Home » Beste Lippenstift

Beste Lippenstift

Een goede lippenstift vinden is erg belangrijk, je wilt immers een goede aanschaf doen en je niet je geld wegggooien. In deze koopgids verschaffen wij je informatie over de beste lippenstift van dit moment. Er staat een uitgebreide review per product om je van alle informatie te zien. Wij maken onderscheid op basis van de prijs, reviews, gebruikerservaringen, voor & nadelen en andere belangrijke productinformatie, zodat jij de best geteste producten kan vinden.

Het uitkiezen van de juiste kleurlippenstiften kan soms lastig zijn. Welke kleur lippenstift past bij mij? Is de vraag die elk vrouw stelt. Er zijn veel soorten lippenstiften in allerlei kleuren en formaten. We willen u op weg helpen om een betere beslissingen te maken als het gaat om lippenstiften. De beste lippenstift kopen doe je zonder twijfels zodra je een kijkje hieronder neemt.

Beste Lippenstift | Ontdek de best geteste top 5 lippenstift van 2021

Inhoudsopgave

Top 5 Lippenstiften in 2021 – Bekijk overzicht

1.

Maybelline Superstay Matte Ink Lippenstift - 15 Lover

L’Oréal Paris – Color Riche Satin Lippenstift – 645 JLo

5/5

2.

L’Oréal Paris – Color Riche Satin Lippenstift – 645 JLo – Nude

5/5

3.

L’Oréal Paris Infallible Lippenstift – 110 Timeless Rosé

5/5

4.

MAC Cosmetics Lustre Lipstick – See Sheer

5/5

5.

Max Factor Lipfinity Lip Colour 2-step Long Lasting Lipstick – 001 Pearly Nude

5/5

Best geteste lippenstift – Ontdek de beste producten

1. Maybelline Superstay Matte Ink Lippenstift – 15 Lover

Met de langhoudende lippenstift van Maybelline kun je 16 uur lang mee. Het is te verkrijgen in de kleur paars. Deze matte lippenstift is waar elke vrouw naar op zoek is en natuurlijk ook voor elke vrouw weggelegd. Het geeft niet af en vervagen doet het nimmer. Door deze matte lippenstift eerst aan de bovenkant van je lippen aan te brengen en vervolgens de vorm van je lippen te volgen heb je de mooiste lippen die jij je kan voorstellen.

Waarom deze lippenstift?

Deze lippenstift is vloeibaar en bevat pure, matte pigmenten die ervoor zorgen dat het niet vervaagt. Door deze intensieve kleuren kun je de lippenstift maximaal 16uur houden zonder twijfels dat het slordig wordt. Bovendien zijn deze lippenstiften zowel smudgeproof én transferproof. Echter, kunnen de lippen na het gebruik van deze lippenstift droog aanvoelen. Wanneer u het pas hebt aangebracht kan het ook plakkerig aanvoelen, maar door de applicator kun je voorkomen dat je teveel van het product op je lippen aanbrengt. Dit zorgt ook voor evenveel lippenstift op de lippen.

5/5

Voordelen

Intens gepigmenteerde formule

Formule verrijkt met arganolie, voor zachte en verzorgde lippen

De lipstick bevat 75% verzorgende ingrediënten

Color Riche Satin is verkrijgbaar in meer dan 20 kleuren

L’Oréal lipstick met satijnglans finish voor een subtiel glanzend effect

Nadelen

Blijft een beetje plakkerig

2. L’Oréal Paris – Color Riche Satin Lippenstift – 645 JLo – Nude 

De L’Oréal Paris bevat ingrediënten die bijdragen aan het verzorgen van de lippen. Daarnaast heeft het ook intens gepigmenteerde kleuren voor een intense kleur. De arganolie die hierin zit is goed voor subliem draagcomfort. Wanneer u deze lippenstift aanbrengt voelen de lippen zo zacht aan als nog nooit van tevoren. Door de satijnglans die een glitter effect heeft maakt het alles compleet. Deze merklippenstift is te verkrijgen in 20 verschillende kleuren waaronder een nude color met de traditionele ingrediënten. Als we praten over een mooie lippenstift dan is L’Oréal Paris echt een aanrader.

Waarom het een aanrader is

Het gewicht van deze lippenstift is 22 gram. Het heeft een glanzend effect op de lippen die elke vrouw zou willen. Het is voor elke vrouw weggelegd en is ook te verkrijgen in de kleur rose. Bovendien is het dermatologisch getest en een echte lippenverzorgeraar door de ingrediënten die het bevat. De geur van deze lippenstift ruikt heerlijk en is eenvoudig aan te brengen op de lippen. Daarnaast zit er ook leuke glitters in die een extraatje oplevert voor elke lip. Echter, bevat het niet een langdurig kleureffect en is het ook niet veganistisch.

5/5

Waarom het een aanrader is

Het gewicht van deze lippenstift is 22 gram. Het heeft een glanzend effect op de lippen die elke vrouw zou willen. Het is voor elke vrouw weggelegd en is ook te verkrijgen in de kleur rose. Bovendien is het dermatologisch getest en een echte lippenverzorgeraar door de ingrediënten die het bevat. De geur van deze lippenstift ruikt heerlijk en is eenvoudig aan te brengen op de lippen. Daarnaast zit er ook leuke glitters in die een extraatje oplevert voor elke lip. Echter, bevat het niet een langdurig kleureffect en is het ook niet veganistisch.

Pros

Intens gepigmenteerde formule

Formule verrijkt met arganolie, voor zachte en verzorgde lippen

De lipstick bevat 75% verzorgende ingrediënten

Color Riche Satin is verkrijgbaar in meer dan 20 kleuren

L’Oréal lipstick met satijnglans finish voor een subtiel glanzend effect

CONS

Blijft niet lang zitten

Vervaagd snel

3.L’Oréal Paris Infallible Lippenstift – 110 Timeless Rosé

24 uur lang mooie lippen

Vrouwen vinden het fijn wanneer de lippenstift niet vervaagd en een langhoudend effect heeft. Een goede lippenstift die zo een effect heeft is de L’Oréal Paris. Deze blijft de hele dag netjes en heeft een glanzend effect op de lippen. U kunt het dus zowel overdag als in de avonduren nog zien zonder enige vervaging. Bij aanschaf van de lippenstift krijgt u ook een balsem aangereikt die de lippen ook 24 uur gehydrateerd houdt. Deze balsem bevat hyalurongel en is goed voor de lippen. Deze merklippenstift is te verkrijgen in 15 verschillende intense kleuren die je echt wel zou willen uitproberen.

 

Aantrekkelijke kleuren

Wanneer u deze lippenstift koopt hoeft u zich niet meer zorgen te maken over de langdurigheid hiervan. Het blijft echt heel de dag op je lippen. Vele mensen hebben slechte ervaringen met langhoudende lippenstiften die na het gebruik zorgen voor droge lippen. Bij het gebruik van deze merk zult er zeker geen last van hebben. De kwaliteit is goed en u krijgt ook een lipbalsem die een glanzend effect heeft. Dit zorgt voor een extra glans op de lippen. Hoewel het een glanzend effect heeft raak het sneller op en is geurloos. Doordat de lippenstift 24 uur blijft zitten kan het lastig zijn om deze weg te krijgen bij een foutje. Maar overigens is het te verkrijgen in leuke kleuren zoals nude, roze, rood en paars voor een intensieve kleur voor elke vrouw.

5/5

Pros

Fraai design.

Blijft heel lang zitten.

Droogt lippen niet uit.

CONS

balsem veel sneller op dan de kleur.

Prijzig. 

Blijft niet zitten.

Vormt velletjes.

The earcups are one-size-fits-all, unfortunately

Also, the earcups can quickly become too hot for comfort

4.MAC Cosmetics Lustre Lipstick – See Sheer

Het alternatief

De Mac lippenstift is de oplossing voor glanzende lippen. Deze lippenstift is speciaal ontworpen voor vrouwen die een doorzichtige, maar vooral een glanzende finish willen. Deze is te verkrijgen in verschillende kleuren en zorgt er ook voor dat de lippen niet uitdrogen. Door gebruik te maken van de maclippenstift wordt jouw make-up look getild naar een hoger niveau. Het is erg zacht voor de lippen en heeft een langhoudend kleureffect.

 

Waarvoor gebruiken?

De Mac lippenstiften zijn ontworpen voor de vrouwen. Deze hebben een glanzend effect op de lippen en hebben een gewicht van 24 gram. Door deze lippenstift aan te brengen op de lippen heeft u een prachtige, zachte blos op de lippen wat effectief is op elke lip. Echter, zijn deze lippenstiften niet veganistisch en dermatologisch getest. De lengte voor zo een lipstift is slechts 20 mm breed, 17 mm hoog en 78 mm lang. Het kan gebruikt worden voor langhoudend gebruik en heeft een verzorgend effect. De multi kleur is prachtig en blijft goed zitten.

5/5

Pros

Zachte kleur niet te donker.

Voelt fijn aan op de lippen.

Blijft goed zitten.

Voelt verzorgend aan.

 

CONS

Kleur vervaagt erg snel.

5.Max Factor Lipfinity Lip Colour 2-step Long Lasting Lipstick – 001 Pearly Nude

Waarom Max Factor?

De Max Factor lippenstift is iets wat je echt zou willen hebben als vrouw. Het heeft een langdurig effect op de lippen en vervaagt niet in vergelijking met alle andere lippenstiften die op de markt worden aangeboden. Het is handig in gebruik en heeft een gewicht van 35 gram. Door deze lippenstift aan te brengen heeft het een glanzend effect op de lippen. Het is een vloeibaar product en bevat een inhoud van 4g. Bovendien is het echt een lipverzorgeraar en is ook de dermatologische test ondergaan. Het is niet veganistisch maar het is van goede kwaliteit. Het gaat lang mee en is ook een voordelige koop. Let er wel op dat er bij een foutje het moeilijk weg te krijgen is doordat het ook een langhoudend effect heeft.

 

Vervagen waar?

U heeft reeds alle beschikbare informatie over deze producten gelezen en weet nu ongeveer hoe deze producten in hun werking gaan. Als we al deze merken lippenstiften op een rij mogen zetten is het onopmerkelijk dat ze veel van elkaar verschillen. De een nog mooier dan de ander. Wat ze echt met elkaar gemeen hebben is dat ze een langhoudend effect hebben op de lippen. Ze zijn natuurlijk ook ontworpen voor de vrouwen die wat extra kleureffect wensen te hebben op de lippen. Door deze koopgids uit lezen kunt u nu een beter besluit maken over welk merk er voor u het best is.

5/5

Pros

Handig in gebruik.

Goede kwaliteit.

Voordelige koop.

Duurzaam.

Mooie kleur.

CONS

Prijzig.

Bij dagelijks gebruik is de lipstick best snel op.

De beste keus

Er zijn hierboven 5 soorten merken toegelicht met elk hun eigen kwaliteiten. Het is niet uit te sluiten dat de L’Oréal Paris uitschiet van de overige merken. Deze aantrekkelijke kleur wil vrijwel elke vrouw wel uitproberen. Het heeft een langdurigkleureffect van 24 uur en is ook te verkrijgen in de voor jou aantrekkelijke kleuren zoals nude, roze, paars en rood. Behalve de lippenstift krijgt u ook een balsem die u een complete look geeft. Deze is doorzichtig, geurloos en straalt een glanzend effect uit. Bovendien is deze merk echt een lipverzorgeraar door de ingrediënten die het bevat. Probeer vandaag nog een van u leuke merken lippenstiften en laat het resultaat voor zich spreken. 

TOP 5 Lippenstiften in 2021 

 

1.

L’Oréal Paris – Color Riche Satin Lippenstift – 645 JLo

5/5

2.

L’Oréal Paris – Color Riche Satin Lippenstift – 645 JLo – Nude

5/5

3.

L’Oréal Paris Infallible Lippenstift – 110 Timeless Rosé

5/5

4.

MAC Cosmetics Lustre Lipstick – See Sheer

5/5

5.

Max Factor Lipfinity Lip Colour 2-step Long Lasting Lipstick – 001 Pearly Nude

5/5

Final Verdict

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.