Home » Paas brunch | Super lekkere wentelteefjes!

Paas brunch | Super lekkere wentelteefjes!

 

Oh, wat is dit lekker! Mijn zusje begon laatst over wentelteefjes en vanaf toen kon ik niet wachten om ze te maken. Ik fietste naar de supermarkt, ik haalde een wit brood (eentje speciaal voor tosti’s) en eenmaal thuis ging ik gelijk aan de slag. Voor ik het door had rook de hele keuken naar de geur van verse wentelteefjes. En ik kan je vertellen dat het echt zó lekker rook! Mmm…!

Heb je nog nooit wentelteefjes gemaakt, dan is het echt de hoogste tijd om ze eens te proberen! Dit recept is echt super gemakkelijk en ik weet zeker dat je het erg lekker zal vinden. Binnen no-time heb je deze lekkere broodjes gemaakt en voor je het weet heb je ze ook weer op. Het is daarom tijd om aan de slag te gaan!

 

 

Zo maak je deze lekkere wentelteefjes

Delen:

9 Reacties

  1. 7 april 2017 / 5:49 AM

    Ik hou ervan en maakte ze vroeger regelmatig 😉
    Binnenkort maar eens weer maken….

    Xoxo

  2. 7 april 2017 / 11:13 AM

    Oh die maakte ik vroeger altijd, zó lekker. Ik krijg er meteen weer zin in 🙂

  3. 7 april 2017 / 11:39 AM

    Wat een goed idee! Mijn moeder maakte ze vroeger wel eens. Ook zelf maar eens voor de kinderen gaan doen@

  4. 7 april 2017 / 11:57 AM

    I love wentelteefjes, ze zijn zo lekker. Op dit moment heb ik ook een echte verslaving eraan hihi.

  5. 7 april 2017 / 1:26 PM

    Ohh wentelteefjes brengen me helemaal terug naar vroeger. Ik was altijd heel blij wanneer het brood te oud was om nog ‘normaal’ te eten want dan kregen we eindelijk weer wentelteefjes. Dit ga ik snel weer maken want heb er nu heel veel zin in!

  6. 7 april 2017 / 5:37 PM

    Dit is echt lang geleden dat ik het gegeten heb. Ziet er super lekker uit

  7. 7 april 2017 / 9:07 PM

    Ik maak echt nooit wentelteefjes, maar als ik ze eet vind ik ze heerlijk. Als ik ze zie krijg ik er trouwens ook gelijk zin in! Heerlijk met bosvruchten of met banaan, dat is allebei echt overheerlijk. Ik wil dit gewoon NU hebben, haha! Malou x

  8. 8 april 2017 / 11:47 PM

    Omg heerlijk!! Ik ga dit morgen denk ik als ontbijt maken <3
    Super mooie foto's! En wat heb je een leuke blog 🙂

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.