Home » 10x Super leuke deurmatten

10x Super leuke deurmatten

Kijken jullie ook zo uit naar het voorjaar? Ze zeggen dat het aankomende woensdag weer wat meer op het voorjaar gaat lijken en dat het zonnetje dus wat meer aanwezig zal zijn. Ik hoop het in ieder geval! Want op 20 maart begint toch echt de lente. Ik kan namelijk ook niet wachten om in de tuin aan de slag te gaan en het gezellig te maken met allerlei leuke plantjes, vogelhuisjes en andere gezellige dingetjes.

Om alweer wat inspiratie op te doen kon ik het niet laten om alvast wat leuke deurmatten met jullie te delen. Deze toffe deurmatten zorgen er gelijk voor dat je tuin of je balkon er weer super leuk uit gaan zien. Benieuwd? Hier komen ze!

0

0

Delen:

6 Reacties

 1. chucky1012
  16 maart 2019 / 7:57 PM

  Zoveel mooie deurmatten.
  Ik zou dit niet buitenshuis en voor de deur leggen maar als je meteen binnen in het huis gaat….

 2. 17 maart 2019 / 9:57 AM

  Oeh, daar zitten echt leuke tussen! Vooral die met Darling en de regenboog! Toevallig zoek ik nog een deurmat om vóór de deur van mijn nieuwe appartement te leggen. Ik ga eens kijken of ik een leuk kleurrijk exemplaar kan vinden 🙂

 3. 17 maart 2019 / 3:45 PM

  Hele leuke matten! Ik heb nu een hele saaie mat liggen in de gang. Kan wel wat leukers gebruiken dus.

 4. 20 maart 2019 / 10:00 PM

  Ik ben zo blij dat die Hi, I’m Mat wordt verkocht op bol.com, hij is echt geweldig! Maar die Sausage dog is ook erg leuk. Jammer dat ik maar één voordeur heb, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.