Home » Witte Sneakers van Manfield

Witte Sneakers van Manfield

Oh, wat hebben we weer een heerlijk weekend achter de rug! Hebben jullie er ook zo van genoten? Ik was volgens mij meer buiten te vinden als binnen. Lekker in de tuin, op het terras en zelfs in het zwembad. Voor mij kan de zomer van 2018 niet meer stuk!

Ook heb ik gisteren aan het einde van de dag nog een stukje gewandeld. Het werd wat koeler en de zon ging langzaam een beetje onder. Dat was prachtig om te zien. We gingen langs van die schattige Volkstuintjes en hier kon je zonnebloemen halen. Super leuk!

Ik ben dol op zonnebloemen! Die grote gele bloemen die overal bovenuit steken maken mij gewoon helemaal blij als ik ze zie. Het zijn net zonnetjes en het is zo grappig om te zien dat de stelen steeds langer worden en er op eens een grote bloem uit ontstaat. Als ik ooit een groot landhuis heb dan wil ik het liefst uitkijken op een veld vol met zonnebloemen.

Naast zonnebloemen is er nu ook veel fruit te plukken. Vinden jullie dat ook leuk om te doen?

Oker gele jurk

Hoe leuk is dit oker gele jurkje! Ik bestelde hem online bij SheIn en eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat hij zo leuk zou zijn. Het is toch altijd afwachten wat je krijgt als je op een nog wat onbekende webshop wat besteld. Maar dit viel mij reuze mee!

Witte Sneakers van Manfield

Onder dit schattige jurkje draag ik deze toffe sneakers van Manfield. Ik heb ze ook al in effen wit, maar deze met luipaardenprint vind ik ook wel echt heel tof. De sneakers zijn van echt leer, waardoor ze in het begin nog wat stug zijn. Maar zodra je ze een paar keer gedragen hebben, zitten ze perfect.

Daarnaast vind ik het ook heel gaaf dat ze een plateauzool hebben. Vanaf de tijd van de Spice Girls heb ik al een zwak voor plateauzolen. Op één of andere manier vind ik dat het de schoenen een stuk toffer maakt.

Helaas is het weekend al weer voorbij, maar gelukkig blijft het de hele week nog lekker weer en kunnen we na onze school- of werkdag weer volop van het zonnetje genieten!

Fijne week allemaal!

Delen:

6 Reacties

 1. 23 juli 2018 / 8:46 AM

  Prachtige foto’s!
  Mooie jurk.
  Zo een leuk weekend 😉

  Xoxo

 2. 23 juli 2018 / 11:09 AM

  Mooie jurk en sneakers! Ik ben ook gek op zonnebloemen.

 3. 23 juli 2018 / 6:47 PM

  Wat een leuke locatie om foto’s te maken! Dat jurkje staat je echt super. Nu word ik ook heel nieuwsgierig naar die webshop! De gave schoenen staan er prachtig bij.

 4. 23 juli 2018 / 7:14 PM

  Wat staat die gele jurk jou mooi! Niet iedereen kan geel goed hebben, maar jij wel. Zonnebloemen zijn prachtig. Net tijdens het wandelen zagen we een man die buiten in zijn voortuin bezig was en die had zonnebloemen staan die hoger waren dan hijzelf. Bizar, zulke grote had ik nog nooit gezien;-)

 5. 7 augustus 2018 / 9:12 PM

  Oh die sneakers zijn heel gaaf! Heerlijke zomerse foto’s ook, leuk die zonnebloemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.