Home » Baby Lips lipsticks

Baby Lips lipsticks

DSC_0215 copy

 

Het is alweer een tijdje geleden dat de Baby Lips lippenbalsems van Maybelline een grote trend waren. Ook ik heb ze en nog steeds pak ik ze af en toe er nog wel eens bij. Wel moet ik zeggen dat het niet de beste lippenbalsems waren. Ze zagen er erg leuk vind, maakte je lippen wat vettig, maar uiteindelijk droogde ze je lippen ongemerkt uit. Het was dus niet echt een redder in nood als je zere lippen had.

Nu was ik een kijkje aan het nemen in de webshop ByBlonde.nl en toen kwam ikeen aantal Baby Lips lipsticks tegen. Het waren niet de lippenbalsems die ik kende, maar echt lipsticks. Ik heb een aantal lipsticks van Maybelline waar ik erg tevreden over ben, dus besloot ik ze uit te gaan proberen.

 

DSC_0218 copy

 

Eenmaal thuis ontvangen wilde ik ze gelijk uitproberen. Ik bekeek de verpakking en gelijk viel mijn oog op het merk. Huh? Niet van Maybelline? “Heng Fang”? Ik besloot gelijk even een kijkje te gaan nemen op het internet en op zoek te gaan naar meer informatie. Al snel kwam ik er achter dat het een Aziatisch merk was (vandaar ook de naam). Ook viel het mij gelijk op dat dit merk meerder producten van o.a. Maybelline en Rimmel namaken. Hmm….

Maar goed, dat weer houd mij er natuurlijk niet van om ze te proberen. Ik ben uiteindelijk voor de kleuren (nummers) 20, 130 en 139 gegaan. Deze kleuren spraken mij gelijk al aan, dus laten we ze gaan proberen!

 

DSC_0223 copy

 

Zoals je kunt zien zijn de drie kleuren wel heel mooi. Ik vond vooral de donker roze erg opvallend. Het is een warme roze kleur, die mijn aandacht erg trekt. De licht roze kleur spreekt mij het miste aan. Deze is waarschijnlijk echt te licht voor mij. Oke, genoeg gekletst. Het is tijd voor de swatches!

 

DSC_0141 copy

 

Oeh, deze vallen mij echt niet tegen! Er komt veel kleur van af en eigenlijk meer dan verwacht. Dat beloofd wat! Dus laten we ze eens op mijn lippen proberen…

Hmm… nummer 130 (de eerste kleur) vind ik echt vreselijk! Deze kleur past echt niet bij me en het liefst wil ik hem er zo snel mogelijk weer van af halen. Blegh!

De andere kleuren zijn daarentegen wel heel erg mooi. De donker roze is mijn favoriet. Maar ook de rode kleur valt me echt niet tegen. Hij glanst mooi en ziet er helder uit.

 

23

 

De Baby Lips lipsticks van Heng Fang zijn verkrijgbaar bij ByBlonde.nl en kosten €2,95 per stuk. Naast deze drie kleuren zijn er trouwens nog eens aantal andere kleuren. Maar wil je zo’n lipstick dan kan ik je zeker nummer 139 aanraden.

 

DSC_0225 copy

 

Ken jij dit merk al?

 

Delen:

23 Reacties

 1. 2 december 2015 / 11:19 AM

  Oh wauw ik wist niet eens dat er ook echt lipsticks van waren. Ben echt fan van de lippenbalsems, dus misschien hier ook wel van. Snel even kijken!

 2. 2 december 2015 / 12:02 PM

  Ik vind de twee felle kleuren leuk, de lichte is niet mijn ding!

 3. 2 december 2015 / 12:10 PM

  Wat cool! Ik wist niet dat ze bestonden! Die donkere kleuren zijn mooi!

 4. 2 december 2015 / 12:39 PM

  Wow, ik wist niet dat deze bestonden. De felle kleurtjes vind ik mooi.

 5. 2 december 2015 / 12:40 PM

  Die middelste is erg mooi, eens kijken of ik ze ergens zie.

 6. 2 december 2015 / 2:10 PM

  Prachtige foto’s Iris en ik vind die 2 fellere je heel mooi staan! Die lichte wat minder, maar dat vond je zelf ook al haha 😉 ik wist niet dat ze lipsticks hadden joh! Ze hebben m’n interesse gewekt 🙂

 7. 2 december 2015 / 4:39 PM

  Toen ik las dat het een Aziatisch ‘namaak’ merk was in plaats van echte Maybelline, verwachtte ik niet veel van de kwaliteit. Maar de pigmentatie ziet er goed uit zeg! De kleuren 139 en 20 vind ik allebei erg mooi!

 8. 2 december 2015 / 5:03 PM

  Ik vind die 130 nog helemaal niet zo verkeerd hoor, maar ik snap wel waarom je hem niks vind. De andere vind ik beide erg mooi, goede pigmentatie hoor..zeker gezien het bedrag :-)!

 9. 2 december 2015 / 5:20 PM

  Ik snap dat jij die lichtste kleur niks vind, maar zo gek staat hij echt niet!!

 10. 2 december 2015 / 7:06 PM

  Oh wat grappig ik dacht bijna dat Maybelline met nieuwe baby lips producten uitgekomen was. Ik heb wel ooit een lipstick van dit merk geprobeert die ik op Ebay had gevonden, maar dat was een andere soort. Ik vind deze er wel leuk uitzien, mooie kleurtjes!

 11. 2 december 2015 / 7:25 PM

  Ze gelijken inderdaad op de babylips van Maybelline, jammer dat ze niet van Maybelline zijn maar ik vind twee donkerste kleuren het mooist :)! X

 12. 2 december 2015 / 8:34 PM

  Ik had er echt nog nooit van gehoord. Ben echt gek op baby lips dus misschien ga ik deze binnekort ook wel eens proberen!

 13. 2 december 2015 / 8:36 PM

  Hahaha, die licht roze is inderdaad niet echt succesvol: net alsof je lip-loos bent. De andere twee kleuren staan je overigens wel heel erg goed. Ik ben wel van mening dat de huls er ontzettend goedkoop uitziet, jammer!

 14. 2 december 2015 / 8:56 PM

  die knalroze staat je inderdaad goed! ik heb deze lipsticks nog niet eerder gezien!

 15. 2 december 2015 / 9:08 PM

  Ik ben dol op baby lips! Dat baby lips ook lip sticks had wist ik niet. Ook prachtige foto’s!

 16. 2 december 2015 / 10:02 PM

  Ze zien er echt super leuk en best goed uit, zeker voor zon enorm lage prijs

 17. 3 december 2015 / 4:46 PM

  heel even dacht ik “HUH BABY LIPS LIPSTICKS?!?!!?!?” Die had ik dan echt moeten hebben voor mijn verzameling, haha. Maar goed. Het neemt niet weg dat deze rode en roze je alsnog goed staan! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.