Home » Vechain verwachting 2021 – 2025

Vechain verwachting 2021 – 2025

VeChain, een Aziatisch project, breidt zijn IoT- en supply chain-georiënteerd platform uit door de ontwikkeling van de VeChain Thor blockchain. Het belangrijkste doel van het platform is om een bedrijfsgedreven blockchain-ecosysteem te worden waarvan de belangrijkste focus ligt op de governance en bruikbaarheid van smart contract-diensten.

VeChain is ook wijd en zijd bekend om zijn VeChainThor blockchain en zijn samenwerking met vele bedrijven tegelijkertijd. Dit artikel is financieel advies alleen voor informatieve doeleinden en het is noodzakelijk dat u uw eigen onderzoek doet voordat u investeringsbeslissingen neemt.

Wat is VeChain?


Vechain is een uniek op blockchain gebaseerd bedrijf voor het creëren van efficiëntie in supply-chain management en logistieke processen. De blockchain implementeert gedistribueerde grootboek technologie (DLT) om slimme complexe supply-chain oplossingen te implementeren.

Sunny Lui richtte VeChain en de VeChain Coin op als een robuuste oplossing voor het implementeren van een gedecentraliseerde infrastructuur van toepassingen voor gegevensbeheer en het internet der dingen. De oprichter wilde een oplossing creëren voor een zeer frauduleuze supply-chain industrie en economische problemen oplossen. De toepassingen van Vechain blijven groeien, en de reikwijdte van het project is verbreed.

Vechain blockchain beschikt over twee tokens die in grote lijnen verschillend zijn en verschillende doelen dienen. De Vechain Token (VET) en de VeChainThor Energy (VTHO).

VTHO is de energie of het gas voor het aandrijven van smart contract transacties, terwijl VET het native token (of digitale valuta) is voor het overdragen van waarde over het netwerk.

Vechain is opgericht in juli 2017 en opgericht in Singapore. Het project wordt beheerd door de VeChain Foundation. Voor de oprichting en terug in 2015, was Vechain slechts een projectidee voor het traceren van luxe goederen om vervalsingen te voorkomen.

Vandaag de dag doet het project zaken rond het beheren van bedrijfsinformatie over diverse bedrijven. Deze informatie is van cruciaal belang voor productverificatie, transparantie van de toeleveringsketen en overdracht van waarde en vertrouwen binnen het netwerk.

De volgende zijn belangrijke kenmerken van de Vechain blockchain die een grote invloed hebben op de Vechain prijsverwachting:

VeChain Verwachting 2021 -2025


We hebben de waarde van VeChain (VET) al zien stijgen met het gebruik van Vechain’s blockchain in de maanden april en mei.

Dit betekent dat een hoge adoptie van de blockchain door bedrijven verbonden is met een verhoogd gebruik van de blockchain, wat een directe correlatie heeft met de waarde van het VeChain-token. Om de voorspelling van de richting van VET te analyseren, laten we eens kijken naar partnerschappen die het ecosysteem al heeft gesmeed.

VeChain is een partnerschap aangegaan met BMW om een kaartverificatiesysteem in te zetten. Het auto-verificatieplatform is echter slechts een voortzetting van de Vechain-BMW-samenwerking en wordt de Start-up Garage genoemd.

In 2018 ging VeChain een partnerschap aan met supply chain management-bedrijf DHL om slimme blockchain-oplossingen te bouwen voor de logistieke sector.

Een ander partnerschap was tussen VeChain en PriceWaterhouseCoopers (PWC) voor de inzet van VET als token voor het verwerken van verschillende transacties en het volgen van kosten door de toeleveringsketen.

Dergelijke partnerschappen en andere opmerkelijke partnerschappen zoals DNV en GL vertalen zich naar een snel groeiend blockchain-ecosysteem. VeChain en zijn VET-token zullen gedecentraliseerde financiële diensten, toepassingen en slimme contracten in verschillende soorten industrieën inzetten.

VeChain koers verwachting 2022- 2026


Het is ook vermeldenswaard hoe de cryptocurrency consistent is gebleven met zijn opwaartse traject aan het begin van 2021. In vergelijking met andere tokens, presteerde VET goed, en voorstanders zouden hoopvol moeten zijn.

Op dit moment zijn de dingen veranderd, en elke altcoin achtervolgt Bitcoin, terwijl beide stijgen van de bearish engulfing die bleef gedurende mei, juni en juli.

WalletInvestor suggereert dat de VET prijs $0.216 zal bereiken tegen midden 2022. De analisten gaan verder met het geven van een voorspelling van 0,673 dollar in 2026.

Merk ook op dat er een grote waarschijnlijkheid bestaat dat VeChain de wereldwijde blockchainleider wordt in supply chain management. Sommige voorspellingen zijn behoorlijk bullish, zoals Coinswitch die voorstelt dat het token waarschijnlijk $1 zal raken.

Vechain nieuws


We hebben naar VeChain gekeken en verschillende VeChain-prijsvoorspellingen geanalyseerd. We hebben enkele bullish voorspellingen gevonden en enkele andere extreem bullish voorspellingen die ter informatie zijn vermeld.

Het goede is dat er geen bearish voorspellingen zijn over de munt op de lange termijn, d.w.z. dat er geen risico’s zijn. Iedereen verwacht dat VeChain’s netwerk van het partnerschap zal groeien en consistent zal blijven. Deze investering heeft geen nadeel op de langere termijn.

De munt heeft aan het begin van het jaar al $ 0,05 bereikt, en de voorstanders zouden nog hogere winsten moeten verwachten. 2020 had geen Bullrun en was getuige van een zij-aan-zij performance over alle cryptocurrency markten, VeChain was nog steeds in staat om een consistente en geleidelijke stijging te handhaven. Het is waarschijnlijk dat VeChain tegen het einde van 2021 op $ 0,07 zal handelen. Maar gezien de huidige bearish markt, zou het kunnen dat VET tegen een lagere prijs dan dit wordt verhandeld.

De munt zal waarschijnlijk een uptrend zien aan het einde van 2021, 2022 en $ 0,09 raken tegen het begin van 2023. Deze blockchain zal het volume van zijn gebruikers vergroten en meer partnerschappen aantrekken. Het toegewijde team is niet één om zijn gemeenschap teleur te stellen en zal zijn visie blijven nastreven tot het beste van het ecosysteem. Nou, misschien is het zo langzamerhand tijd om het doek te laten vallen, en welkom bij Simon Dedic’s prijs van $1.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.