Home » TAG | Common White Girl

TAG | Common White Girl

TAG | Common White Girlis

Favoriete Starbucks drankje?

Ik ben echt helemaal niet dol op koffie. Het ruikt heerlijk, maar om het op te drinken vind ik helemaal niets. De smaak is niet lekker en vooral de nasmaak vind ik heel vies. Maar toch vind ik het erg leuk om naar Starbucks te gaan. Ze hebben naast koffie ook heerlijke andere drankjes. Zo heb ik sinds kort de Lemon Vanilla Frappuccino ontdekt en deze is echt heerlijk! Perfect voor het zomerse weer.

Hoelang duurt het voordat je klaar bent in de ochtend?

Voor make-up, kleding en haar trek ik een half uur. Ik lig namelijk ’s ochtend net wat langer in bed en dat betekent vaak dat ik mij moet haasten. Ik begin daarom ook met mijn make-up, kleding en haar, vervolgens neem ik een kijkje op mijn blog en lees ik de reacties en ondertussen eet ik snel een schaaltje yoghurt met granola leeg. In totaal ben ik dus ongeveer 45 minuten kwijt.

DSC_0724-copy

Hoeveel selfies maak je op een dag?

Ik maak echt bijna nooit Selfies. Ik vind het wel leuk om te doen, maar ik vergeet het gewoon.

Hoeveel Instagram followers en foto’s heb je?

Op dit moment heb ik 1.763 volgers op Instagram en heb ik 386 foto’s geplaatst. Wil je mij volgen, dan kun je mijn account hier vinden!

Zeg je weleens LOL of OMG hardop?

Haha, nee dat zeg ik eigenlijk nooit. Oké, ik zeg wel eens “Oh my God”, maar echt de afkorting vind ik stom klinken.

DSC_1093 copy

Draag je kledingstukken weleens vaker dan één keer?

Ik vind het saai om iedere dag hetzelfde te dragen. Daarom draag ik ook liever niet twee dagen achter elkaar hetzelfde. Toch gooi ik het niet direct na één dag in de was. Shirtjes en tops af en toe wel, (Dat ligt er aan of het niet vies geworden is. Jaja, ik kan een kliederkont zijn) maar broeken, jurkjes, rokjes, shortjes en vestjes draag ik vaak wel vaak twee keer.

Ben je racistisch?

Misschien is de naam van deze TAG een beetje racistisch, maar buiten dat om ben ik niet racistisch.

Instagram, Twitter of Tumblr?

Ik vind Instagram heel erg leuk! Fotootjes delen en bekijken blijft leuk. Daarnaast vind ik Twitter ook leuk, maar dit vergeet ik best vaak te gebruiken.

Untitled-1 copy

Wat doe je het grootste deel van je tijd?

Bloggen. Ik sta er mee op en ik ga er mee naar bed. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om te fotograferen en te schilderen. Oh, en werken natuurlijk. Hihi

Wie zijn je favoriete Youtubers?

Oh, dat vind ik zo lastig! Maar ik ga voor Zoella, Tanya Burr en Ingrid Nilsen, En als ik een Nederlandse You-Tuber moet kiezen, dan ga ik voor Lifesplash.

Hoe vaak doe je je nagels?

Ongeveer 1 à 2 keer in de twee weken.

DSC_1311 copy

Ben je een shopaholic?

Nee, dat valt wel mee. Ik vind het leuk om te shoppen, maar ik hoef niet altijd wat te kopen. Daarnaast vind ik het juist wel heel erg leuk om koopjes tegen te komen. Ik ben hier vaak erg blij mee en mijn portemonnee ook! Ideaal.

Hoe vaak heb je Mean Girls gezien?

Ik heb hem twee keer gezien. Hij was wel leuk, maar niet ge-wel-dig leuk. Ik hoef hem daarom niet persé nog een keer te zien.

Heb je veel kleren?

Ik heb nooit genoeg kleding! Oké, als je deze vraag aan mijn vriend stelt zegt hij waarschijnlijk “ja”. Maar kom op, wij vrouwen zijn dol op kleding, toch?!

DSC_1975-copy3

Maak je een foto van je eten vóórdat je het opeet?

Soms wel. Ik moet wel zeggen dat ik het alleen doe van “mooi” eten. Oftewel fotogeniek voedsel of drankjes. Maar echt van een bord eten vind ik erg saai en vaak niet mooi genoeg.

Draag je elke dag make-up?

Vaak wel. Ik vind het fijn om make-up te dragen, omdat ik er dan ook opgewekter uitzie.

Hoe stijl je meestal je haar?

Ik borstel het en vervolgens ga ik er even met mijn steiltang door heen om het handelbaarder te maken. Mijn lok die voor mijn gezicht hangt wil nog wel eens een eigen weg in gaan. En dan is een steiltang de perfecte manier om het onder controle te krijgen en te houden.

Zie je er altijd presentable uit?

Ik probeer het wel, maar er zijn ook genoeg dagen dat ik lekker slonzig door het huis loop of zelfs snel even door de stad loop.

 

TAG | Common White Girl

Share:

9 Reacties

 1. 23 augustus 2015 / 6:43 AM

  Leuke tag is dit he! Ik heb hem afgelopen week ook ingevuld. Ook ik vond de titel wat vreemd, tot ik erachter kwam dat deze tag is gemaakt door een YouTube’er die Common White Girl heet..mystery solved ;-)!

  • Iris
   Auteur
   23 augustus 2015 / 10:24 AM

   Ja klopt! Als je dat niet weet dan is het wel een beetje een rare titel.

 2. 23 augustus 2015 / 10:08 AM

  Leuke TAG! Ik vind koffie ook echt vies. De warme chocolademelk en een paar frappuccino’s vind ik wel lekker! De Lemon Vanilla Frappuccino ken ik nog niet. Snel eens proberen. 🙂

 3. 23 augustus 2015 / 10:16 AM

  Leuk ingevuld! Ik hou zelf ook totaal niet van koffie. Alleen de geur al.. Wat ik bij Starbucks haal, is meestal een chai tea latte, een sapje of iets lekkers. (Cheesecake!!)

  • Iris
   Auteur
   23 augustus 2015 / 10:25 AM

   Jaaaa!!! Daarvoor ga ik ook nar Starbucks 😀

 4. 23 augustus 2015 / 12:32 PM

  Hmm de Chai Tea Latte van Starbucks is lekker, maar ook de yoghurt blends! Ik ga er ook niet heen voor de koffie.

 5. chucky1012
  23 augustus 2015 / 5:33 PM

  Fijne antwoorden van deze leuke tag.

 6. 24 augustus 2015 / 9:28 AM

  Ik vind het zo een grappige tekst. Wel een beetje tegenstrijdig dat het de Common White Girl tag heet en dat ze dan vragen of je rascistisch bent haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.