Home » Litecoin verwachting 2021 – 2025

Litecoin verwachting 2021 – 2025

Wat is Litecoin?
Litecoin, ook wel “de cryptocurrency voor betalingen” genoemd, is een virtuele valuta die betalingen via het internet mogelijk wil maken.

Litecoin is in 2011 ontstaan uit de bitcoin blockchain om directe betalingen mogelijk te maken, iets waar Bitcoin niet toe in staat was vanwege de trage transactie bevestigingstijden.

Charlie Lee ontwikkelde Litecoin in 2011 als een lichtgewicht alternatief voor Bitcoin. Zijn visie was om een altcoin te maken met bliksemsnelle transacties en een die gunstig was voor miners.

Litecoin koers verwachting 2021


2021 begon met een bull run. BTC raakte een all-time high van $ 61.000 binnen de eerste drie maanden. Andere munten reageerden in sync met de bull run en gingen door met het zetten van all-time highs.

Litecoin brak zijn all-time high die het in 2017 had gezet, in mei 2021, dit is wanneer de munt uit een bearish zone brak en handelde naar een hoogte van $388. De prijsvoorspelling is ook sterk afhankelijk van de richting van de marktkapitalisatie.


Litecoin voorspelling 2021 – 2022


De LTC/USD digitale munt prijs is $191. Dit betekent dat de digitale munt met een enorme marge omhoog is geschoten vanaf zijn vroege start vijf jaar terug. Laten we eens kijken naar de toekomstverwachtingen van Litecoin en hoe de Litecoin toekomstige prijs zou kunnen veranderen.

Litecoin heeft zich teruggetrokken van lagere steunpunten en na het creëren van een twee maanden durende neerwaartse beweging. Dit is een goede zaak, en het is een uitstekende gelegenheid om de dips te kopen.

En als de munt zijn opwaartse trend hervat, kan het projecteren op hogere winsten.

Volgens Wallet Investor zal de prijs van LTC tegen het einde van 2021 en het begin van 2022 rond de 233,847 USD liggen. Digital coin zet de prijs van LTC op 279,49 dollar voor het jaar 2021.

Litecoin koers verwachting 2022


Volgens Digital Coin zal de huidige prijs van LTC stijgen naar $344,59, en we zien dit volgend jaar gebeuren. Dit maakt de munt de moeite waard om in te investeren.

Hoewel de huidige Litecoin prijs vrij laag is van de all-time high, kunnen we enorme winsten verwachtenLitecoin movest de conditie van Bitcoin ook.

De Trading Beasts schreven op hun LTC/USDT voorspellingen dat de munt eind 2021 langzaam zou pieken en dan een max van $209,327 zou bereiken tegen januari 2022. De gemiddelde prijs op jaarbasis voor het jaar 2022 zal tussen de $154.235- $167.524 liggen. Dit prijsniveau zou geleidelijk dalen en lagere niveaus testen rond $131,100 tegen het einde van het derde kwartaal van 2022.

Litecoin verwachting 2023


Het Litecoin halveringsevenement zal ook plaatsvinden in augustus 2023. Massale kopersactie in de cryptomarkt zal waarschijnlijk komen voorafgaand aan het halveringsevenement en uiteindelijk de Litecoin (LTC) prijs omhoog stuwen.

De meeste voorspellingen leken echter tegen dit idee en projecteren lage prijsniveaus. Trading beasts voorziet een gemiddeld koersdoel van $150,765, terwijl het mikt op een minimumprijs van $128,150 en een verwachte maximumprijs van $188,457. Prevision Bitcoin voorspelde een prijs van 384,25 dollar in januari 2023, terwijl het jaar zou eindigen op 518,07 dollar.

Litecoin koers verwachting 2025


Wallet Investor voorspelling zegt Litecoin prijs zal worden verhandeld op $ 565 .627 tegen 2025 einde. Dit is een lange termijn projectie, en het toont aan dat LTC een enorm potentieel heeft om goed te presteren in de komende dagen.

Is Litecoin een goede investering?


Ja, Litecoin is een goede investering. In termen van het potentieel om te worden overgenomen en het volume van het aanbod van de munten. De munt is gedoemd om meer mensen in de cryptocurrency industrie te brengen, waardoor de market cap toeneemt en de prijs van de digitale valuta omhoog schiet.

Een belangrijk punt dat al vele malen is aangekondigd, voordat je je geld in Litecoin steekt, is of je erin zit voor de korte of de lange termijn.

Daarnaast zou de volatiliteit van digitale valuta en het investeringsbeleid een aandachtspunt moeten zijn voor iedereen die nieuw is en wil investeren in Litecoin.

Wat is uw tijdlijn? Ligt een week ver binnen uw verwachtingen?

Beleggers moeten de “alle rechten voorbehouden” status van het beleid overwegen en of de door de portefeuillebeheerder voorbehouden rechten hun rechten overrulen.

Merk op dat een beleggingsbeleid duidelijk moet aangeven wat de algemene doelstellingen van de klant zijn en hoe de beheerder deze zou verwezenlijken. Als er op basis van voorspellingen een daling wordt verwacht, moet een beheerder de cliënt kunnen waarschuwen.

Afgezien van de risico’s, Litecoin is een gevestigde crypto, met een full-time hoofd, en het maken van kleine investeringen maken LTC een goede investering.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.