Home » Mijn eigen naamketting!

Mijn eigen naamketting!

DSC_0343 copy

Ik heb vandaag echt iets super leuks om te laten zien! Ik denk dat de meeste van jullie de serie/films van Sex and the City wel kennen. En waarschijnlijk weet je dan ook wel dat Carrie Bradshaw een eigen naam kettinkje draagt. Deze ketting was zo populair en nog steeds vind ik hem heel erg leuk.

Toen ik de vraag van Names4ever.nl kreeg om een ketting uit te zoeken, wist ik gelijk al dat ik voor deze leuke naamketting zou gaan. In plaats van de gouden variant ging ik voor de zilveren naamketting en vandaag laat ik hem aan jullie zien!

 

DSC_0336 copy

 

Dit is hem dan; mijn eigen ketting met naam à la Carrie Bradshaw! Hij zat verpakt in een heel schattig roze doosje met een strikje erom heen. Heel erg leuk om als cadeautje te geven (of natuurlijk te krijgen).

Eerlijk gezegd vond ik het best spannend om hem te bestellen. Op de site vind je verschillende naamkettingen waarbij je ook nog eens keuze hebt uit verschillende lettertypes. Heel erg leuk, alleen kun je van te voren niet zien hoe jouw ketting er uiteindelijk uit komt te zien. Bij een lange naam is dat niet zo heel spannend, maar bij een korte naam als die van mij, is het toch altijd een beetje afwachten. Maar nu ik het kettinkje zie vind ik hem eigenlijk nog veel mooier dan verwacht!

 

DSC_0294 copy

 

Hij is heel subtiel, maar toch opvallend. Ik ben er super blij mee en ik ga hem daarom de komende tijd ook heel veel dragen!

Ik bestelde deze leuke naamketting bij Names4ever.nl. Hier vind je een ruim assortiment aan naamsieraden, als kettingen, armbanden, hangertjes en ringen in zilver en in goud. Ik koos voor een zilveren naamketting met het lettertype “Claudia” en deze kost €35,95. Dit is trouwens inclusief verzendkosten.

 

Wat vind jij van een naamketting?

 

 

11 Reacties

 1. 5 november 2015 / 11:37 AM

  Meestal vind ik naamkettingen niet zo heel erg mooi, maar deze vind ik wel cute. Maar dat is waarschijnlijk ook omdat je naam kort is. Met lange namen vind ik het echt niet mooi.

 2. 5 november 2015 / 1:03 PM

  Ik heb zelf een ketting met mijn initialen, dat vind ik wat subtieler dan mijn naam. Maar ik vind bij deze wel het lettertype heel leuk! En door de zilveren kleur vind ik heb mooier!

 3. 5 november 2015 / 3:28 PM

  Het staat je moooooi! Normaal ben ik er -net als Lindsey-, geen fan van, maar langs de andere kant is het wel heel erg mooi en subtiel. 🙂 Liefs!

 4. 5 november 2015 / 7:40 PM

  wat een prachtige ketting! ik vind dit soort naamkettingen niet meer zo mooi omdat ze voor mijn gevoel uit de mode zijn, maar met zo een korte naam als jij hebt vind ik het wel tof!

 5. 5 november 2015 / 9:20 PM

  Dit kettinkje ziet er superleuk uit! Ik zou ook wel een naamketting willen 🙂

 6. 6 november 2015 / 1:47 PM

  Gaaf kettinkje! Zelf vind ik een kettinkje met initialen wel mooi, zodat er initialen van meerdere mensen aan kunnen bungelen zeg maar. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.