Home » Mijn to do list!

Mijn to do list!

Hi! Het is lang geleden dat ik een lijstje deelde met daarin mijn persoonlijke doelen. Dus hier had ik op eens heel veel zin in! Het leek mij namelijk leuk om mijn plannen voor de komende tijd met jullie te delen. Op deze manier staan mijn doelen ook gelijk vast en vind ik dat ik mijzelf hier ook aan moet houden. Dus Let’s do it!

Delen:

6 Reacties

 1. 4 augustus 2021 / 7:39 AM

  Wat goed dat je het belangrijk vindt om naast mama zijn ook meer tijd aan jezelf te besteden! Klinkt als een heel mooi en belangrijk plan! Die opleiding klinkt ook heel tof trouwens. Sowieso altijd leuk om nieuwe dingen te leren 🙂 En ik ben heel benieuwd naar je illustraties! Ik weet haast zeker dat ze heel mooi zullen zijn.

 2. 4 augustus 2021 / 8:35 AM

  Een hele mooie to do list! Ik ben ook wel heel nieuwsgierig naar je illustraties, ik hoop dat je ze gaat delen?

 3. 4 augustus 2021 / 8:38 AM

  Dat zijn mooie doelen! Dat Tim alweer bijna een is inderdaad, echt bizar hoe snel dat gaat. Illustreren is denk ik gewoon iets dat je moet doen. Je perfectionisme loslaten – hoe lastig dat ook is – en gewoon bezig blijven.

 4. 4 augustus 2021 / 11:57 PM

  Altijd zeer leuk om eens persoonlijke doelen op te lijsten. Merk dat hier ook dat ik er soms te weinig bij stilsta. De mallemolen van het leven draait nu eenmaal op volle toeren voort. En zeker met kindjes, de jaren vliegen! Schrik ervan dat jouw jongste ook al een jaartje is zeg!

 5. 5 augustus 2021 / 9:25 AM

  Wat een leuk artikel om te lezen en wat een mooie en inspirerende doelen. Ik heb het volgens mij al eens eerder gezegd maar volgens mij ben jij de liefste moeder van de wereld, dat is echt enorm veel waard, maar ik kan me natuurlijk ook voorstellen dat je niet alleen maar met het moederschap bezig wilt zijn en het gevoel wilt hebben daardoor helemaal opgeslokt te worden. Nu ben je ook heel creatief dus ik vermoed dat er kansen genoeg voor je zijn.

 6. 6 augustus 2021 / 4:46 PM

  Mooie doelen! En wat goed dat je bewust wat meer tijd aan jezelf wilt besteden ook. Wat leuk dat je wilt gaan illustreren, lijkt mij echt gaaf om dat te kunnen. En wauw, je jongste alweer bijna 1! Wat gaat dat hard hè?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.