop voor maar €4,95!

De beste Action aankoop voor maar €4,95!

Er zijn van die producten die je aandacht trekken en die je gewoon wilt proberen. Dat had ik met de populaire gezichtsreinigingsborstel. Ik wilde er al een lange tijd eentje uit proberen, maar aangezien deze best wel prijzig zijn stelde ik het iedere keer uit. Tot ik de low budget Facial Cleansing set van de Action tegen kwam. Dit was het moment om het uit te proberen!

De Facial Cleansing set bevat het apparaatje, 2 reinigingsborsteltjes, een massageborsteltje, een reistasje en een reinigingslotion. Het ziet er allemaal erg simpel uit. Het enige dat je moet doen is twee batterijen in njet apparaatje stoppen en hij doet het al! Easy! Oh, en het apparaatje heeft trouwens 2 snelheid-standen, zodat je zelf kan bepalen hoe snel het borsteltje gaat draaien.

De laatste tijd heeft mijn gezicht wat meer last heeft van losse velletjes en oneffenheden. Mijn huid voelt droger aan en mijn make-up blijft wat minder mooi op mijn huid liggen. Door met dit borsteltje over je gezicht te gaan voel je gelijk al verschil. De reinigingsborstel reinigt de gezichtshuid als een soort van tandenborstel en helpt ook bij het verwijderen van dode huidcellen. Mijn huid wordt schoner, zachter, egaler en krijgt een gezonde glow.

Ik moet wel eerlijk zeggen dat de bijgeleverde reinigingslotion mijn aandacht totaal niet trok. Maar ook deze is niet verkeerd. Er zijn natuurlijk wel betere producten, maar ik heb wel het idee dat hij mijn huid reinigt.

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten zijn reinigingsapparaten niet heel goedkoop. Maar deze van de Action is alles behalve prijzig. Hij kostte namelijk maar €4,95. (Echt waar!)

Daarnaast vind ik het fijn dat hij niet heel groot is, waardoor je hem ook gemakkelijk in het bieleverde reistasje mee op vakantie kan nemen.

Delen:

12 Reacties

 1. 16 april 2017 / 5:56 AM

  Dat klinkt zo goed!
  Ik had dit al een tijdje zien liggen en hoopte dat iemand er een review over zou schrijven.
  Het is duidelijk en ik zal dit kopen 😉

  Fijne dagen Xoxo

 2. 16 april 2017 / 7:23 AM

  Wat een leuke budget optie! Ik heb zelf de Visapure 🙂

 3. 16 april 2017 / 8:35 AM

  Wauw, wat een goedkoop ding en wat fijn dat hij ook nog zo goed bevalt! Ik was toevallig vrijdag bij Action, maar heb deze helemaal over het hoofd gezien.

 4. 16 april 2017 / 10:37 AM

  Wat een leuke goedkope optie! Ik ben er nieuwsgierig naar geworden

 5. 16 april 2017 / 11:03 AM

  Klinkt goed, voor dat prijsje wil ik het ook wel eens proberen

 6. 16 april 2017 / 11:12 AM

  wait whut… waarom heb ik deze eerder van de week niet gezien toen ik in de action was :’)

 7. 16 april 2017 / 12:41 PM

  Handig! Is het borsteltje trouwens wel geschikt voor een gevoelige huid?

 8. 16 april 2017 / 1:13 PM

  Oeh! Nog nooit zo’n ding geprobeerd, paar keer mee in mn handen gestaan bij de kruidva, maar deze prijs is wel interessant!

 9. 16 april 2017 / 1:40 PM

  IK heb hem zien staan, twijfelde toch wel een beetje om het te kopen, maar misschien dat ik dat nog wel doe

 10. 17 april 2017 / 9:08 AM

  Klinkt goed! Altijd leuke zulke ontdekkingen van de Action, doet me elke keer nog verbazen, de volgende keer ga ik hier zeker even naar kijken! 🙂

 11. 18 april 2017 / 10:00 AM

  Moh, ik ontdek altijd dingen via blogs waarvan ik niet eens weet dat de Action ze verkoopt 😀 Zo interessant, deze! Het ziet er ook nog eens leuk uit 🙂 Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.