🎄 Mijn Kerstmis 2016 🎄

 

Wat jammer dat Kerstmis al weer voorbij is. Na een aantal weekjes veel Kerstversiering om ons heen te hebben gehad was het afgelopen weekend dan zo ver om er helemaal een feestje van te gaan maken. Hopelijk hebben jullie het erg naar jullie zin gehad en genoten van lekker eten, drankjes en misschien ook wel van cadeautjes.

Ik heb het in ieder geval erg naar mijn zin gehad. Het is zo snel voorbij gegaan, maar het was wel echt heel gezellig! En eigenlijk heb ik er nog een dagje extra plezier van gehad. Om jullie een beetje een beeld te geven van mijn Kerstdagen ga ik ze één voor één doornemen. Helaas heb ik geen foto’s van de Kerstdagen bij mijn familie. Deze ben ik helemaal vergeten te maken.

 

 

🎅 De vrijdag voor Kerstmis 🎅

Afgelopen vrijdag begon bij ons de Kerst al. Na een dagje werken werd ik thuis verrast door een lading cadeautjes die onder de Kerstboom te vinden waren. Ze waren ingepakt met leuke inpakpapiertjes en in combinatie met de verlichte Kerstboom zorgde dit voor een magisch geheel.

Mijn vriend was de stad in geweest en had een paar leuke dingetjes voor ons gehaald. Natuurlijk kon ik geen geduld hebben, dus besloten we ons eigen Kerstfeestje al wat eerder te laten beginnen. Met de “Polar Express” op de achtergrond maakte we één voor één de Kerstcadeautjes open. Vol enthousiasme gingen de mooie papiertjes van de cadeautjes af en werden we verblijd door de leuke spulletjes.

Uiteindelijk kreeg ik onder andere een paar leuke thee mokken (Het verzamelen van mokken is een soort van verslaving van mij), een beautypakketje van Yves Rocher, het boek “De Bakbijbel” van Rutger van den Broek (Heel Holland bakt) en het boek “Celebrate” van Lauren Conrad (Deze wilde ik zooo graag hebben!). Het was nog niet eens Kerst, maar toch kon het voor mij al niet meer stuk!

 

 

❄ Kerstavond ❄

Aangezien Kerstavond dit jaar op zaterdag viel en we dit wel een fijne dag vonden om Kerst te vieren, besloten we zaterdag naar mijn ouders te gaan. Mijn zusje en haar vriend waren er ook en samen genoten we van lekker eten, drankjes en vooral veel gezelligheid met elkaar. Daarnaast hadden mijn vriend en ik stiekem een aantal cadeautjes gehaald voor mijn ouders, mijn zusje en haar vriend. En ook deze vielen goed in de smaak. Yay! Maar ook mijn ouders hadden een cadeautje voor iedereen. Zo lief!!

 

🎁 Eerste Kerstdag 🎁

Eerste Kerstdag gingen we nog even door met de gezelligheid, want we gingen Kerst bij mijn schoonouders vieren. Samen met mijn schoonzus, zwager en de kindjes gingen we gezellig eten en samen genoten van deze sfeervolle periode van het jaar. Ook mijn schoonouders hadden voor iedereen twee cadeautjes onder de Kerstboom gedaan, namelijk een heerlijk zachte pyjama en een december kalender kraskaart. Helaas vielen er geen dikke prijzen, maar het zorgde wel een hoop spanning en lol.

 

 

🎄 Tweede Kerstdag 🎄

Tweede Kerstdag voelde voor ons echt een beetje als een gewone zondag. Bijkomen van de gezellige en liefdevolle dagen. Aan het einde van de middag besloten we nog even te gaan borrelen bij mijn ouders om Kerstmis helemaal goed af te sluiten. Kortom, het was een geweldige Kerst!

 

 

Share:

13 Reacties

 1. 27 december 2016 / 4:56 AM

  Wat een leuke dagen had je gehad.
  Het ziet er zo gezellig uit.

  Xoxo

 2. 27 december 2016 / 7:04 AM

  Dat klinkt als een heerlijke kerst! Wat ben je lekker verwend! 🙂 En die kersttrui is zo leuk!

 3. 27 december 2016 / 8:58 AM

  Wat een heerlijke kerst! En wat heb je leuke cadeautjes gekregen!

 4. 27 december 2016 / 10:50 AM

  Ziet eruit als heerlijke, gezellige dagen! Wat een leuke cadeautjes heb je gehad! Heerlijk een bakboek! Alleen al om erdoorheen te bladeren haha! Leuke trui! 😍

 5. 27 december 2016 / 11:59 AM

  ah het ziet er echt uit als een hele fijne kerst! je hebt mooie dingetjes gehad zeg, oeh een bak boek.. dat is altijd goed!

 6. 27 december 2016 / 2:27 PM

  Leuke foto’s! Die eekhoorn schaal blijf ik leuk vinden. Zag ‘m een tijdje geleden ook bij Xenos, maar helaas past hij qua kleur niet bij ons servies (gebroken wit).

 7. 27 december 2016 / 3:36 PM

  Leuke foto’s, leuker kersttrui! Ik vond de kerst ook veel te snel voorbij gaan! Zo bizar dat nu echt de laatste week van het jaar is aangebroken.

 8. Kim
  27 december 2016 / 6:29 PM

  Ah wat een leuke Kerst! Het klinkt heel erg gezellig en ik vind het ook jammer dat het al weer voorbij is 🙁

 9. Linda
  27 december 2016 / 6:32 PM

  Wat een gezellige Kerst heb je gehad! Wij hebben het ook erg leuk gehad. Kerst is zeker weten mijn favoriete periode van het jaar!

 10. Ilse
  27 december 2016 / 6:33 PM

  Wat een schattige foto’s! Die schaal is lief!! En je trui ook 😀

 11. 28 december 2016 / 6:55 PM

  Superleuke trui ik hou van gingerbread man :0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.