Home » Aanrader! | Bob de straatkat

Aanrader! | Bob de straatkat

isntaowe

 

Een tijdje geleden was ik bij mijn zusje en toen zag ik het boek “Bob de straatkat” van liggen. Mijn vriend en ik hebben ook een straatkat in huis gehaald, dus het kon ook niet anders dan dat de titel van dit boek (en de kaft) gelijk mijn aandacht trok. “Dit boek moet je lezen!” riep mijn zusje. En vervolgens drukte ze hem in mijn handen.

Eenmaal thuis besloot ik een grote kop thee te pakken met een stuk chocolade erbij en ik verdween in het boek. En ja hoor, ik kon niet meer stoppen. Het is een prachtig, meeslepend verhaal die ik met jullie moet delen. Ik weet namelijk zeker dat jullie het boek ook erg leuk zullen vinden!

Het boek “Bob de straatkat” gaat over straatmuzikant James. James is een ex-verslaafde uit Londen en ondanks dat hij nog maar net voor zichzelf kan zorgen, besluit hij ook te gaan zorgen voor een gewonde rode straatkat. Hij neemt de straatkat mee naar de dierenarts en in zijn kleine flatje verzorgt hem tot dat de kat weer op zijn eigen pootjes kan staan.

Maar in de tussentijd raken ze zo aan elkaar gehecht en wil de kat niet meer weg. De kat krijgt de naam “Bob” en James en Bob worden onafscheidelijk. En dat helpt ook bij het werk zal straatmuzikant. Ze krijgen beide veel bekijks en ze worden al gauw beroemd.

Het is echt een heerlijk boek. Hij leest lekker vlot en je krijgt echt een band met zowel James als met Bob, helemaal als je zelf ook een kat of een ander huisdier hebt.

Mocht je meer over dit geweldige boek willen lezen, neem dan een kijkje op Bol.com. Hier vind je alle informatie, reviews en ook de prijzen voor E-books en 2dehandsboeken.

Delen:

9 Reacties

 1. 15 oktober 2016 / 7:10 AM

  Aaaah dit klinkt echt als een heerlijk feelgood book! Leuke tip Iris!

 2. 15 oktober 2016 / 7:40 AM

  Dat klinkt als echt een boek voor mij. Ik ga hem op mijn lijstje zetten 🙂

  • iris
   15 oktober 2016 / 9:12 AM

   Oh, wat leuk!! Vond jij hem ook zo leuk?

 3. Anita te Gussinklo
  15 oktober 2016 / 10:54 AM

  Ik heb het boek de wereld bolgens Bob gelezen, erg mooi.
  Heb er af en toe zelfs een traantje bij weg gepinkt.
  Wist je trouwens dat hij ook een hele facebook pagina heeft?
  Staan leuke foto’s op.

 4. 15 oktober 2016 / 12:10 PM

  Oh dit lijkt me een erg leuk boek om te lezen!

 5. 15 oktober 2016 / 9:19 PM

  Ohhh ja dit is een leuk boek he? Toevallig heb ik hier een paar weken geleden een review over geschreven op mijn blog. Ik herken me helemaal in wat jij schrijft: toen ik er in begonnen was, kon ik gewoon echt niet meer stoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.