Home » Behind the scenes | Vakantie, levensverandering & pakketjes

Behind the scenes | Vakantie, levensverandering & pakketjes

8

 

Goedemorgen! Ik ben de laatste tijd op mijn blog erg afwezig geweest. De reden hiervan is dat ik op vakantie ben geweest en daarna een weekendje weg ben gegaan met mijn schoonfamilie. Het was allebei ontzettend leuk, maar hierdoor schoot mijn blog er een beetje bij in.

Mocht je mij volgen op Instagram, dan heb je mij waarschijnlijk niet gemist. Wel hier bleef ik wel foto’s op plaatsen. Mocht je de foto’s nog niet gezien hebben, dan kun je verder gaan scollen. Ik heb ze namelijk nog even onder elkaar gezet. Hier komen ze!

 

4

 

♥ Zwemmende flamingo

Zoals ik al zei ben ik op vakantie geweest. We gingen naar het mooie Griekenland waar we een prachtig resort hadden met o.a. twee grote zwembaden. Het was super lekker weer en de temperatuur lag tussen de 34 en 37 graden. De zwembaden kwamen dus heel goed uit. Gelukkig had ik ook mijn opblaas flamingo van de Primark mee genomen.

♥ Flamingo op een stokje

Over flamingo’s gesproken; deze schattige Bubble Bar in de vorm van een flamingo is nu te vinden bij LUSH. Ik vind hem er zo leuk uitzien en volgens mij ruikt hij ook heel erg lekker!

 

  5

♥ XL cocktail

Deze grote cocktail bestelde ik op het strand in Griekenland. Hij was heerlijk en ook de decoratie van de passievrucht met daarin een groene kers vond ik heel leuk gemaakt. Als dat geen vakantiegevoel is….

♥ Het strand

Ik ben dol op het strand. Het liefst ga ik er iedere dag naar toe, maar helaas kom ik er meestal maar 1 keer per jaar. Gelukkig lag het strand aan het resort, dus kon ik lekker vaak over het strand lopen.

 

6

 

♥ Summer fruit

Bij de zomer hoort natuurlijk watermeloen. Dit is echt de ideale snack met warm weer. Helemaal als je ook nog op de rand van het zwembad zit. Puur genieten!

♥ Hartjes zonnebril

Zoals je in mijn vorige post al kon lezen heb ik een hele leuke hartjes zonnebril. Deze nam ik mee naar Griekenland. Ik liep er natuurlijk niet iedere keer mee, maar af en toe paste hij perfect bij het zomerse sfeertje.

 

2

 

♥ Op m’n knieën!

Dit was wel echt het magische moment van de vakantie (of zelfs de afgelopen jaren)! Mijn vriend heeft mij namelijk op vakantie ten huwelijk gevraagd. Ik had niet verwacht dat het zo snel ging gebeuren, maar ik vind het zooo leuk! Mocht je benieuwd zijn hoe hij mij vroeg? Neem dan een kijkje bij deze post!

♥ De ring

Deze prachtige ring is mijn verlovingsring. Het is zo’n leuk idee dat mijn vriend/verloofde hem zelf uitgekozen heeft. De ring is precies zoals ik gedroomd had; elegant, subtiel en eentje die nooit gaat vervelen.

 s

3

 

♥ De nieuwe geur van Nina Ricci

Op het vliegveld in Griekenland werd ik gelijk aangetrokken door de nieuwe geur van Nina Ricci. Het zag er zo mooi uit met al dat roze en goud!

♥ Nagenieten

Deze foto plaatste ik toen we al weer terug in Nederland waren. Het blijkt leuk om foto’s terug te kijken en de herinneringen weer op te halen. Het was een perfecte vakantie!

 

1

 

♥ Ballonnen!

Gisteren ben ik terug gekomen van een weekendje weg met mijn schoonfamilie. We zaten in een Duingalo in Duinrell en het was super gezellig! We konden onbeperkt het attractiepark in en ook in de omgeving was veel te doen. Eén ding kon ik alleen niet laten. En dat is een foto te maken van deze leuke ballonnen. Ik zie alleen nu pas dat de ballonnenverkoper mij een beetje in de gaten hield doen ik deze foto maakte…

♥ Post

Bij thuis komst stond er een stapel pakketjes op mij te wachten. Ik besloot thee te gaan zetten en de pakketjes één voor één uit te gaan pakken. Er zaten allerlei leuke dingen voor mijn blog in en een verrassing voor jullie. Volg je mij op Instagram dan weet je al wat het is. En anders moet je nog even tot vanmiddag geduld hebben. Oh, en super bedankt trouwens voor de lieve kaartjes!

Share:

3 Reacties

 1. 15 september 2017 / 8:16 AM

  Prachtige foto’s!
  Fijn dat jullie heerlijk genoten van een fijne en mooie holiday 😉
  Leuke foto’s!

  Xoxo

 2. 15 september 2017 / 9:24 AM

  He, heerlijk, om nu als ‘man en vrouw’ op vakantie te gaan;-) Fijn dat je genoten hebt. En ik vind je zonnebril met de hartjes ook zo leuk, helemaal Iris!

 3. 15 september 2017 / 1:26 PM

  Ik wist niet dat je vriend je op vakantie ten huwelijk gevraagd heeft! Wat moet dat onvergetelijk geweest zijn! ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.