Home » Het Polaroid fotoboekje van onze Bruiloft

Het Polaroid fotoboekje van onze Bruiloft

 

Ik ben dol op foto’s! Ik vind het erg leuk om ze te maken, maar ik vind het ook leuk om ze te bewaren en zo nu en dan terug te kijken. Ik vond het daarom ook wel echt belangrijk dat wij tijdens onze bruiloft een goede fotograaf hadden. Gelukkig hebben we uiteindelijk twee fotografen gevonden die samen in te huren waren. Ze maakte prachtige foto’s en nog steeds kijk ik ze met heel veel liefde terug. Helaas ben ik er nog niet aan toe gekomen om de foto’s aan jullie te laten zien. Maar ik beloof jullie dat ze snel op mijn blog te vinden zullen zijn!

Tot die tijd heb ik nog iets heel leuks te laten zien, namelijk ons Polaroid fotoboekje dat wij en onze gasten samengesteld hebben. Via Pinterest kun je zo veel leuke ideeën vinden als het gaat om het maken van een gastenboek. Maar aangezien wij het toch wel erg leuk vonden om een visueel fotoboekje te maken, besloten we om onze gasten van de bruiloft de mogelijkheid te bieden om polaroidfoto’s te maken. Ik heb zelf al een tijdje een hele leuke Instax Polaroid camera. En ook mijn zusje heeft er één. Van mijn lieve zusje mocht ik ook haar camera lenen en dit zorgde voor veel enthousiasme bij onze gasten. Op één of andere manier trekken deze schattige cameraatjes toch wel de aandacht.

 

 

Via internet kocht ik een mooi gastenboekje en ging ik op zoek naar lieve washi tapejes om de foto’s mee op te kunnen plakken. Op Aliexpress kwam ik ontzettend veel leuke tapejes tegen. Dit is echt een droomwinkel als je op zoek bent naar leuke tapejes, want ook voor de feestdagen hebben ze weer hele leuke soorten. Jullie zouden bijvoorbeeld deze tapejes eens moeten zien: Washi tape.

Ik bestelde een aantal rolletjes die goed bij onze bruiloft paste en ik kocht daarbij ook nog wat gekleurde stiften. De bruiloft kon beginnen!

 

 

Vooral mijn vriendinnen vonden de camera’s geweldig. Ze maakte de ene foto na de andere. We hadden een grote bos heliumballonnen staan en deze stonden ook perfect op de foto’s. En het leuke was dat wij heel veel doosjes met foto’s gekocht hadden, waardoor iedereen ook foto’s mee naar huis kon nemen.

De volgende dag kon ik niet wachten om het fotoboekje te bekijken. Bijna iedere had er iets in kunnen schrijven en er waren zo veel leuke foto’s in geplakt! Ik werd er dol blij van. Ook stuurde onze gasten de volgende dag allerlei leuke foto’s die ze met hun telefoon gemaakt hadden. Gelukkig had ik hier op gerekend, want naast de leuke Instax camera had ik ook een hele handige Instax mini fotoafdrukker bij Radbag.nl besteld. Kennen jullie deze webshop al? Het staat bomvol met allerlei leuke cadeaus en hebbedingetjes, waaronder de Instax mini polaroid camera en bijpassende foto’s. Ideaal voor de komende feestdagen! Met dit printertje kun je heel gemakkelijk je favoriete foto’s op je smartphone uitprinten als een polaroid foto. Zo leuk! Op deze manier kon ik ons gastenboek nog wat extra aanvullen.

 

 

Uiteindelijk is het zo’n leuk fotoboekje geworden! Het is een perfect aandenken van deze prachtige dag. De bruiloft vloog namelijk echt voorbij en dan zijn foto’s toch wel heel belangrijk om te hebben. Dit fotoboekje heb ik op de eettafel liggen, zodat ik er iedere keer in kan bladeren en onze gasten van onze bruiloft ook dit leuke boekje nog eens kunnen bekijken.

 

Wat vinden jullie van polaroidfoto’s?

Delen:

7 Reacties

 1. 5 november 2017 / 10:10 AM

  Prachtig en leuk idee om zo een mooie dag op deze manier vast te leggen voor fijne herinneringen….

  Xoxo

 2. 5 november 2017 / 10:39 AM

  echt super leuk 😀 heb zelf alleen een standaard ouderwets album gemaakt met 10×15 foto’s :3

 3. 5 november 2017 / 2:43 PM

  Wat een onwijs leuk idee! Heel erg mooi!

 4. 5 november 2017 / 3:50 PM

  Wij hadden twee polaroid fototoestellen op onze foto’s waarmee de gasten bij binnenkomst een foto konden maken. Deze werden dan opgehangen op een staande lijst zodat we alles bij elkaar hadden als gastenboek. Super leuk en ik kijk er ook vaak op terug!

 5. 5 november 2017 / 5:43 PM

  Ooooh wat een leuk idee zeg! Ik heb al een paar jaar een polaroidcamera (een keer gekregen voor m’n verjaardag), maar ik gebruik ‘m nooit.

 6. 6 november 2017 / 4:47 PM

  Heel leuk gedaan! Ik was onlangs de fotograaf voor Polaroids op een goeie vriendin haar verjaardag, ze vond het echt een leuk idee 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.