Home » Top 10 websites voor de style bewuste man

Top 10 websites voor de style bewuste man

Je bent op zoek naar een gezond balans tussen werk- en privéleven, maar wil ook nog op de hoogte zijn van de laatste trends. Soms lijkt het onmogelijk om alle balletjes hoog te houden. Je hoeft daar echter niet lang meer mee te zitten, want wij hebben de oplossing voor jou! Of je nou je eigen style wil vinden of je geïnteresseerd bent in mannenzaken, het kan allemaal op een van onze top 10 beste websites voor de style bewuste man. Neem snel een kijkje en wie weet vind je jouw ideale platform! 

  1. D’Marge

D’marge is een Australische website die zich richt op onderwerpen voor mannen. Daartoe behoren hoofdthema’s als style, reizen, geld en gezondheid. Het belangrijkste uitgangspunt voor D’marge is om te entertainen met betrouwbare informatie. D’marge heeft meer dan 50 experts die dagelijks bezig zijn om de beste content te publiceren. Met de uitgebreide betrouwbare informatie uit de verschillende topics bereiken zij mannen over de hele wereld. Neem snel een kijkje en ontdek jouw interesses op www.dmarge.com. 

  1. FashionBeans

FashionBeans  is een online publicatie gewijd aan elk aspect van mannenmode en -stijl. Het team van experts geeft dagelijks mode-inspiratie, stijladvies, verzorgingstips en trendgidsen, en toont de nieuwste streetstyle fotografie en kapsels voor mannen. Laat je dus snel inspireren op www.FashionBeans.com. 

  1. Gentleman’s Gazette

In een wereld waar mannenmode zijn glans verliest, is Gentleman’s Gazette toegewijd om de kunst van het kleden als een heer haalbaar te houden voor de moderne man. Historisch onderbouwde artikelen, video’s en accessoires helpen miljoenen mannen een klassieke herenstijl te omarmen, met ongekende zelfverzekerdheid. Omarm jouw stijl met www.gentlemansgazette.com.  

  1. Manners

Met Manners zoeken we het iets dichter bij huis. Deze Nederlandse website is de zelfbenoemde mannen website van Nederland. Dagelijks schrijven zij content voor de moderne Nederlandse man en richten zich op onderwerpen die voor hem interessant zijn: style, gadgets, auto’s, gezondheid en media. Op de hoogte blijven van wat er speelt op gebied van style en lifestyle? Dat kan op www.manner.nl. 

  1. MAN MAN

Zoals de naam het al zegt, MAN MAN is een online magazine voor moderne mannen. Ze richten zich op interessante onderwerpen voor mannen als stijlvolle outfits, carrière, de mooiste vrouwen en heel veel mannennieuws. Ook MAN MAN is een Nederlandse website, dus geen gedoe met vertalen van teksten! Neem snel een kijkje en laat je inspireren door de beste mode tips: www.man-man.nl.

  1. MR PORTER

MR PORTER is de bekroonde online Retail bestemming voor mannenstijl en combineert de beste internationale mannenmode met deskundig advies en inspirerende content. De site verkoopt meer dan 450 toonaangevende internationale merken en er komen wekelijks nieuwe producten bij. MR PORTER publiceert zes keer per jaar de krant The MR PORTER Post, een wekelijks online magazine genaamd ‘The Journal’ en dagelijkse nieuwsberichten, allemaal samengesteld door een team van toegewijde redacteuren. Benieuwd naar wat MR PORTER voor jou kan betekend? Ga naar www.mrporter.com.

  1. Mannen style 

Mannen style is een informatieve en interactieve website voor de stoere en stijlvolle man. Een website die zich volledig richt op herenmode en lifestyle. De website richt zich specifiek op mannen tussen 18 en 45 jaar, maar geven aan dat iedereen welkom is. Ze vinden dat herenmode al lang onderdoet aan vrouwenmode en willen daar verandering in brengen! Ben jij het met ze eens? Leer Mannen style kennen op www.mannenstyle.nl.

  1. REAL MEN REAL STYLE 

Bij REAL MEN REAL STYLE draait het allemaal om vertrouwen. ‘Wij helpen u gebruik te maken van de Wetenschap van Stijl om onwankelbaar vertrouwen op te bouwen, nieuwe kansen aan te trekken en meer geld te verdienen.’ Zij helpen mannen zich te kleden naar lichaamstype en leeftijd, om zo het beste uit zichzelf te halen. Benieuwd? Neem een kijkje op www.realmenrealstyle.com en vind de style die bij jou past! 

  1. Manify

Manife is een Nederlandse lifestyle website zijn doelgroep inspireert maar ook als inspiratie gebruikt. Met de focus op de jonge man van 25 tot 40 jaar willen zij een classy maar toegankelijke website zijn die zich richt op mannen met uitgebreide verhalen, interviews en prachtig beeldmateriaal. Daarbij hebben zij een papieren magazine en organiseren zij evenementen. Nieuwsgierig geworden? Ga naar www.manify.nl.

  1. Dappered

Dappered is een mode lifestyle website die mannen helpt bij het vinden van de best betaalbare kleding, alcohol en reisopties op het internet. Het biedt modeadvies, artikelen over modetrends en links naar betaalbare modeproducten op het hele internet. Een goede style website voor classy mannen met een budget. Kijk snel op www.dappered.com.

Dat waren de top 10  websites voor de style bewuste man. Heb jij er een interessante website kunnen vinden die je interesse gewekt heeft? Neem gerust een kijkje! Al deze websites zijn gratis. Dus in tegenstelling tot een papieren tijdschrift hoef je niks te betalen voor alles informatie en entertainment die je krijgt!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.