Home » TAG | My Girlfriend is a blogger

TAG | My Girlfriend is a blogger

blogger

 

Iedere dag deel ik artikelen over van alles en nog wat. Ik vind het heerlijk om te schrijven, te fotograferen en al mijn interesses met anderen te delen. Maar iemand die dagelijks ook ziet dat ik met mijn blog bezig ben is mijn vriend. Maar vindt hij dit nou wel echt zo leuk? Ik was zelf ook erg benieuwd, dus bedacht ik een aantal vragen die ik aan hem ging stellen.

Voordat ik de antwoorden met jullie ga delen, wil ik hem jullie eerst even voorstellen. Mijn vriend heet Ferry, is 30 jaar en ik ben al bijna 4 jaar met hem samen! Hij heeft mijn blog daarom al bijna 3,5 jaar op de voet kunnen volgen.

Oké, hier komen de vragen en antwoorden!

♥ Wat vind je van mijn blog?

Ik vind je blog heel mooi. Ik weet dat je er erg veel aandacht aan besteedt en iedere keer weer aan het kijken bent hoe je hem kunt verbeteren. Daarnaast vind ik het leuk om te zien dat je steeds beter wordt en dat je zo gedreven blijft. Het ene moment kost het je veel energie, maar op het andere moment heb je weer een hele leuke samenwerking of leuke ideeën voor je blog, waardoor je weer heel veel energie krijgt om door te gaan. Het is een beetje een uit de hand gelopen hobby waar je ook als vriend niet om heen kant.

♥ Wat vind je ervan dat ik een blog heb?

Ik vind het leuk dat je iets hebt waar je je ei in kwijt kunt. Het is erg grappig om te zien hoe je je in allerlei bochten wringt om de perfecte foto te kunnen maken en dat je zo blij wordt van leuke reacties en nieuwe volgers.

Al heb ik niet veel met het onderwerp, ik vind het wel leuk dat ik je af en toe kan helpen met het maken van bijvoorbeeld foto’s.

♥ Wat vind je van de onderwerpen waar ik over schrijf?

Met de onderwerpen waar je over schrijft heb ik niet zo veel mee. Ik vind het wel leuk om te zien wat voor DIY en receptjes je maakt, maar die beauty spullen vind ik niet zo interessant.

♥ Vind je dat ik wel eens te veel met mijn blog bezig ben?

Ja, je bent er wel heel veel mee bezig. Aan de ene kant vind ik dit niet erg, maar aan de andere kant vind ik wel dat je soms iets te veel met je camera bezig bent. Overal moet een foto van gemaakt worden, ook al gebruik je 9 van de 10 foto’s niet eens. Het is wel handig om veel foto’s te hebben, vooral als we een dagje weg zijn. Maar om nu 5 foto’s van een kopje thee te maken… ?

♥ Zou je het leuk vinden als ik je meer bij mijn blog zou betrekken?

Nee, dat hoeft van mij niet. Ik vind het leuk dat we allebei onze eigen hobby’s hebben en elkaar daarbij kunnen ondersteunen.

 ♥ Zou je zelf een blog willen beginnen. Zo ja, waar zou deze over gaan?

Als ik de tijd had zou ik het wel willen. Dan zou het over gadgets of over muziek gaan. Maar als ik zie hoeveel tijd het kost, denk ik niet dat het er ooit van komt. Ik ben blij dat jij het zo leuk vind en er zo veel energie in kwijt kan en voor terug krijgt, maar laat mij maar andere dingen doen.

 

Ik ben heel erg benieuwd wat jouw familie of vriend van jouw blog vindt! Laat het weten in een comment!

Delen:

21 Reacties

 1. 20 oktober 2016 / 4:16 AM

  Leuke tag dat jij de vragen van je vriend (je aanstaande) had beantwoord 😉

  Xoxo

 2. 20 oktober 2016 / 6:02 AM

  Hele leuke vragen ! Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd naar wat mijn vriend ervan vind dat ik een blog heb

 3. 20 oktober 2016 / 6:08 AM

  Wat leuk om te lezen! Grappig om te horen hoe het bloggersbestaan op iemand anders overkomt 😉 Ik heb mijn blog nog niet zo lang, maar mijn ouders lezen hem altijd trouw en ook mijn tantes en vriendinnen vinden het leuk dat ik dit doe.

 4. 20 oktober 2016 / 7:13 AM

  Wat leuk zeg!! Mijn ouders vinden het niets, de rest van mijn familie vindt het wel leuk gelukkig 🙂

 5. 20 oktober 2016 / 7:32 AM

  haha wt een leuke tag! die ga ik ook een keer doen!

 6. 20 oktober 2016 / 8:03 AM

  Wat een leuke tag en leuke antwoorden! Ik heb geen vriend maar mijn familie en mijn vriendinnen vinden het heel leuk dat ik blog. Mijn zusjes van 13 en 10 lezen al mijn blogjes, haha 🙂 Bij het eerste antwoord staat kant in plaats van kunt, geeft niet hoor 😉

 7. 20 oktober 2016 / 9:16 AM

  Wat een leuke antwoorden! 🙂 Heel lief <3

 8. 20 oktober 2016 / 11:42 AM

  Heel leuk dat je dit hebt gedaan! Ik zou het eerlijk gezegd wel spannend vinden, weinig mensen uit mijn omgeving weten het. De laatste tijd steeds meer, omdat het ook iets wordt waar ik trots op ben, gelukkig! Echt tof om te lezen! x

 9. 20 oktober 2016 / 4:04 PM

  Wat is je vriend toch lief! Leuke tag !

 10. 20 oktober 2016 / 6:58 PM

  Overal moet een foto van gemaakt worden en om nu 5 foto’s van een kopje thee te maken…hahahah ik hoor mijn vriend! Leuk om te lezen! 😛

 11. 20 oktober 2016 / 8:08 PM

  Leuke tag! Vind je het oke als ik die over neem? Ik ben bij sommige vragen wel benieuwd naar mijn vriend zijn antwoorden 😉

 12. 20 oktober 2016 / 8:34 PM

  Omg, wat leuk om te lezen zeg! Misschien ga ik deze tag wel overnemen, vind m echt leuk!

 13. 21 oktober 2016 / 8:07 AM

  Dit is zooo een leuke tag! Ik ben heel benieuwd hoe mijn vriend deze zou beantwoorden!

 14. 21 oktober 2016 / 12:05 PM

  Wat leuk om te lezen! Ik denk dat veel mensen er niet bij stilstaan hoeveel tijd en energie een blog onderhouden kost en dat dit ook zeg maar gevolgen heeft als partner! 🙂

 15. 4 oktober 2017 / 12:39 AM

  Leuk om te lezen. Jullie hebben het vast heel leuk samen.

 16. 4 oktober 2017 / 10:24 AM

  Super leuk om dit te lezen. Mijn man vindt het fijn voor mij dat ik een hobby heb en hij helpt met technische details. Verder is het helemaal mijn ding. Groetjes Ellen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.