Home » Disneyland | Day 1

Disneyland | Day 1

 

Vorige week ging ik voor de eerste keer naar Disneyland Parijs. Dit magische park stond al jaren bovenaan op mijn dromenlijstje en nu was het eindelijk zo ver om van deze droom werkelijkheid te maken. Ik ben een grote fan van Disney en dan moet je natuurlijk een keertje in Disneyland geweest zijn. In de metro zei ik al tegen mijn man dat het aanvoelde alsof je nu een cadeautje aan het uitpakken bent en je kan niet wachten om te zien wat er onder het cadeaupapier verstopt zit, maar je weet zeker dat het fantastisch is. En ja hoor, eenmaal uit het metro station stond ik “oog in oog” met mijn droompark.

Vol enthousiasme maakt ik de ene foto na de andere en er verscheen een steeds grotere glimlach op mijn gezicht. Wauw, het ging echt gebeuren! Gelukkig hadden we twee dagen geboekt, want ik kon alleen maar mijn ogen uitkijken. Ik vergat bijna dat er ook attracties waren waar we ook in wilde. Gelukkig was het helemaal niet zo druk als ik van te voren verwacht had, waardoor we op onze eerste dag nog aardig wat attracties hebben bezocht. Ondertussen werden we verrast door twee Disney Parades en konden we genieten van een Christmas Big Band met een aantal Disney figuren. Oh, en vergeet vooral de onvergetelijke eindshow niet. Het was echt in één woord “ongelofelijk”! Het was echt zoals ik verwacht had en het liefst wilde ik er niet meer weg.

Helaas kon ik niet blijven. Maar gelukkig heb ik nog wel een aantal foto’s kunnen maken. Mocht je nieuwsgierig zijn scroll dan verder. Hier komen ze!

 

 

Mijn Prince Charming!

Delen:

10 Reacties

 1. 13 december 2017 / 5:39 AM

  Zulke prachtige foto”s!
  Fijn dat jullie genoten van dit mooie en leuke park.
  Ik was er jaren geleden geweest.

  Xoxo

 2. 13 december 2017 / 7:04 AM

  Mooie foto’s! Ik ben nog nooit in Disneyland geweest. Lijkt me wel heel leuk.

 3. 13 december 2017 / 7:30 AM

  Wauw, prachtige foto’s! Wat ziet het er toch altijd geweldig uit in Disneyland! Fijn dat je zo hebt genoten! Als ik dit zie, kan ik niet wachten om ook weer eens naar Disney te gaan 🙂

 4. 13 december 2017 / 7:57 AM

  Owwww iris, jouw foto’s! Je ziet er ook helemaal glowy en blij uit! Geweldig leuk om te zien. Zo te zien was het weer ook erg goed, hopelijk hebben wij volgende week ook zoveel geluk;-)

 5. Marjanne
  13 december 2017 / 9:29 AM

  Wow wat enorm gaaf! Voor de kids zou dit ook super zijn! Leuke foto’s ook!

 6. 13 december 2017 / 10:39 AM

  Ik ben er intussen al een behoorlijk aantal keren geweest en blijf het park magisch vinden. Wat een ontzettend mooie foto’s, je straalt helemaal!

 7. 13 december 2017 / 2:16 PM

  Wat een heeerlijke foto’s! Het liefst zou ik nu in de auto stappen en ook naar Disneyland rijden!

 8. 13 december 2017 / 3:33 PM

  Heerlijk het is jaren geleden dat ik ben geweest en zou zooooo graag weer eens willen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.