Home » Weekend | Chocolate Pain Perdu

Weekend | Chocolate Pain Perdu

 

Een paar dagen geleden liet ik jullie zien hoe je heel gemakkelijk je eigen Pain Perdu, oftewel wentelteefjes, kan maken. Ik gebruikte hiervoor suikerbrood in plaats van gewoon brood en dit is zo lekker! Ik kan het iedereen aanraden om het een keertje te maken, want het is heel gemakkelijk om te maken, je hebt maar een paar ingrediënten nodig en het is net een gebakje. Neem dus snel een kijkje bij het recept als je hem nog niet gelezen hebt: Recept | Pain Perdu

Vandaag ga ik nog een variant met jullie delen die echt heerlijk is! Helemaal als je net als ik dol bent op chocolade, dan zou je dit recept echt geprobeerd moeten hebben. Want ook dit recept is weer heel gemakkelijk om te maken en is ook echt perfect als brunch/ lunch of gewoon als extraatje. Hier komt het recept!

 

WAT HEB JE NODIG (2 PERSONEN)

1 chocoladebroodje

1 ei

150 ml melk

Klontje boter

Eventueel plakjes banaan en/of poedersuiker

0

 

HOE MAAK JE HET

1. Doe de melk in een kom en voeg daar het ei aan toe. Klop het ei los.

3. Snijd het chocoladebroodje overdwars door middel en dompel het in het melkmengsel, zodat het chocoladebrood week wordt.

4. Doe een klontje boter in de koekenpan en bak beide helften aan iedere kant goudbruin (ongeveer 3 minuutjes per kant).

5. Doe de chocolade wentelteefjes op een bord en doe er eventueel nog wat plakjes banaan en poedersuiker over heen.

 

 

Enjoy!

 

Delen:

8 Reacties

  1. 29 juli 2017 / 9:46 AM

    Wauw, dit ziet er alleen al zó goed uit en het klinkt ook nog eens heerlijk!

  2. 31 juli 2017 / 8:44 PM

    Mmm, ziet er heerlijk uit en helemaal niet moeilijk, super! Mooie foto´s ook!

  3. 1 augustus 2017 / 3:21 PM

    Ik krijg alweer honger als ik het zie. Jouw recepten zien er altijd zo ongelofelijk lekker uit! Dit ga ik zeker een keerjte maken!

  4. 2 augustus 2017 / 11:55 AM

    Dit ziet er echt zo heerlijk uit, ik moet eens wentelteefjes gaan maken!

  5. 2 augustus 2017 / 2:31 PM

    Ziet er heerlijk uit zeg, tijd geleden dat ik dit heb gegeten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.