Home ยป Mijn to do list!

Mijn to do list!

Hi! Het is lang geleden dat ik een lijstje deelde met daarin mijn persoonlijke doelen. Dus hier had ik op eens heel veel zin in! Het leek mij namelijk leuk om mijn plannen voor de komende tijd met jullie te delen. Op deze manier staan mijn doelen ook gelijk vast en vind ik dat ik mijzelf hier ook aan moet houden. Dus Let’s do it!

๐Ÿ’ƒ Van moeder naar meer dan een moeder

Het is misschien een beetje een gekke titel, maar toch is het de beste omschrijving van wie ik de afgelopen tijd vooral was. Ik ben moeder van twee geweldige kindjes en ik ben super trots dat ik iedere dag zoveel aandacht aan ze kan geven. Maar toch merk ik dat ik deze rol soms iets te serieus neem. Het is bijna een soort van super belangrijke baan waar ik 24/7 energie in wil steken. Maar goed, het is natuurlijk ook heel belangrijk om naast het zijn van een moeder je eigen leven nog te hebben. Mijn blog wil ik weer volop oppakken, mijn Instagram wil ik wat meer onderhouden en nu de corona steeds meer verdwijnt wil ik er ook weer wat meer op uit gaan.

๐ŸŽ‚ De eerste verjaardag van Tim

Deze maand wordt mijn jongste kindje, mijn zoontje Tim, al 1 jaar! Het is ongelofelijk hoe snel dit jaar gegaan is. Voor mijn gevoel is de bevalling nog helemaal niet zo lang geleden en is het nog zo’n klein mannetje. Maar aan de andere kant is hij ook enorm gegroeid, kan hij al super veel en kan ik het ook bijna niet voorstellen dat hij niet altijd in ons leven is geweest. Hij heeft ons gezinnetje, samen met zijn grote zus, helemaal compleet gemaakt en wat ben ik blij dat ik hier iedere dag optimaal van kan genieten.

Ik ben daarom alvast bezig met het zoeken naar leuke ideetjes voor zijn verjaardag. Een eerste verjaardag is extra bijzonder, dus wil ik een leuke taart en gezellige versiering aanschaffen. Hopelijk is het mooi weer en kunnen we gezellig in de tuin zitten, want ook onze tuin is bijna klaar. YAY!

๐Ÿ˜Ž Skeeleren

Zwangerschapskilo’s mag ik het denk ik niet meer noemen, maar er moeten toch echt wat kilootjes af. Nu ben ik totaal geen sportschool type. Ik ben dan meer bezig met de mensen om me heen, de wijzers van de klok die er hangt en bezig met dingen in mijn hoofd die nog gedaan moeten worden. Maar wat ik wel wil gaan doen is skeeleren. Dit heb ik altijd leuk gevonden. Mijn skeelers liggen in de garage bij mijn ouders, maar ik denk dat ik toch een nieuw paar aan gaan schaffen. Mijn angst voor spinnen komt namelijk iets te veel naar boven als ik, na jaren, mijn oude skeelers weer aan moet trekken. Tips voor leuke skeelers is daarom heel erg welkom!

โœ Illustreren

Iets dat ik al jaren wil gaan doen is illustreren. Ik ben dol op tekenen, maar toch denk ik vaak dat het niet goed genoeg is. Ik heb nu een app van Adobe op mijn telefoon gezet om te een beetje te proberen en hopelijk ga ik het snel groter aan te pakken!

๐Ÿค“ Opleiding Marketing

Qua opleidingen heb ik de Hotelschool gedaan en heb ik de opleiding Human Resource Management gedaan. Allebei hele leuke opleidingen waar ik veel aan gehad heb. Maar toch heb ik Marketing ook altijd erg leuk gevonden. En dan met name online marketing. Mijn man heeft een tijdje geleden de opleiding Marketing via thuisstudie gevolgd en deze zou ik ook graag willen doen.

๐Ÿฅฐ Meer waarderen

Tenslotte wil ik meer gaan genieten wat ik heb. Ik heb een heerlijk leven dat ik met niemand zou willen ruilen, maar toch heb ik vaak een onrustig gevoel in mijn lichaam. In huis wil ik vaak dingen veranderen, waardoor het haast lijkt dat ik ontevreden ben. En dat is het helemaal niet! Ik vind het leuk om dingen te veranderen, maar toch wil ik hier meer rust in vinden.

Delen:

6 Reacties

 1. 4 augustus 2021 / 7:39 AM

  Wat goed dat je het belangrijk vindt om naast mama zijn ook meer tijd aan jezelf te besteden! Klinkt als een heel mooi en belangrijk plan! Die opleiding klinkt ook heel tof trouwens. Sowieso altijd leuk om nieuwe dingen te leren ๐Ÿ™‚ En ik ben heel benieuwd naar je illustraties! Ik weet haast zeker dat ze heel mooi zullen zijn.

 2. 4 augustus 2021 / 8:35 AM

  Een hele mooie to do list! Ik ben ook wel heel nieuwsgierig naar je illustraties, ik hoop dat je ze gaat delen?

 3. 4 augustus 2021 / 8:38 AM

  Dat zijn mooie doelen! Dat Tim alweer bijna een is inderdaad, echt bizar hoe snel dat gaat. Illustreren is denk ik gewoon iets dat je moet doen. Je perfectionisme loslaten – hoe lastig dat ook is – en gewoon bezig blijven.

 4. 4 augustus 2021 / 11:57 PM

  Altijd zeer leuk om eens persoonlijke doelen op te lijsten. Merk dat hier ook dat ik er soms te weinig bij stilsta. De mallemolen van het leven draait nu eenmaal op volle toeren voort. En zeker met kindjes, de jaren vliegen! Schrik ervan dat jouw jongste ook al een jaartje is zeg!

 5. 5 augustus 2021 / 9:25 AM

  Wat een leuk artikel om te lezen en wat een mooie en inspirerende doelen. Ik heb het volgens mij al eens eerder gezegd maar volgens mij ben jij de liefste moeder van de wereld, dat is echt enorm veel waard, maar ik kan me natuurlijk ook voorstellen dat je niet alleen maar met het moederschap bezig wilt zijn en het gevoel wilt hebben daardoor helemaal opgeslokt te worden. Nu ben je ook heel creatief dus ik vermoed dat er kansen genoeg voor je zijn.

 6. 6 augustus 2021 / 4:46 PM

  Mooie doelen! En wat goed dat je bewust wat meer tijd aan jezelf wilt besteden ook. Wat leuk dat je wilt gaan illustreren, lijkt mij echt gaaf om dat te kunnen. En wauw, je jongste alweer bijna 1! Wat gaat dat hard hรจ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.