Home » Spam je blog & win een plekje in de bloglights!

Spam je blog & win een plekje in de bloglights!

DSC_1125 copy

 

Gisteren had ik een bruiloft van mijn zus en zwager. Het was echt geweldig en natuurlijk was ik laat thuis. Daarom laat ik jullie vandaag aan het woord op mijn blog. Want Aangezien er dagelijks ook een aantal bloggers op mijn blog komen leek het mij een leuk idee om deze bloggers een keer in het zonnetje te zetten en weer eens een “Spam je blog” te organiseren.

En om het net wat leuker te maken, wil ik vragen om je favoriete artikel van de afgelopen tijd te delen in een comment hieronder. Uit alle spam-artikelen ga ik vervolgens 4 bloggers kiezen met het leukste artikel. En deze krijgen een plekje in de Bloglights.

Succes!

 

 

Share:

18 Reacties

 1. 17 september 2016 / 7:48 AM

  Leuk!! Mijn favoriete blogpost van mezelf van de afgelopen tijd is de onderstaande, waarin ik vertel over mijn ervaringen met het vrijwilligerswerk in een township tijdens mijn semester hier in Zuid-Afrika. Het maakt me telkens zo blij om de kinderen zo blij te zien en een klein beetje te kunnen helpen!:) Lastig uit te leggen, maar geeft me veel energie.
  http://www.herhumanuniverse.nl/stories/lesgeven-in-township-kayamandi/

 2. 17 september 2016 / 9:05 AM

  awesome 😀 mijn favoriete post van de afgelopen tijd is toch wel deze: http://femketje.nl/2016/09/look-urban-gold-mine/

  Een smokey vampy look met paars, goud en zwart 😀 Ik ben sowieso gek op de wat meer extravagante looks maar deze maakte me tijdens het maken en shooten er van echt super excited. Zeker omdat ik een aantal dagen eerder deze look out of nowhere creëerde op mijn beste vriendin Iris (we kennen elkaar serieus al 15 jaar!) Voor mijn blog en vooral mijn looks vind ik het awesome om vooral budget items te gebruiken met af en toe een dash of high end zoals lancome of urban decay… Gotta LOOOOVE UD! 😀 Iedereen kan met welke soort make-up dan ook een gorgeous look maken :3

 3. 17 september 2016 / 4:07 PM

  Oeeh.. wat leuk! Ik moet er heel erg over na denken.. Ik vond het heel erg leuk om (voor het eerst in mijn leven) een tassen review te doen http://xniennthings.blogspot.nl/2016/09/tas-review-burkely-lena-handtas.html, maar wat misschien wel nog leuker was, mijn eerste winactie online zetten! Vind het heel erg tof om voor mijn lezers een winactie te houden. Mocht iemand benieuwd zijn, je kunt nog mee doen tot 31 september. Ik zou het super leuk vinden als je ook mee doet. 😀

 4. 17 september 2016 / 5:37 PM

  Wat leuk! Hooooi, ik ben Veerle, ik word over een maand alweer 31 (what?!) en kom uit Utrecht. Ik blog over alle wat mij bezig houdt en momenteel is dat alles wat mijn leven fijn maakt. Ik lees veel zelfhulpboeken en heb altijd de drive gehad om mensen te willen helpen (ik ben dan ook op opgeleid tot creatief therapeut). Ik wil mensen zoveel mogelijk tips geven tot een georganiseerd en gelukkig leven en daar gaan mijn blogberichten vaak toch ook over.

  Mijn favoriete blogpost van de laatste tijd is de 10 redenen om vroeg op te staan.
  http://veerlez.nl/blog/happy-life/redenen-om-vroeg-op-te-staan/

 5. 20 september 2016 / 11:19 PM

  Heel tof dat we mogen spammen, dankjewel!
  Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads.Ik schrijf over mijn leven als chronisch zieke (HS), maar ook over de leuke dingen in het leven. Ik ben een beetje blijven hangen in de jaren 90 en dat komt regelmatig terug op mijn blog. Verder zijn er shoplogs, unboxings, series, films, make-up, mode, mijn hondjes en nog van alles en nog wat te vinden.
  Mijn favoriete artikel is http://www.marategendraads.nl/mega-shoplog-action-prijsmepper-xenos-kwantum/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.